The ​Darkest Secret (Lords of the Underworld 7.) 11 csillagozás

Gena Showalter: The Darkest Secret Gena Showalter: The Darkest Secret

Keeper of the demon of Secrets, Amun can manipulate the darkest thoughts of anyone nearby. But when new demons possess him, the immortal warrior must be chained and isolated to protect those he loves. Death is his only hope of release—until he meets Haidee, a fellow prisoner whose beauty and hidden vulnerability draw him into a reckless test of his loyalty…. Haidee is an infamous demon assassin, raised to despise Amun’s kind. Yet how can she hate the man whose touch sets her aflame? But to save him, she must give herself body and soul…and face the wrath of a powerful adversary sworn to destroy her.

Eredeti megjelenés éve: 2011

>!
Harlequin, Toronto (Kanada), 2016
418 oldal · ASIN: B01GO2JL9I
>!
Harlequin, Torontó (Kanada), 2011
324 oldal · ISBN: 1426888872
>!
Mira, Don Mills/Ca, 2011
432 oldal · ISBN: 9780778304548

Enciklopédia 6

Szereplők népszerűség szerint

Lucien (Halál) · Torin (Betegség) · Maddox (Erőszak) · Paris (Promiszkuitas) · Strider · Ashlyn Darrow


Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

loveQhuay>!
Gena Showalter: The Darkest Secret

Egy dolog nem tetszett ebben a részben, és az nem más, mint Haidee. Ritkán utálok női főszereplőket, de őt annyira nem akartam hogy itt legyen, és hogy Amun-é legyen…

Nagyon durván indított a könyv, és csak úgy faltam a lapokat. Én amúgy azt hittem az előző részben is már, hogy Strider és Haidee lesz a páros, szóval érdekesen alakult amikor Amun jött a képbe.
Haidee részeit untam. Néha érdekes volt, és tényleg olvasatta magát, aztán egy idő után valahogy ellaposodott. Amun is megrekedt, Haidee unalmas volt, és ha nem lett volna időnként egy két Strider és Paris jelenet, szerintem abba is hagyom… De úh, Strider és Paris! Na jó Paris-t idáig is imádtam és vártam, de Strider amit itt levágott, atya ég, kell nekem!!!! És Kaia! OMG! Kő kövön nem marad a következő részben!

Kicsit csalódtam, mert Amun nem nyílt meg jobban, és elég felszínes volt a cselekmény is. Haidee-t meg hagyjuk, mert már eleget beszéltem eddig is róla. Ráadásul az a csekély ágyjelenet is ami volt, hidegen hagyott….
De Strider könyvének jó felvezető volt, mert alig várom hogy olvassam!

3 hozzászólás
Blue_Nadine>!
Gena Showalter: The Darkest Secret

Ez a rész meglepő volt. Totálisan váratlanul ért Amun története. Semmilyen előjele nem volt szinte és elképzelésem sem volt, hogy mégis kivel fogják őt összehozni. A választás is meglepett.
Cselekményben viszont kifejezetten eseménydús volt, még ha egy teljesen más területen is voltunk a könyv másik felében. namely hell Különösebben sok plusz információ birtokába nem kerültünk. (Egy kis betekintést nyerhettünk az angyalok világába és többet is találkozhattunk Zacharellel.) Mondjuk Strider szerepét ebben az egészben nem igazán értettem. Még ahogy próbálta nekem az írónő eladni ezt, meg hogyan is van köze neki Haidee-hez…. Naaaaaaa mindegy. Ez is olyasmi rész, amit inkább jobb elfelejteni.
Amun viszont egy cukorborsó és jó volt megismerni őt közelebbről – váratlan volt, hogy Amun igazából milyen jókedvű és vicces egy személy. Meglepő módon végül Haidee-t is megkedveltem… a múltját és mindent tekintve egy kifejezetten jó főszereplő nő volt. Színes és érdekes. Ő is a kedvelt GS nők közé tartozik.
Szóval összességében egy igazán megdöbbentő és váratlan rész volt, de kifejezetten jól szórakoztam vele és továbbra is jó lenne ilyeneket olvasni.

wolfy27>!
Gena Showalter: The Darkest Secret

Megmondom őszintén az eleje nagyon nem tetszett, ezért is a levonás. Heidee borzalmasan irritált a könyv elején, olyan összeesküvés elméleteket szőtt, hogy csak fogtam a fejem, mert a legegyszerűbb lehetőségre nem gondolt… Később szerencsére megváltozott és egy egész szerethető karakter lett a végén.

Amun – bár az elején nem igazán érdekelt a története – jó főhősnek bizonyult és miután lementek a pokolba olvastatta magát a könyv. Tetszett, hogy nem a felesleges titkolózások generáltak konfliktust és volt igazi kommunikáció a felek között. Striderékre pedig már nagyon kíváncsi vagyok.

Bővebben: http://wolfy-olvas.blog.hu/2016/02/27/gena_showalter_th…

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

loveQhuay>!

A few hours ago, Lucien had flashed him and William to Paris. The guy, not the city.

Kapcsolódó szócikkek: Lucien (Halál) · Paris (Promiszkuitas) · Strider
Quiconque>!

“Welcome home,” Torin said, adding, “You shithead.”
“Nice greeting.”
“You don't call, you don't write, and you want hearts and flowers?”
“Yeah, I do.”
“Figures.”

Chapter 1 - Torin & Strider

loveQhuay>!

“I just had the best idea ever,”William said the moment they were alone. Well, as alone as three guys could be with a backyard filled with strippers. He grinned evilly. “Let’s give Maddox a ring.”

Paris had dumped a baggie of ambrosia in the new bottle and had just taken a swig. The liquid caught in his throat, choking him. After banging a fist into his sternum, he regained his breath and said,

“You mean propose to him? To grumpy ole Maddox? Shit, Willie, why didn’t you tell us you’re a masochist who swung that way? You’re so delicate, he’ll rip you to shreds the moment you climb into his bed. Plus, he’s hitched himself to Ashlyn. You try to lay a move on him, and that sweet thang will rearrange your face.”

Rolling his eyes, William withdrew Paris’s cell phone from the pocket of the swim trunks he’d borrowed.

“I mean call him, you idiot. What’s with you tonight? Permanent brain damage? We’ll breathe heavily and ask him what he’s wearing. I bet no one’s phone sexed him before.”

Kapcsolódó szócikkek: Ashlyn Darrow · Maddox (Erőszak) · Strider
1 hozzászólás
loveQhuay>!

Fighting a friend for a woman was the epitome of stupid. Wrong on every level.

loveQhuay>!

No one hurt his woman. No one. And those who tried would suffer.

loveQhuay>!

“I’m going to scrub us both. Tell me if I hurt you.”

You couldn’t hurt me.

“You’re injured and—”

And I’m in your arms. I’ll be fine, I promise.

loveQhuay>!

In an instant, the old Amun had been burned to ash, and a new Amun had risen up.

Haidee’s man.

loveQhuay>!

Not because he was hot and most females wanted him. Well, yeah, he was hot and most females wanted him. But there had to be another reason.

Kapcsolódó szócikkek: Strider

A sorozat következő kötete

Lords of the Underworld sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Karen Chance: Hunt the Moon
Laurell K. Hamilton: Affliction
Kevin Hearne: Hounded
Nalini Singh: Slave to Sensation
Colleen Houck: Tiger's Quest
Wendy Higgins: Sweet Evil
Richelle Mead: Succubus Blues
Becca Fitzpatrick: Silence
Richelle Mead: Frostbite
Jeaniene Frost: Halfway to the Grave