The ​Darkest Passion (Lords of the Underworld 5.) 63 csillagozás

Gena Showalter: The Darkest Passion

For weeks, the immortal warrior Aeron has sensed an invisible female presence. An angel--a demon-assassin--has been sent to kill him. Or has she? Olivia claims she fell from the heavens, giving up immortality because she couldn't bear to harm him. But trusting – and falling for – Olivia will endanger them all. So how has this 'mortal' with the huge blue eyes already unleashed Aeron's darkest passion?

With an enemy hot on his trail and his faithful demon companion determined to remove Olivia from his life, Aeron is trapped between duty and consuming desire. Worse still, a new executioner has been sent to do the job Olivia wouldn't…

Eredeti megjelenés éve: 2010

>!
Harlequin, Torontó (Kanada), 2010
438 oldal · ISBN: 9780373774555
>!
Harlequin, Torontó (Kanada), 2010
354 oldal · ISBN: 1426856091
>!
Mira, Don Mills/Ca, 2010
416 oldal · ISBN: 9780778303763

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Gideon (Hazugság) · Aeron (Harag)


Kedvencelte 9

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Marcsi P>!
Gena Showalter: The Darkest Passion

Régen olvastam a sorozatot és féltem, hogy nehéz lesz belerázódni, emlékezni ki-kivel van stb., de egy: GS minden előzményt próbál felfrissíteni, kettő: ebből nem lehet kiesni! :D
Aeron jó karakter, de aki igazán vitte a hátán a történetet az Olivia! Imádtam, minden mondatát, gondolatát. :) Fantasztikus karakter. Legion meg……….. Hát most mit mondjak? Hogy nem fáj érte a szívem és megérdemli?! Mert megérdemli, de nagyon! Végig undorító volt az egész ahogy viselkedett, Aeron-t meg jól felpofoztam volna, hogy kezdj már vele valamit!
spoiler

Annyira jó volt újratalálkozni a régiekkel, még ha csak egy-egy mondat erejéig is. Ashlyn-ékről szívesen hallottam volna még például spoiler, de majd később gondolom.
Ebben a részben nagyjából egyensúlyban van a szerelmi szál és háttértörténet, így nem csak csöpögünk, de kicsit izgulhatunk és spekulálhatunk is. Ezenkívül egyre több szereplőt várok. William-et nagyon bírom és teljesen kivagyok, hogy nincs még könyve! spoiler :o
Gideon viszont kikészített… Ez a Hazugság dolog nagyon idegesít, minden mondatnál forgattam a szemem. És mellesleg Scarlet is szörnyen unszimpi! Mi lesz ebből?!

7 hozzászólás
Blue_Nadine P>!
Gena Showalter: The Darkest Passion

Abszolút favorit a sorban. Tulajdonképpen a mai napig nem tudom eldönteni, hogy ezt szeretem-e a legjobban, vagy a második részt. Komolyan annyira vetekszenek egymással…
Szóval történetileg megint izgalmas cselekményt kapunk. A Lordok ezúttal próbálják megtalálni a többi demon-posessed személyt, akik rajtuk kívül is kaptam démonok, illetve még mindig keresik a hiányzó artifecteket és továbbra is harcolnak a hunterekkel és Galennel.
Azért is szeretem annyira ezt a részt, mert amellett, hogy ők a másik kedvenc párosom (Lucien és Anya mellett), még Olivia az egyik kedvenc főszereplőm is a lányok közül. Nem elég, hogy mindent megtenne Aeronért és az ő szeretteiért és roppantul érzelmes és empatikus lány, aki erős is – anélkül hogy fizikálisan, vagy bármilyen más természetfelletti erővel fel lenne ruházva. Rengeteg mindent tesz ez alatt az egy könyv alatt, amiért hálásak lehetnek a Lordok és még hihetetlen aranyos, és kedves is. Aeron tényleg egy főnyereményt kapott. Persze, ez fordítva is igaz.
Legion szála kifejezetten idegesített ebben a részben – tekintve, hogy több volt. Egyedül ott keltette fel a lelkesedésemet, amikor spoiler Meglátjuk ebből még mi sül ki.
A vége igazán meglepő volt, és teljesen ki voltam, hogy akkor… most mi? Hogy? De hogy oldódik ez meg? Mert hát meg kell hogy oldódjon! Szerencsére Olivia saves the day… again.
Összességében az egyik legjobb rész a sorozatban. Mindkét főszereplő egy roppant jó karakter, akikre fel lehet nézni. A kapcsolatuk és annak alakulása szórakoztató, forró és érdekes. A cselekményszál végre sokat halad és rengeteg minden érdemleges dolog történik, amiért érdemes olvasni ezt a sorozatot.

Casperson>!
Gena Showalter: The Darkest Passion

Showalter könyvei mindig lázba hoznak és akár órákig képes vagyok elmerülni bennük . Akárcsak Kenyonnál , mondjuk még mindig jobban szeretem az ő könyveit , de Gena is kezd egyre jobban magával ragadni !
A stílusa lenyűgöző és igencsak megszerettem . Több könyvén vagyok már túl , de még mindig magával ragad az , hogy egyszerűen és gyönyörűen fogalmazza meg a mondanivalóját valamint nem fél a szereplőinek komor múltat adni . EZ Kenyonra és Wardra emlékeztet ,de mit csináljak , ha szeretem az ilyen kemény pasikat ?!

A történet alapötlete nagyon jó volt és tetszett ez az angyal – démon felhozatal , mert tudjuk , hogy Aeron a Harag démonát hordozza magába és ez kifejezetten tetszett nekem , hogy egy olyan démon került összhangba egy angyallal , aki nehezen kezeli a dühét . Nekem bejött ez a páros és igen Aeron sem egy olyan Lord , akivel nem szívesen jönnék össze , mert valljuk be tökéletes fickó lenne számomra . Miért gondolom , ezt minden Showalter , Kenyon , Ward könyv után ?
Oliviát az elején nagyon szerettem és bírtam , hogy ő is bemutatta nekünk az angyali társadalmat kicsit részletesebben .

Igen az elején nagyon szeretem a karakterét a közepére már hanyatlott a szeretettem iránta a végére megint megkedveltem . Aeronnal soha nem volt bajom ,mert már megszoktam , hogy a Lordok ilyennek amilyenek . Az ő karakterét kifejezetten szeretem, mert megérthető mindenbe és alig várom , hogy olvashassam mi történik vele a következő kötetekben . Van egy olyan érzésem , hogy Paris könyvében fog ő még sokat szerepelni . Paris miért sóhajtozom utánad mond ! Kellesz nekem még most !

A kivitelezés sem utolsó , imádtam , hogy feltűntek benne a régi párok vagy csak említve lettek . Az angyalok meg hát létrehoztak egy újabb világot ebben szóval kíváncsian várom a Spin Off-jukat . Várom a következő kötetet és remélem lesz akkora élvezet , mint ez volt bár voltak kaszálni való részek .

Ajánlom Showalter kedvelőnek a rajongóknak meg kötelező !

2 hozzászólás
kiruu>!
Gena Showalter: The Darkest Passion

Ez a könyv megkaphatná a cuki jelzőt, ha Oliviát nem szállta volna meg az ördög, amikor Aeronról volt szó.:D Hihetetlen, milyen védelmező és harcias lett a csaj, amikor egy édes kis angyal. Aeront kedveltem és a Harag az egyik kedvenc démonom. Légióval nem tudtam mit kezdeni… most mondjam azt, hogy elvakította a szerelem? Oltári nagy hülyeségeket művelt és meg is kapta érte a büntetését, amit nem érdemelt volna meg, és ezért sajnáltam végig. Ez a könyv is megerősítette, hogy Lucifer egy oltári nagy seggfej…

TOTH_ESZTI>!
Gena Showalter: The Darkest Passion

Figyelem! Fanatikus Showalter rajongó vagyok, tehát az értékelés helyenként elfogult lehet!

Imádom Showaltert! Nem olvastam még tőle olyan könyvet, amit ne szerettem volna. Aeron könyve sem kivétel, bár megmondom őszintén többet vártam volna tőle. Az izgalmas konfliktushelyzeteket olyan tompa és slampos módon zárja le, hogy már-már csalódást éreztem. Azért a láthatatlan köpenyért lehetett volna küzdeni még egy ici-picit. Vagy nem?
A befejezés azonban teljesen összecsapott volt. Gyakorlatilag úgy ért véget, hogy nem ért véget. De már csak elvből is megkapja az 5 csillagot. XP

1 hozzászólás
Toffy_Sentellion>!
Gena Showalter: The Darkest Passion

Imádom Showaltert, ezt a könyvét is. A pontozás ellenére jó könyv, csak 2-3 dolog nálam nagyon lehúzta. Ha a kedvenc kötetemet nézem a sorozatból, akkor azt nem közelíti meg.
Kezdem a pozitívakkal. Nagyon tetszett a Galenes rész, a srác meg végre valaki akitől Cronus fél.
Gideont egyszerűen imádom. :)))
Tetszett a könyv, de végül csak elfogultan 4 csillagot kap, mert…
Eleje lassan indul be, de nagyon. Ezért pihent hónapokig olvasómon árván. Azonban ha túljutunk az első negyeden, akkor már megint pörög a történet.
Olivia karakteréből nekem hiányzott valami ami a többiekben meg volt. Nekem túl kislány volt.
Legiont mindig is kedveltem, itt mondjuk negatívba csapott át, végül csak sajnáltam.
A könyv vége nekem nem tetszett. Annyira rózsaszín és nem démon, hogy nem. Ráadásul szinte ugyan azt a véget kapom megint… – Szóval kiadtam magamból, lépjünk a következőre. :D

2 hozzászólás
Faythe P>!
Gena Showalter: The Darkest Passion

Csodálatos könyv volt, tökéletes megfogalmazás volt a cím. Az égető szenvedély sütött az írásból, és ezt a kötetet is szintén megkönnyeztem. Én már csak ilyen együtt-érző vagyok. Noha rajongói fordítás volt, mégis nagyon szépen lefordították és ezúttal is köszönet Nekik. :)

nat>!
Gena Showalter: The Darkest Passion

Jó volt,de nem ez volt a kedvenc könyvem a sorozatból. Valahogy a főszereplőktől annyira nem voltam elájulva, Areon folyamatos tétovázásából egy kicsit elegem volt. Persze értettem én az indokokat, de akkor is. Rá kellett jönnöm a könyv felénél,hogy jobban érdekelnek a többiek (Legion, Will,Ginny, Gideon, Scarlet) mint a főszereplők. Néha úgy érzetem,hogy talán az írónő is így gondolja,azért lenget most be a megszokottnál is több szálat a jövőre nézve.
Továbbá szerintem a könyv terjedelmébe belefért volna nagyobb hajtóvadászat a köpeny után,kicsit olyan kincskereső stílusban.
Ettől függetlenül kellemes kikapcsolódás volt és egyenlőre itt még nem érzem azt,hogy annyira sorozatgyártásról lenne szó,mint más esetekben (mint pl Kenyonnál). A karaktereket is jobban kedvelem és nagyon várom , hogy néhány szereplő saját kötetét is olvassam.

gergelydori>!
Gena Showalter: The Darkest Passion

Kissé lassan indult be, de imádtam. Olivia abszolút fantasztikus spoiler angyal. Aeron igazi álompasidémon:D. Remélem fognak még szerepelni, túl jó ez a páros vétek lenne kihagyni őket a kövi könyvekből. Kiváncsi vagyok milyennek írják majd le Aeront spoiler, erre valahogy nem igazán került sor a végén. Lysandy-t jó volt újra „látni”, bár sajnáltam a szerepe miatt, és ez kissé rontott az imádatomon iránta. Nem hittem volna, hogy tényleg spoiler. Az után a rész után fél óráig sírtam olvasás közben a buszon.:DD
spoiler
Scarlet miután beszélt Gideon-nel, és elmondta neki az igazat, hát nekem le esett az állam. Megint csak: mi a franc?? Will-t imádom, Gilly-t imádom, Stridert imádom, mindenkit imádok, kivéve Légiót.:D Még miután belátta a tévedését se lett szimpibb (talán egy mikrohajszálnyival:D).
Végezetül: spoiler és Torin, Paris és Cameo könyveit akarom. MOST AZONNAL!!!

wolfy27>!
Gena Showalter: The Darkest Passion

* Update – második olvasás *

Még mindig ez a kedvenc kötetem eddig. Itt kezdenek el igazán összefutni a szálak. Imádtam a szereplőket, tetszett hogy a következő kötetek szereplőiről már kapunk kis bepillantásokat, és atyaég hogy fogom kibírni Paris kötetéig

—————||—————||—————

Utállak Gena… rég bőgtem ennyit könyvön, és ez a Te hibád. Olyan keserédes volt az egész könyv, hogy nem bírtam ki, pedig nem vagyok sírós fajta.

A történet most különösen izgalmasra sikeredett, mindenki a szerencsétlen Lordokat terrorizálta, a szálak pedig egyre jobban gubancolódnak össze. A két főszereplőt szerettem, Aeronra mindig is kíváncsi voltam, Olivia pedig annak ellenére, hogy milyen kis penészvirág volt az elején, nagyon jól összeszedte magát a végére. Mondjuk a William által megjósolt tombolást nagyon-nagyon megnéztem volna. spoiler Sajnos Legionnal már nem voltak ilyen pozitív érzéseim, az idő 75%-ában legszívesebben agyonütöttem volna, másik 25%-ban épphogy elviseltem. De nagyon menő volt, ahogy Galen után ment :D Ó és Scarlet, nagyon kíváncsi vagyok rá, már ennyiből is látszik, hogy nem teljesen százas és máris imádom. Vicces, hogy úgy csinál, mintha nem tudná, hogy Gideon hazudik :D

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

lindsey>!

As keeper of Disease, Torin couldn't touch another being skin to skin without beginning a plague. The gloves protected them all.
„Once again, a Lord of the Underworld has a woman locked in his chambers while he tries to figure out what to do with her.” Torin chuckled.

4. fejezet

1 hozzászólás
Quiconque>!

(…) Better a fool who plays the game than one who remains on the sidelines.

152. oldal

Quiconque>!

…Threaten her, Wrath. That'll send me fleeing the room, surely.
More.
Is that the only word you know?
More, damn you.
Aeron snarled. No one wanted to cooperate today.

154. oldal- Aeron & Wrath

csillagka P>!

„This is not the end. I swear it.” He buried his face in the hollow of her neck. He could never replay her for all that she'd done for him. „I love you. So much.”
„I love you, too.”
„I'm going to make you happy. Of all the things I've sworn, that is the most important to me.”

Quiconque>!

„Gideon! Answer me. What happened? What did you do to her?”
„Everything. She's just a very happy drunk.” Gideon gave him an unapologetic grin.

179. oldal

2 hozzászólás
Quiconque>!

William, an immortal with a sex addiction. An immortal with black hair and blue eyes even more wicked than Torin's. A warrior who was tall, muscled and untamed. A warrior whose only tattoos were hidden under his clothes. If Aeron was remembering correctly, there was an X over his heart and a treasure map on his back. A treasure map that crossed his ribs and dipped around his waist, finally endig over his „fun zone”.

60. oldal

1 hozzászólás
Quiconque>!

Having surreptitiously watched him time and time again, she felt she knew him pretty well. He (Aeron) was disciplined, distanced and brutally honest. He trusted no one but his friends. Weakness was not a trait he tolerated. And yet, to those he loved, he was kind, nurturing and solicitous. He placed their well-being above his own. I want to be loved like that.

41. oldal

Quiconque>!

Win.
No challenge has been issued yet, moron.

123. oldal, Defeat & Strider

6 hozzászólás
lindsey>!

With a growl, Paris tossed the empty flask as he'd tossed the stone. It slammed into the building's wall, plumes of dust and rock filling the air. „One day, someone's going to fascinate you, draw and ensnare you, and you'll crave her with every cell in your body. I hope she drives you insane. I hope, for a little while at least, she denies you, leading you on a merry chase. Perhaps then you'll understand a glimmer of my pain.”
(……)
„Did you hear that, Cronus?” he shouted to the heavens. „Send me a female. One who will torment me. One who will deny me.”

1. fejezet: Paris-Aeron

1 hozzászólás
lindsey>!

„So what'd she do to you?” Paris asked, sidling up to him and acting as his crutch the rest of the way to the bathroom. Once there, Paris even started the water. Scalding hot, just as Gideon liked it. „You mentioned a small, hairless mosquito and I gotta tell you, I have no idea what that means.”

19. fejezet: Paris Gideonnak

5 hozzászólás

A sorozat következő kötete

Lords of the Underworld sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Susan Ee: World After
Wendy Higgins: Sweet Evil
Karen Chance: Hunt the Moon
Laurell K. Hamilton: Bullet
Laurell K. Hamilton: A Shiver of Light
Felicity Heaton: Esher
Coreene Callahan: Fury of Fire
Nalini Singh: Slave to Sensation
Laini Taylor: Days of Blood and Starlight