The ​Darkest Kiss (Lords of the Underworld 2.) 9 csillagozás

Gena Showalter: The Darkest Kiss Gena Showalter: The Darkest Kiss Gena Showalter: The Darkest Kiss

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

She has tempted many men… but never found her equal.
Until now.
Though she has lived for centuries, Anya, goddess of anarchy, has never known pleasure. Until Lucien, the incarnation of death—a warrior eternally doomed to take souls to the hereafter. He draws her like no other. And Anya will risk anything to have him.
But when the merciless Lord of the Underworld is ordered by the gods to claim Anya herself, their uncontrollable attraction becomes an anguished pursuit. Now they must defeat the unconquerable forces that control them, before their thirst for one another demands a sacrifice of love beyond imagining.…

Eredeti megjelenés éve: 2007

>!
Harlequin, Toronto (Kanada), 2016
328 oldal · ASIN: B018E37RFU
>!
Harlequin Teen, Toronto, 2016
328 oldal · ASIN: B018E37RFU
>!
Harlequin, Torontó, 2013
384 oldal · ISBN: 9780373777976

3 további kiadás


Kedvencelte 3

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Fallen_Angel P>!
Gena Showalter: The Darkest Kiss

Hogy ez mennyivel jobb volt, mint az első rész… Ugyan valamiért azt gondoltam a The Darkest Night vége felé, hogy Danika és Reyes könyve következik (és meglepődtem, amikor rájöttem, hogy nem), de jó volt ez így.
Anya egy belevaló, vicces csaj, aki kész felüdülés volt a kissé sótlan Ashlyn után. Lucien pedig (eddig) a legszimpatikusabb a Lordok közül, még a benne lakozó démonnal együtt is. A kettősük pedig tényleg verhetetlen volt. A történet is tetszett, a két főszereplő sztoriját jól felépítette, Reyes szálát kicsit tovább szövögeti és Paris-ét is elkezdi előkészíteni. Tovább viszi a mitológiai részt is – bár én Anya poénjait többre értékeltem (főleg amikor spoiler :D).

1 hozzászólás
Blue_Nadine>!
Gena Showalter: The Darkest Kiss

Erre meg kell adnom az öt csillagot. Sőt sokkal többet annál! Annnnnnnyira jó volt.
Miket szeretek benne? Lucien!!!!!! <3 Az egyik legjobb férfi a Lordok között, számomra a top no. 1. Megbízható, határozott, logikusan gondolkozik, törödő és bátor. Imádnivaló.
Anya ^-^ Máig az egyik kedvenc női főszereplőm a LoU történetekben. (Tudom sokan idegesítőnek tartják, bár nem értem miért… szerintem nála vannak sokkal rosszabbak is.) Nagyon tetszik a rátermettsége, a nagy szája, a poénjai, és hogy emellett sebezhető is és nagyon… megfogható és emberi érzései vannak (pedig egy istennő).
Az ő kapcsolatukat, az alakulását – some hot scenes there! Hogy elkezdődik a kutatás az artifactek után – ez a történet szál nagyon izgalmas benne. Cronus jeleneteit (egy köcsög, persze, de éppen hogy jó rosszfiú szerintem).
Úgyhogy az egyik kedvencem a sorozatban a mai napig és tökéletes folytatás.

2 hozzászólás
Nüx_Játékterme P>!
Gena Showalter: The Darkest Kiss

Lucien története talán a kedvencem. Nagyon élvezetes volt végigkövetni azt, hogy egy ennyire fegyelmezett harcos hogy veszti el az önkontrollját egy nő miatt. Legbelül szerintem minden álmodozó lány vágyik ilyenre :D
Anya/Anja karaktere és szövegei nagyon nagyon tetszettek, amellett, hogy elég súlyos a sztori, ez nagyon jól megfűszerezi humorral.

wolfy27>!
Gena Showalter: The Darkest Kiss

Látható a fejlődés az előző kötethez képest. A szereplők sokkal árnyaltabbak és szerethetőbbek, az érzelmek is csak lassan alakultak ki. A két különleges karakter nagyon feldobja a könyvet, főleg Anya dumája, úgyhogy ez az egyik kedvencem a sorozatból.

Tetszett, hogy ez a könyv már több szálon futott, nem csak a főszereplők nézőpontjából láthattuk az eseményeket. Reyes és Paris mellékszála szépen előkészíti a folytatást és fel is csigázza az érdeklődést. Bár szegény Reyesre nem igazán vagyok kíváncsi, Parisra meg még sokat kell várni.

Kristiina>!
Gena Showalter: The Darkest Kiss

A szívem szakadt meg, többször, és nagyon fájt. *-*
Alapvetően újra csak ömlengenék a sztoriról. Minden szabad percem ezzel a könyvvel telt, és minden szempontból túlszárnyalta a várakozásaimat. Alig várom, hogy folytathassam.


Népszerű idézetek

csillagka P>!

He was known as the Dark One. Malach ha-Maet. Yama. Azrael. Shadow Walker. Mairya. King of the Death. He was all of those things and more,for he was a Lord of the Underworld.

5 hozzászólás
Quiconque>!

She reached into her jacket and withdrew a pair of black gloves. Using her teeth, she ripped off the tags. Then, staring him in the eye, she tugged the leather over her hands.
“You stole them?”
“That’s what I like about you, sweetcakes. You’re an observant kind of guy.”

Chapter 8

Quiconque>!

“This little baby has camera and e-mail capabilities.” Wiggling his eyebrows, he snapped a few photos of Lucien on the bed, making sure to get the chains.
“Stop,” Lucien growled.
“Uh, again, no. Now make love to the camera for me. Good, good. The angry sex look is perfect. Man, this is one for the scrapbook.”
Lucien glared at him. “Some men fear my anger.”
“Hate to break it to you, Death, but I don’t think they will when they see you attached to a headboard, a blanket tented over your lap.”

Chapter 11

Quiconque>!

“I’m William, but you can call me Sexy. Everyone does.”

Chapter 12

Quiconque>!

He opened his eyes to study her. “Why would you want to visit hell?”
So you won’t have to bear the burden alone, she thought, but said only, “Could be fun.”

Chapter 13

Quiconque>!

“Who are your enemies?” Anya wondered aloud.
“I, uh, have a little problem with desiring mated ladies,” William said, “and their spouses would like nothing more than my demise.”

Chapter 15

Quiconque>!

“The thing about legends,” she said flatly, “is that the truth is often distorted to explain the things that mortals cannot understand. Funny that you, the subject of so many legends, don’t know that.”

Chapter 1

Quiconque>!

He nodded. “You do not need to understand.”
“You know I hate when you turn cryptic. Tell me who and why.”
“Does it matter? A soul is a soul, and the outcome is the same no matter the reason. Death.”

Chapter 2 - Lucien & Reyes

Quiconque>!

And then, from the corner of her eye, she saw Reyes burst through the front door and rush into the room. He was a blur of dark hair, dark skin and dark, furious eyes.

Chapter 18

Quiconque>!

Lucien. Deliciously scarred, irresistibly stoic and possessed by the spirit of Death.

Chapter 1


A sorozat következő kötete

Lords of the Underworld sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Kevin Hearne: Hounded
Felicity Heaton: Esher
Colleen Houck: Tiger's Quest
Cassandra Clare: Clockwork Angel
Kat Cho: Wicked Fox
Erin Morgenstern: The Night Circus
Jennifer L. Armentrout: Opposition
Susan Ee: World After
Laurell K. Hamilton: Affliction
Maggie Stiefvater: Blue Lily, Lily Blue