Lord ​of the Vampires (Royal House of Shadows 1.) 50 csillagozás

Gena Showalter: Lord of the Vampires

Once upon a time…the Blood Sorcerer vanquished the kingdom of Elden. To save their children, the queen scattered them to safety and the king filled them with a need for vengeance. Only a magical timepiece connects the four royal heirs…and time is running out.
Nicolai the Vampire is renowned for his virility, but in a cruel twist of fate “The Dark Seducer” has become a sex slave in the kingdom of Delfina—stripped of his precious timepiece and his memory. All that remains is a primal need for freedom, revenge—and the only woman who can help him.
When the wanton vampire summons Jane Parker, she is helpless to obey. She's drawn to his dark sexuality and into his magical realm. But for this human, all is not a fairy tale. For saving Nicolai could mean losing the only man she's ever craved..

Eredeti megjelenés éve: 2011

>!
Mills & Boon, 2011
400 oldal · ISBN: 9780263883305
>!
Harlequin, Torontó, 2011
288 oldal · ISBN: 9780373618668

Kedvencelte 7

Most olvassa 1

Várólistára tette 18

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

>!
Ivy_MacGregor
Gena Showalter: Lord of the Vampires

A legidősebb fiú történetét a csodálatos Gena Showalter tárja elénk, akinek nem lehetett könnyű dolga, hisz ezt a varázslatokkal teli világot neki keleltt bemutatnia az olvasó közönségnek. Ez persze nem volt újdonság a hölgynek, hisz ő maga is a fantasy világában tevékenykedve nem egy nagyszerű felépítést hozott létre.
Bővebben:
http://ivymacgregor.blogspot.hu/2015/03/royal-house-of-…

>!
TOTH_ESZTI
Gena Showalter: Lord of the Vampires

Egy tragikus éjszaka. Egy hiba, amely évtizedeken át hat és ami összehoz nem csak két életet, de két világot is.

Nicolai különleges képességekkel megáldott vámpír herceg. Már csak ezek miatt is vonzó lehet számunkra. De mindezen felül olyan férfi, akinek van erkölcsi érzéke, elvei és nem mellesleg esze is. De azért az elmaradhatatlan bosszúvágy is szerepet játszik a történetben. Személy szerint mégis úgy vélem Jane az erősebb jellem.

Jane ember létére túlélt egy autóbalesetet. A teste ugyan megtört, de a lelke nem. Kibírta, hogy talán soha többé nem lehet 100%-ban egészséges. Nicolai is túlélt jó néhány csapást, de úgy gondolom a Janet ért csapások egy minimális mértékben, de súlyosabbak voltak. De Jane egyben eszes és talpra esett nő is. Kiváló királyné lesz belőle.

Mindent egybe vetve joggal mondhatom, hogy egy nagyon kellemes, izgalmas és látványos történet.

http://heelasreadingdiary.blogspot.hu/2016/01/piroska-e…

>!
Kiera
Gena Showalter: Lord of the Vampires

eléggé jó volt ahhoz, hogy várjam a következő kötetet. szerencsére el lehet vonatkoztatni az alvilág urai szériájától. sajnos sok író ehhez hasonló csapdába esik. hasonló alapokat akarnak, de közben egy teljesen más történetet, amely sokszor nem sikerül. szerencsére itt megvan.

>!
Zsazsóó
Gena Showalter: Lord of the Vampires

Őszintén szólva többre számítottam, már csak azért is mert nagyon sok jót hallottam Showalter írásairól. Az ötlet jó, de a megvalósítás hagy némi kívánnivalót maga után. Nekem kidolgozatlannak tűnt, olyan minthogyha csak gyorsan írt volna egy romantikus erotikus fantasy történetet és annyi. Nincs mögötte sok. Voltak olyan részek, mikor csak néztem: Kérem szépen ez most hogyan is történt!?. Pl spoiler Ezektől függetlenül azért jól szórakoztam néhány jeleneten, olyan egyszer olvasós történet.

>!
Earthjade P
Gena Showalter: Lord of the Vampires

Egy tökéletes nyitány, egy komplett kidolgozott világ, nekünk.
Csaltam. Segítségem volt, azért ment gyorsabban az olvasás. Nicolai. Először valami cola reklám jutott eszembe róla, nem tudom miért.

Amúgy szóhoz sem jutok. De most inkább lefekszem, mert már írni sem tudok.

>!
kiruu P
Gena Showalter: Lord of the Vampires

Magam sem tudom, hogy történhetett, de a könyv végén rájöttem, hogy én ezt már olvastam. Komolyan mondom, ennyire hülye azért nem vagyok.
Egyébként tetszett, de nekem egy kicsit kevés volt. Még az átlagosnál is unalmasabb és kiszámíthatóbb.
Egyszer megérte elolvasni, mert vicces volt, izgalmas és szexi.

>!
Faythe P
Gena Showalter: Lord of the Vampires

Csodálatos, fantasztikus, eszeveszett, nagyon jó könyv volt! :)
Jane már az elején szimpatikus volt nekem, aztán jött hozzá Nicolai akkor pedig teljesen és totálisan beleszerettem. Annyira jó párost alakítottak, szinte forrt a levegő közöttük és a döbbenetes az, hogy ezt még én is éreztem. A történet pörgős, kalandos volt. Laila hercegnőt és a Szívkirálynőt utáltam. Végül persze happy end lett, pontosan az, amit vártam :)
Nagyon jól megírta Gena a könyvet és köszönettel tartozom Alysia-nak, aki profi módon fordította le. :)

>!
vikiniki2
Gena Showalter: Lord of the Vampires

A két hosszabb történet nagyon tetszett. Az első ötletes volt és újszerű, kíváncsi vagyok a folytatására. A második pedig nem egy új világot tárt elénk, hanem a Lords of the underworld világában játszódott és rövidsége ellenére nagyon jól volt kidolgozva. A kötetben még két novella volt, ezen kívül. Mindkettő tetszett, de az amazon's curse sokkal jobban, bár ez szerintem csak annak köszönhető, hogy az írónő atlantisz sorozatát mindig is jobban szeretem.

>!
ieszti
Gena Showalter: Lord of the Vampires

jó volt, de semmi extra. Már most vannak dolgok, amikre nem emlékszem, pedig tegnap este fejeztem be – nem lesz egy emlékezetes mű a fejemben… viszont ennek ellenére mikor olvastam elszórakoztatott…
Van itt minden mi szem-szájnak ingere :) vámpírok, boszorkányok, világok közti utazás stb….
Jane – egy picit ellentmondásos jellem – hol a gyenge nő – hol az erős belevaló csaj jelenik meg… de egyébként szerethető karakter…
Nicolai – a markáns férfi, mindenki őt akarja – viszont ő meg eleinte nem emlékszik semmire – ahogy térnek vissza az emlékei egyre érdekesebb lesz maga a sztori is.
Majd ha magyarul elérhető lesz a következő része, szerintem azért elolvasom azt is – kíváncsi vagyok hogy alakulnak Eldenben a dolgok :)

>!
Kristina_Podroužeková
Gena Showalter: Lord of the Vampires

Ezt tényleg Showalter írta?! Ez volt a leggyengébb köny, amit tőle olvastam. Sem Janet, sem Nikolait nem tudtam megkedvelni. Annyira összecsapott. Az egyszer olvasható kategóriába sorolnám.


Népszerű idézetek

>!
SzAngelika

If the Wicked Witch of the West had slept with Hannibal Lecter, and the two of them had a baby, that child's name would be Laila.

4. fejezet

>!
SzAngelika

Calling these things dumb as rocks was an insult to the rocks.

9. fejezet


A sorozat következő kötete

Royal House of Shadows sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Ilona Andrews: Magic Breaks
Deborah Harkness: The Book of Life
Karen Chance: Ride the Storm
Helen Harper: Bloodfire
Kelley Armstrong: Spell Bound
Karen Chance: Dragon's Claw
Dianne Sylvan: Of Shadow Born
Shannon Mayer: Immune
Sunny: Mona Lisa Awakening
Cecy Robson: A Cursed Embrace