Into ​the Dark (Lords of the Underworld 0,5.; 3,5.; 4,5.) 7 csillagozás

Gena Showalter: Into the Dark

Three otherworldly tales from the master of paranormal romance.and a brand-new Lords of the Underworld bonus guide!
The Darkest Fire – a Lords of the Underworld prequel
Geryon is the guardian of hell, more monster than man. Kadence is the goddess of Oppression, more angel than woman. Together they will enter the flames to battle a dangerous horde of demon lords – and discover a passion unlike any other.
The Amazon's Curse – a tale of Atlantis
Zane, a fierce vampire warrior, has been enslaved by the Amazons. Nola, a lovely Amazon soldier, has been cursed with invisibility. Now, these two stubborn enemies must overcome the pasts that haunt them and embrace a love that can set them free..
The Darkest Prison – a Lords of the Underworld tale
Once, Atlas, the Titan god of Strength, was the Greek goddess Nike's slave. Now, he is her master. And soon these sworn rivals destined to destroy each other will be forced to risk everything for a chance at love..

Eredeti megjelenés éve: 2010

>!
Harlequin, Torontó, 2010
394 oldal · ISBN: 9780373774517
>!
Harlequin, Torontó, 2010
384 oldal · ISBN: 0373774516

Kedvencelte 1

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

wolfy27>!
Gena Showalter: Into the Dark

Az eddigi értékelések alapján én leszek a köcsög aki lehúzza az egészet, de ez most nem igazán csúszott…

The Darkest Fire – 2,5 / 5
Őszintén szólva potenciál lett volna a történetben, de rengeteg problémám volt vele…
– Olyan instant love volt az egész, hogy még én sem tudtam komolyan venni, pedig általában nem szokott zavarni. Tudom, hogy már régóta „dolgoztak együtt”, de soha nem beszéltek előtte, és már az első beszélgetős napon jött a „Szeretlek, nem tudok nélküled élni…” ami valljuk be elég nagy túlzás, novella ide vagy oda…
– Furcsa volt, hogy a nő még magában sem gondolta végig egyszer sem, hogy amúgy egy szarvas-bundás-patás-démonról beszélünk agyarakkal és mérgező karmokkal… tudom, hogy nem zavarta, de mintha nem is ugyanazt a műsort nézte volna… Még az is felmerült bennem, hogy valami varázslat vagy akármi miatt ő nem démonnak látja, de aztán kiderült hogy mégis…
– Az is idegesített, hogy mindkettő olyan átkozottul alacsony önbecsüléssel rendelkezik… a csávót megértettem, hogy miért gondolja, hogy a nő undorodni fog… de a nő miért????
– A vége meg WTF? Mi a fene volt ez a befejezés? Értem én hogy romantikus, na de így? Mint egy rossz Romeó és Júlia feldolgozás…

Sajnálom, ennél több pontot én erre nem tudok adni, még jó, hogy ez csak valami plusz volt és nem ezzel indított a sorozat, mert tuti, hogy nem lettem volna hajlandó folytatni ezek után…

The Amazon's Curse – 3,5 / 5
Ez a novella érdekes volt, tetszett a történet is és a karakterek is. Valószínűleg jobb lett volna, ha Layel könyve után olvasom, mert maradtak hiányosságok, de élvezhető volt.

The Darkest Prison – 4,5 / 5
Ez volt a legjobb novella, a történet és a karakterek is nagyon jók voltak. A lezárás is tetszett. Egy kicsit lehetett volna hosszabb, illetve jó lett volna megtudni mi történik velük később.

Bonus Guide – 4 / 5
Jó volt ezeket az apróságokat olvasni, a Kresley-Gena interjú nagyon tetszett, ahogy az interjú is vicces volt Williemmel és Gillyvel.

Nüx_Játékterme P>!
Gena Showalter: Into the Dark

Mindegyik sztori nagyon tetszett. Niké és Atlasz története különösen azért, mert imádom a görög mitológiát. Az Amazon's Curse-t pedig nagyon jó volt olvasni, mert imádtam az Atlantis sorozatot. Az Into the Dark-kal kapcsolatban pedig már írtam a The Darkest Fire értékelésében.


A sorozat következő kötete

Lords of the Underworld sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Larissa Ione: Passion Unleashed
Richelle Mead: Succubus Blues
Becca Fitzpatrick: Silence
Jennifer L. Armentrout: The Return
Laurell K. Hamilton: Affliction
Jeaniene Frost: Halfway to the Grave
Kevin Hearne: Hexed
Sarah J. Maas: Heir of Fire
Lara Adrian: Midnight Awakening
Kendra Leigh Castle: Shadow Rising