Éjsötét ​titkok (Az alvilág urai 7.) 70 csillagozás

Gena Showalter: Éjsötét titkok

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A FÉNY MINDIG LEGYŐZI A SÖTÉTSÉGET!

Amun, a Titkok démonának őrzője képes hozzáférni a legsötétebb gondolatokhoz, legfélelmetesebb titkokhoz, elegendő csak a közelében lenni. Amikor azonban a halhatatlan harcost láncra verik, a halál lehet az egyetlen reménye a szabadulásra, egészen addig, amíg nem találkozik Haidee-vel, akinek szépsége és sebzettsége ellenállhatatlanul vonzza egy kockázatos próba felé.

Haidee egy démonvadász, aki örök háborúban áll az Alvilág Uraival. Épp az Amun fajták kiiktatása a feladata. De hogyan tudná megölni azt, akinek egy érintése is perzselő hatással van rá? És hogyan tudná megmenteni? Ahhoz egészen oda kellene adnia magát mindenestül, a testét és a lelkét… önmagát pedig odavetnie éppen azok elé, akik a megölésére esküdtek fel.

Gena Showalter a paranormális-romantikus irodalom csillaga. Világszerte népszerű sorozataiban démoni vágyakkal és emberfeletti hatalommal rendelkező férfiak, és az őket csábító nők szerelmét írja meg, szenzációs sikerrel.

Eredeti mű: Gena Showalter: The Darkest Secret

Eredeti megjelenés éve: 2011

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Libri Insomnia

>!
Libri, Budapest, 2018
486 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634330042 · Fordította: Sóvágó Katalin
>!
Libri, Budapest, 2018
486 oldal · ISBN: 9789634333715 · Fordította: Sóvágó Katalin

Enciklopédia 5

Szereplők népszerűség szerint

Torin (Betegség) · Strider · Amun


Kedvencelte 8

Most olvassa 3

Várólistára tette 31

Kívánságlistára tette 64


Kiemelt értékelések

>!
Evika82 P
Gena Showalter: Éjsötét titkok

Gondolom nem okozok meglepetést azzal, hogy ezt a részt is Imádtam. ;)
Vigyázat! Átmegyek Fangirl üzemmódba! :D
Imádom a világot, amit az írónő felépített ebben a sorozatban, imádom a szereplőket, imádom, hogy mindig újabb és újabb meglepetések érnek. Imádom, hogy részről-részre újabb titkok derülnek ki a kedvenc szereplőimről( mint Pl. William ;) ), imádom az összes Lordot. És még sorolhatnám…. :)
Nagyon meglepődtem, hogy Amun párja lett Haidee. Az előző részben szentül meg voltam győződve arról, hogy őneki Stridert szánta a sors. Viszont most, hogy befejeztem ezt a könyvet is, rá kellett döbbennem, hogy Amun volt a tökéletes választás Haidee párjául. Amun számomra a sorozat elején olyan semmilyen, semleges volt. Az előző részben keltette fel csak a kíváncsiságom, de most annyira megszerettem a Titkok őrzőjét ebben a részben, tökéletes volt. Ez a könyv tökéletes volt!
Jaj mamikám mi lesz velem???!!!
Már most olvasnám a folytatásokat! Főleg, hogy a következő kötet Strider könyve.
Nagyon remélem, hogy még idén kapunk legalább 1 részt.
Keresztbe tett ujjakkal szurkolok érte!

1 hozzászólás
>!
B_Vivien_Kitti P
Gena Showalter: Éjsötét titkok

Nagyon-nagyon tetszett!
Amun mindig érdekes karakter volt, de nem gondoltam volna soha sem, hogy ez a démon ennyire be fog nekem jönni.
Annyira sajnálom szegényt mondjuk mindenkinek megvan a maga átka, démona de valahogy ő, a néma szenvedésével közelebb került hozzám, mint a többiek.
A cselekmény izgalmas, és pokolian jó helyszíneket kapunk!
Haidee pont az a nő, akire szüksége van a Lordnak :)
A lány erős, rengeteget szenvedett, de mégis olyan tiszta szívvel védte Amunt…
Igazán összeillő párost alkotnak.
Nagyon forró és szexi ez a kötet is. Közben pedig pörögnek az oldalak. A cselekmény végig izgalmas, mutat fájdalmat, szenvedést, véres harcokat, közben pedig elvarázsol a két szereplő csodás személyisége és a közöttük levő kémiai feszültség.
Nagyon-nagyon jó!!!
U.i.:
Niki, remélem rajtam keresztül Te is megismered még a kedvenc démonjaid további történeteit! :)

>!
Trice29 P
Gena Showalter: Éjsötét titkok

Nem gondoltam Amunról, hogy ekkora ARC. Nagyon megszerettem, kedvenc pasijaim tábora újabb taggal bővült ♥♥♥
Haidee története kissé meglepett, de pozitív értelemben, így vele is bari a viszonyom. Nem tudom miért, de Strider és Kaia egyenlőre idegesít, ettől függetlenül várom a folytatást. Imádat van ezerrel :o)

>!
Faythe P
Gena Showalter: Éjsötét titkok

Annyira jó volt visszatérni az Alvilág Uraihoz!
Az 5-6.részt rajongói fordításban tudtam elolvasni (még 2014-ben), úgyhogy magyar kiadásban ez volt az első, amivel folytattam a sorozatot. :)
A fordítás néhol furcsa, szokatlan volt, de annyira nem volt gáz, hogy elvette volna az élvezhetőséget. A borítók sajnos nem maradtak az eredetiek, de ügyes volt a Libri, mert tényleg nagyon jókat találtak ki, passzolnak a korábbi kiadásokhoz. :) Ráadásul a könyvek magassága is pont akkora, mint az első 4 résznek, így nem ütnek el egymástól. :)
Haidee és Amun történetét nagyon szerettem. Belátást nyerhettünk arra, hogy Haidee hogyan és miért lett Vadász. Nagyon élveztem ezeket a visszatekintéseket Haidee múltjába, remélem lesznek még ehhez hasonlók. Amun a korábbi kötetekben annyira nem vált kedvenccé, hiszen sokat nem beszélt, most viszont megismerhettük őt és a démonát is. :)
Közben Strider is központi szereplővé vált, és kicsit betekinthettünk a következő kötet eseményeibe. Alig várom, hogy Strider és Kaia történetét is megismerhessem! :)
Remélem a Libri folytatja a sorozat további részeinek kiadását, a sorozatot meg bátran ajánlom a paranormális-romantikus könyvek rajongóinak! :) Gena fantasztikus!

>!
EditVagyok P
Gena Showalter: Éjsötét titkok

Ááááá….. hát lehet ezt még fokozni?! *-*♥

Ez aztán egy szédületes utazás volt! Egyik szerelemből esek a másikba!
Én akarom ennek a harcosnak minden porcikáját! És tudjátok, mit? Haidee-ét is! Annyira jók voltak együtt! Szédületes volt, izgalmas volt, észveszejtő és letehetetlen! Magával ragadott az egész! Úgy, ahogy volt! Megőrültem értük! Viccesek voltak, szenvedélyesek voltak, őrültek voltak! Ez az utazás maga volt a megérdemelt megváltás. Pörgős volt és izgalmas, szenvedélyes és forró, fordulatos, tele meglepetéssel és komolyan mondom én csodálkoztam a legjobban, amikor spoiler Hát az már biztos, hogy széles skálán megmozgatta az kis lelkemet…
…és ez a pasi! *-* Jajistenem, nem is tudom, mit kezdenék vele… Elképzelésem sincs! *-*

+1 ♥ természetesen
Elrabolta szívem és lelkem… nincs értelme Titkolni… XD

>!
Angyalkaa P
Gena Showalter: Éjsötét titkok

Igen…ezt vártam..ezt is kaptam!!! Ezért az Egyik Kedven Írónőm Gena..az ilyen könyvek,történetek,pasik (démonok) miatt!! *.* Imádtam minden sorát..!! Várom Strider könyvét..!!
Éljenek az Alvilág Urai!!! *.*

>!
schalby P
Gena Showalter: Éjsötét titkok

Egyre jobban imádom az írónőt és ezt a sorozatát. Letehetetlen történet egytől egyig. Érdekes és nekem kicsit fura volt Amun és Haidee párbeszéde de ettől lett még érdekesebb az egész. Amun eddig olyan elvan a háttérben szereplő volt de most bebizonyította érdemes az első sorra. William még most is rejtély de érdekes, nekem mindig az aktuális olvasat a kedvenc és sosem tudom eldönteni melyik a jobb. Izgalmas és érzelmes volt az egész sztori mindig felvezetve a következőt és ezt bírom a legjobban.

>!
Gombolyag
Gena Showalter: Éjsötét titkok

Jó sokáig ültem ezen a könyvön. Valószínűleg azért, mert nekem sajnos csalódás volt az előzőkhez képest. :( Kissé üresnek éreztem a karaktereket és sekélyesnek az egész koncepciót. Ez nekem amolyan „írjunk egy folytatást, hogy legyen folytatás”-nak tűnt.

>!
barbikaunatkozik
Gena Showalter: Éjsötét titkok

Ez volt az eddigi leggyengébb Showalter kötet. Mintha enyhén kifulladt volna az írónő. A fő szál, azaz Amun és Haidee párosának története, Haidee hátterét leszámítva, unalmas volt. Szerelem nem igazán volt érezhető közöttük, de még csak kémia sem volt túl jó közöttük. A mellékszálak esetében voltak érdekes dolgok. Engem nagyon érdekel már Torin saját kötete és Strideré. Reménykedek, hogy azok jobban sikerült alkotások lette.
Szóval ez a rész csalódás volt számomra. Semmit mondó történet, érdektelen fő karakterek. Kár érte.

>!
anesz P
Gena Showalter: Éjsötét titkok

Ez a sorozat mindig egyre jobb és jobb! Nagyon szeretek Gena Showaltert olvasni, mert sohasem okoz csalódást, mindig hozza az elvárt színvonalat. Csak azt nem értem, miért volt hosszabb szünet a sorozat közepén a magyar kiadásban???
Amun és démonja érdekes páros, és Haidee a végéig igazi talány, méltó kihívás a férfi főszereplőnek. Ez az utazás pedig! :-) A lovasok és a pókerpartijuk különösen kiemelkedő fantázia és feszültségkeltés szempontjából is. Egyszóval párosunk nagyon izgalmas és szerethető.
Ugyanakkor más szereplők a szokásosnál nagyobb szerepet kapnak, csak azért, hogy izgatottan várjuk a következő részt! A címlap is jóra sikeredett. Jöhet a következő!


Népszerű idézetek

>!
krisztin1 P

Figyelmeztetés: sose együnk őszibarackot Kaia előtt.

Kapcsolódó szócikkek: Strider
>!
krisztin1 P

Őt önmagáért szeressék, vagy sehogy.

Kapcsolódó szócikkek: Amun
>!
EditVagyok P

– Kösz, srácok, ti vagytok az ászok, de komolyan! – Továbbá testületileg bekaphatjátok!

8. oldal

>!
Azura

– Talán a kezét is el kellene törnünk – vetette fel Torin, amivel tüstént ráhozta Striderre a frászt. Az ő kiváltságát képezték a féleszű javaslatok.

112. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Strider · Torin (Betegség)
>!
krisztin1 P

– Látsz valahol gumicukrot? – kérdezte William.
Strider egyik karjában öt zacskó fahéjas és öt zacskó zselés drazséval egyensúlyozott, mialatt a polcokat pásztázta.
– Sajnálom, sehol. – Elmart néhány medvecukrot Parisnak. Nem karamellás volt, de mindegy. A nők akkor esznek édességet, ha balzsam kell a fájó szívükre, és Paris kimondottan úgy viselkedett, mint egy nő. Hálás lesz mindenért.

Kapcsolódó szócikkek: Strider
>!
Dixy05 P

"Haidee, édes Haidee! Újabb sóhaj, egy elégedett sóhaj
suhant át a lány tudatán. Ne hagyj el engem!"

142. oldal

>!
krisztin1 P

Ő Amun, a Titkok démonának az őrzője. Szeretett és veszített. Ölt, de életeket is mentett. Nem állat, nem brutális gyilkos, már nem. Ő ember. Halhatatlan harcos, aki megvédte azt, ami az övé.

Kapcsolódó szócikkek: Amun
>!
EditVagyok P

Olyan sok tekintetben hasonlítottak. Elszántak voltak, a legcsúnyább pofonokat kapták emberektől, körülményektől, mindentől, amit adni tud a világ, mégis mindig találtak valamit, aminek örülni lehet.

266. oldal

>!
krisztin1 P

(…) nincs, ami a veszélyhelyzeteknél gyorsabban összehozná az embereket.

>!
krisztin1 P

Aki nőért verekszik egy haverral, az hülye. Minden szinten.

Kapcsolódó szócikkek: Strider

A sorozat következő kötete

Az alvilág urai sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Houck: A tigris utazása
Kevin Hearne: Hounded – Üldöztetve
J. R. Ward: Halhatatlanság
Cassandra Clare: Üvegváros
Susan Ee: Angelfall – Angyalok bukása
Rachel Vincent: Lélekőrzők
Kresley Cole: Elfojtott üvöltés
Jeaniene Frost: A sír innenső oldalán
Richelle Mead: A szukkubusz dala