Éjsötét ​titkok (Az alvilág urai 7.) 108 csillagozás

Gena Showalter: Éjsötét titkok

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A FÉNY MINDIG LEGYŐZI A SÖTÉTSÉGET!

Amun, a Titkok démonának őrzője képes hozzáférni a legsötétebb gondolatokhoz, legfélelmetesebb titkokhoz, elegendő csak a közelében lenni. Amikor azonban a halhatatlan harcost láncra verik, a halál lehet az egyetlen reménye a szabadulásra, egészen addig, amíg nem találkozik Haidee-vel, akinek szépsége és sebzettsége ellenállhatatlanul vonzza egy kockázatos próba felé.

Haidee egy démonvadász, aki örök háborúban áll az Alvilág Uraival. Épp az Amun fajták kiiktatása a feladata. De hogyan tudná megölni azt, akinek egy érintése is perzselő hatással van rá? És hogyan tudná megmenteni? Ahhoz egészen oda kellene adnia magát mindenestül, a testét és a lelkét… önmagát pedig odavetnie éppen azok elé, akik a megölésére esküdtek fel.

Gena Showalter a paranormális-romantikus irodalom csillaga. Világszerte népszerű sorozataiban démoni vágyakkal és emberfeletti hatalommal rendelkező férfiak, és az őket csábító nők szerelmét írja meg, szenzációs sikerrel.

Eredeti megjelenés éve: 2011

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Libri Insomnia

>!
Libri, Budapest, 2018
486 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634330042 · Fordította: Sóvágó Katalin
>!
Libri, Budapest, 2018
486 oldal · ISBN: 9789634333715 · Fordította: Sóvágó Katalin

Enciklopédia 11

Szereplők népszerűség szerint

Lucien (Halál) · Torin (Betegség) · Strider · Kaia · William · Amun · Haidee Alexander


Kedvencelte 12

Most olvassa 5

Várólistára tette 46

Kívánságlistára tette 55


Kiemelt értékelések

>!
Evika82 P
Gena Showalter: Éjsötét titkok

Gondolom nem okozok meglepetést azzal, hogy ezt a részt is Imádtam. ;)
Vigyázat! Átmegyek Fangirl üzemmódba! :D
Imádom a világot, amit az írónő felépített ebben a sorozatban, imádom a szereplőket, imádom, hogy mindig újabb és újabb meglepetések érnek. Imádom, hogy részről-részre újabb titkok derülnek ki a kedvenc szereplőimről( mint Pl. William ;) ), imádom az összes Lordot. És még sorolhatnám…. :)
Nagyon meglepődtem, hogy Amun párja lett Haidee. Az előző részben szentül meg voltam győződve arról, hogy őneki Stridert szánta a sors. Viszont most, hogy befejeztem ezt a könyvet is, rá kellett döbbennem, hogy Amun volt a tökéletes választás Haidee párjául. Amun számomra a sorozat elején olyan semmilyen, semleges volt. Az előző részben keltette fel csak a kíváncsiságom, de most annyira megszerettem a Titkok őrzőjét ebben a részben, tökéletes volt. Ez a könyv tökéletes volt!
Jaj mamikám mi lesz velem???!!!
Már most olvasnám a folytatásokat! Főleg, hogy a következő kötet Strider könyve.
Nagyon remélem, hogy még idén kapunk legalább 1 részt.
Keresztbe tett ujjakkal szurkolok érte!

1 hozzászólás
>!
Sippancs P
Gena Showalter: Éjsötét titkok

Nem szeretem azt a kifejezést használni, hogy „ráfüggni valamire”, de basszus, most nincs jobb szavam – én erre a részre teljesen ráfüggtem! Totális szerelem volt, az elejétől a végéig, és még azt is megbocsátottam Genának, hogy a pokolban kígyókkal ijesztgetett.
Haidee múltján és képességén teljesen megdöbbentem, de nagyon bírtam a csajt. Nálam már ott sikere volt, ahogy átkaparta magát Amunhoz, bár azért ahogy a megcsalást értelmezte, az hagyott némi kívánnivalót maga után.
Amun gyakorlatilag ugyanez a kategória volt. Erős, kemény és magának való, ugyanakkor nagyon-nagyon szerethető.
Az egyedüli, amit sajnálok, hogy nem lett részletesebben kifejtve Haidee beszélgetése a harcosokkal, arra rettenetesen kíváncsi lettem volna, Strider pedig… hát, remélem, hogy összeszedi magát a következő részre.

>!
_Leelan_ P
Gena Showalter: Éjsötét titkok

Nagyon-nagyon tetszett!
Amun mindig érdekes karakter volt, de nem gondoltam volna soha sem, hogy ez a démon ennyire be fog nekem jönni.
Annyira sajnálom szegényt mondjuk mindenkinek megvan a maga átka, démona de valahogy ő, a néma szenvedésével közelebb került hozzám, mint a többiek.
A cselekmény izgalmas, és pokolian jó helyszíneket kapunk!
Haidee pont az a nő, akire szüksége van a Lordnak :)
A lány erős, rengeteget szenvedett, de mégis olyan tiszta szívvel védte Amunt…
Igazán összeillő párost alkotnak.
Nagyon forró és szexi ez a kötet is. Közben pedig pörögnek az oldalak. A cselekmény végig izgalmas, mutat fájdalmat, szenvedést, véres harcokat, közben pedig elvarázsol a két szereplő csodás személyisége és a közöttük levő kémiai feszültség.
Nagyon-nagyon jó!!!
U.i.:
Niki, remélem rajtam keresztül Te is megismered még a kedvenc démonjaid további történeteit! :)

>!
Trice29 P
Gena Showalter: Éjsötét titkok

Nem gondoltam Amunról, hogy ekkora ARC. Nagyon megszerettem, kedvenc pasijaim tábora újabb taggal bővült ♥♥♥
Haidee története kissé meglepett, de pozitív értelemben, így vele is bari a viszonyom. Nem tudom miért, de Strider és Kaia egyenlőre idegesít, ettől függetlenül várom a folytatást. Imádat van ezerrel :o)

>!
Viktória_Erdei 
Gena Showalter: Éjsötét titkok

Imádom ezt a sorozatot, de ez a rész nem jött be. Sem a karakterek, sem a démonjaik. Bárcsak nekem lenne egy csodatáskám. A kémia sem volt az igazi.

>!
Faythe P
Gena Showalter: Éjsötét titkok

Annyira jó volt visszatérni az Alvilág Uraihoz!
Az 5-6.részt rajongói fordításban tudtam elolvasni (még 2014-ben), úgyhogy magyar kiadásban ez volt az első, amivel folytattam a sorozatot. :)
A fordítás néhol furcsa, szokatlan volt, de annyira nem volt gáz, hogy elvette volna az élvezhetőséget. A borítók sajnos nem maradtak az eredetiek, de ügyes volt a Libri, mert tényleg nagyon jókat találtak ki, passzolnak a korábbi kiadásokhoz. :) Ráadásul a könyvek magassága is pont akkora, mint az első 4 résznek, így nem ütnek el egymástól. :)
Haidee és Amun történetét nagyon szerettem. Belátást nyerhettünk arra, hogy Haidee hogyan és miért lett Vadász. Nagyon élveztem ezeket a visszatekintéseket Haidee múltjába, remélem lesznek még ehhez hasonlók. Amun a korábbi kötetekben annyira nem vált kedvenccé, hiszen sokat nem beszélt, most viszont megismerhettük őt és a démonát is. :)
Közben Strider is központi szereplővé vált, és kicsit betekinthettünk a következő kötet eseményeibe. Alig várom, hogy Strider és Kaia történetét is megismerhessem! :)
Remélem a Libri folytatja a sorozat további részeinek kiadását, a sorozatot meg bátran ajánlom a paranormális-romantikus könyvek rajongóinak! :) Gena fantasztikus!

>!
perpetua P
Gena Showalter: Éjsötét titkok

Scarlet és Gideon párosa továbbra is marad az élen, Amun és Haidee nem tudta letaszítani őket a trónról.
Aprócska visszalépés volt számomra ez a rész. Ahogy haladtam a sorozatban, egyre jobban élveztem, hogy az aktuális párosokon kívül a háttérben zajló események is egyre izgalmasabbak. Ilyen szempontból itt nem történt túl nagy előrelépés, sőt konkrétan semmilyen előrelépés. Ezt nagyon hiányoltam.
Főszereplőinkkel ettől függetlenül nem volt problémán, tetszett ahogy összeboronálták őket, a múltbeli konfliktusok is és a jelenbeli közös kalandjuk is. Csupán nem voltam izgalmasabbak a többieknél, hasonló sablonnal működtek ők is.
Aminek viszont már most örültem, hogy Strider elég sokat szerepelt, és alig várom már a Kaia-val való végtelennek tűnő csatározását.

>!
Silverlight
Gena Showalter: Éjsötét titkok

Ez az a könyv, amit megvettem ugyan a sorozat miatt, bár a fülszövege nem tetszett. Aztán félretettem, hogy na majd egyszer, ha nagyon unatkozom elolvasom. Az, hogy most elővettem olvasni, annak is köszönhető, hogy az előző kötetben megismertem Amunt és felkeltette az érdeklődésemet a karaktere. Egy igazi élmény volt ez a történet. Tipikusan az, amikor rosszra számítasz, aztán beszippant a történet, s egyszerűen képtelen vagy letenni. Egyre többet és többet akartam. Egyrészt nagyon jók a karakterek, s ismét sikerült valami egyedit alkotnia az írónőnek. Kalandos, izgalmas. Egyedül a kissé kicsapongó szálak (események) nem tetszettek, de ezen kívül az egész történet magával ragadó. Ez a sztori most nagyon kellett. Szinte félek belekezdeni a következő kötetbe, de belefogok, mert nagyon kíváncsi vagyok Vereség történetére is. Főleg az ebben a kötetben kapott ízelítő után.

>!
Libri, Budapest, 2018
486 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634330042 · Fordította: Sóvágó Katalin
>!
EditVagyok P
Gena Showalter: Éjsötét titkok

Ááááá….. hát lehet ezt még fokozni?! *-*♥

Ez aztán egy szédületes utazás volt! Egyik szerelemből esek a másikba!
Én akarom ennek a harcosnak minden porcikáját! És tudjátok, mit? Haidee-ét is! Annyira jók voltak együtt! Szédületes volt, izgalmas volt, észveszejtő és letehetetlen! Magával ragadott az egész! Úgy, ahogy volt! Megőrültem értük! Viccesek voltak, szenvedélyesek voltak, őrültek voltak! Ez az utazás maga volt a megérdemelt megváltás. Pörgős volt és izgalmas, szenvedélyes és forró, fordulatos, tele meglepetéssel és komolyan mondom én csodálkoztam a legjobban, amikor spoiler Hát az már biztos, hogy széles skálán megmozgatta az kis lelkemet…
…és ez a pasi! *-* Jajistenem, nem is tudom, mit kezdenék vele… Elképzelésem sincs! *-*

+1 ♥ természetesen
Elrabolta szívem és lelkem… nincs értelme Titkolni… XD

>!
Zsuzana P
Gena Showalter: Éjsötét titkok

Haidee az új Bill Clinton. :D A megcsalás fogalma nála is tág fogalom. spoiler O_o Ez a történés a könyvben számomra egy vicckategória volt. Csípem én ezt a világot, de szerintem itt volt a „legkönnyebb” dolguk a szereplőknek. Jöhet a következő bár Strider és a hárpia most annyira nem csigázott fel.


Népszerű idézetek

>!
krisztin1

– Látsz valahol gumicukrot? – kérdezte William.
Strider egyik karjában öt zacskó fahéjas és öt zacskó zselés drazséval egyensúlyozott, mialatt a polcokat pásztázta.
– Sajnálom, sehol. – Elmart néhány medvecukrot Parisnak. Nem karamellás volt, de mindegy. A nők akkor esznek édességet, ha balzsam kell a fájó szívükre, és Paris kimondottan úgy viselkedett, mint egy nő. Hálás lesz mindenért.

Kapcsolódó szócikkek: Strider
>!
krisztin1

Figyelmeztetés: sose együnk őszibarackot Kaia előtt.

Kapcsolódó szócikkek: Strider
>!
krisztin1

Őt önmagáért szeressék, vagy sehogy.

Kapcsolódó szócikkek: Amun
>!
Sippancs P

Így hát torin fölemelte a mobilját, és elküldte mindenkinek ugyanazt az üzenetet.
Amun megjött&ép. Angyalok el. Mielőbb gyertek vissza. Segítségre van szüksége.
Alighogy elküldte, máris érkeztek a válaszok. William kivételével az összes harcos megígérte, hogy hazajön.
Aeron: Útban. Amun OK?
Lucien: Jövök. Baj van?
William: Törölj a címjegyzékedből.
Gideon: Repülök.
Kane: Cameo&én most érkeztünk a városba. 10 perc.
Maddox: Csak előbb elhelyezem Asht.
Sabin: Igen&igen.
Strider: Én&Paris USAban. Vrjtk+.
Reyes: 4 napja követnek. Lerázom, jövök.
Azért öröm, hogy ilyen hűségesek és összetartók a válságban.

468. oldal

>!
EditVagyok P

– Kösz, srácok, ti vagytok az ászok, de komolyan! – Továbbá testületileg bekaphatjátok!

8. oldal

>!
Azura

– Talán a kezét is el kellene törnünk – vetette fel Torin, amivel tüstént ráhozta Striderre a frászt. Az ő kiváltságát képezték a féleszű javaslatok.

112. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Strider · Torin (Betegség)
>!
krisztin1

Aki nőért verekszik egy haverral, az hülye. Minden szinten.

Kapcsolódó szócikkek: Strider
>!
SzRéka 

– Nem ölhetem meg – motyogta Kaia. – Nem ölhetem meg. Megígértem Biankának, hogy napi tíz hullánál megállok, és zsinórban már öt napja lépem túl a kvótát. Nem ölhetem meg.

Kapcsolódó szócikkek: Bianka · Kaia
>!
Sippancs P

Férfiak és a hiúságuk! Sokszor egész országok vesznek el miatta!

254. oldal

>!
Sippancs P

– Kinek az engedélyére van szükséged?
– Lysanderére.
Na persze, a főmufti.
– És hol van most?
– A Biankájával. Összeszólalkoztak, és Lysander átruházta rá a felhőjük tulajdonjogát. Most semmilyen okkal sem szabad zavarni őket. Ki van írva neonnal a palota köré.

109. oldal

1 hozzászólás

A sorozat következő kötete

Az alvilág urai sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Kevin Hearne: Hounded – Üldöztetve
Nalini Singh: Vonzódás
Wendy Higgins: Angyali gonosz
Richelle Mead: A szukkubusz dala
Richelle Mead: Dermesztő ölelés
Jeaniene Frost: Félúton a sírhoz
Lara Adrian: A vámpír vére
Deborah Harkness: Az élet könyve
Rachel Vincent: Lélekőrzők
Darynda Jones: Második sírhant