Éjsötét ​szenvedély (Az alvilág urai 5.) 143 csillagozás

Gena Showalter: Éjsötét szenvedély

Az Alvilág Urai és a Vadászok közti harc nem ért véget…
Aeron, a harag démonának őrzője sosem látott még ilyen gyönyörű orvgyilkost. Olivia megesküszik, hogy nem démoni erő lakozik benne, hanem egy bukott angyal, aki azért vesztette el a szárnyait, mert nem volt képes teljesíteni gyilkos küldetését. A gyönyörű halandó felkorbácsolja a halhatatlan harcos szenvedélyét, de kettőjük szerelme nem csak rájuk hozhat pusztulást, de az ártatlanokat is örök kárhozatra ítélheti.
Aeronnak dönteni kell; kötelességének vagy vágyainak engedelmeskedjen. Hűséges kísérője és tanácsadója Olivia vesztét akarja, miközben egy mindegyiküknél veszélyesebb ellenség szegődik a nyomukba, hogy elvégezze a feladatot, amire a lány képtelen volt…
Gena Showalter a paranormális-romantikus irodalom csillaga. Világszerte népszerű sorozataiban démoni vágyakkal és emberfeletti hatalommal rendelkező férfiak, és az őket csábító nők szerelmét írja meg, szenzációs sikerrel.

Eredeti megjelenés éve: 2010

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Libri Insomnia

>!
Libri, Budapest, 2018
526 oldal · ISBN: 9789634333982 · Fordította: Sóvágó Katalin
>!
Libri, Budapest, 2016
526 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634330028 · Fordította: Sóvágó Katalin

Enciklopédia 6

Szereplők népszerűség szerint

Torin (Betegség) · Paris (Promiszkuitas) · Aeron (Harag) · Strider · Galen, keeper of False Hope and Jealousy


Kedvencelte 18

Most olvassa 4

Várólistára tette 63

Kívánságlistára tette 79


Kiemelt értékelések

>!
loveQhuay
Gena Showalter: Éjsötét szenvedély

Drága Istenek!

Nem bírom szavakba önteni amit éppen érzek. Képtelen vagyok bármi normálisra! Az állam már rég a padlón, a szívem már millió darabokban, az agyam meg már évekkel ezelőtt kisült.
Hihetetlen módon képes magába szippantani ez a sorozat, és egyszerűen hihetetlen mennyire Isteni amit Gena Showalter megalkotott. Imádom! És imádom, hogy folytatják a magyar kiadást, mert bűn lett volna ezt félbe hagyni. Főleg így, hogy Aeron jött…

Ó, Aeron! Még mindig nem hiszem el, mi történt. Egyébként úgy érzem magam, hogy mást nem csináltam olvasás közben csak vágtam a WTF fejeket, de még mindig nem tértem magamhoz a sokkkkktól.
Oliviát imádtam! Aranyos volt és sokat fejlődött. Légióra meg már eddig is kíváncsi voltam, de nem gondoltam, hogy ennyit fogunk belőle kapni. Just WOW!

Két kérdésem maradt: SIENNA?!!!!!!! HOLY SHIT! – Hol a következő rész?!!!

yeeee Gideon a következő♥ Gideon és Paris birizgálja a legjobban a fantáziám szóval húzzunk bele :D

+ legszívesebben a fél könyvet kiírtam volna idézetbe, de annyira pörgött végig, hogy fájt a szívem letenni és jelölgetni, inkább hagytam a fenébe :D

nagy szívfájdalmam, hogy nem maradt az eredeti kék borító, de egye fene, a magyar is szép lett ;)

21 hozzászólás
>!
perpetua P
Gena Showalter: Éjsötét szenvedély

Most teljesen komolyan, olvassátok ezt a sorozatot is! :D Aki szereti a paranomális regényeket, ezt is szeretni fogja, van ugyanolyan jó, mint J. R. Ward vagy Kresley Cole munkássága. :) Újraolvasni se szoktam, de ez most nagyon jól esett, hiányoztak a Lordok. :)
Az utóbbi 1-2 kötetben már nagyon beindultak az események, és itt se lehetett unatkozni. Nagyon szeretem, hogy a többi páros/szereplő is szerves része a történetnek és ők is gyakran felbukkannak. Az is nagyon tetszik, hogy mindig van újabb bonyodalom, mindig csavar egyet az írónő a gonoszok részéről is. Olívia és Aeron imádni való páros. Kifejezetten érdekesnek találtam, hogy nem teljesen a főhős hódítja meg a nőt, hanem Olívia az aki csábítót játszik. És hogy Légió is bekavart , még izgalmasabbá tette kettejük kapcsolatát. Még így újraolvasással is meg tudtam lepődni, hiszen már nem emlékeztem minden részletre, de tényleg most újra rájöttem, hogy mennyire szuper ez a sorozat és mennyire örülök, hogy érkezik magyarul is a folytatás. Az eddig olvasottak közül a következő könyv volt a legjobb, epedve várom. *-*

>!
Nikyy18
Gena Showalter: Éjsötét szenvedély

Nagyon vártam már ezt a részt Aeron miatt. És nem csalódtam mert nagyon jó volt. Olivia-val nagyon aranyos párt alkottak. Egész végig csak kapkodtam a fejem hogy basszus most tényleg ez meg ez történt. Egy új kedvencet avattam ezzel a könyvel. És Légion nagyon meglepődtem.

>!
Evika82 P
Gena Showalter: Éjsötét szenvedély

Mi mást is adhatnék erre a könyvre? Egyértelműen 5 csillagos történet. Egy történet, ami teljesen magával ragad, ahol drukkolsz, hogy ez az agresszív, de mégis érző szívű démon és az ő angyala egymásra találjon…
Egy nap alatt kiolvastam a könyvet, és ez általában csak olyankor történik meg egy ilyen hosszú könyvnél, ha az író valamiért teljesen levesz a lábamról. Nem tudtam kiengedni a könyvet a kezeim közül, egészen addig nem, amíg meg nem ismerhettem az egész történetet, és egyszerűen IMÁDTAM!
Nagyon várom a folytatást. Olyan sokat kell még rá várni… :(

>!
Sippancs P
Gena Showalter: Éjsötét szenvedély

Habár ez a történet nem lett kedvenc, még mindig imádom az erődöt, a görög vonalat és nem utolsó sorban az Urakat.
Izgalmas és fordulatos volt ez a rész is, de Aeron és Olivia kicsit idegesített. Pontosabban annyira, hogy minden szexjelenetet átlapoztam, mert mire eljutottunk oda, hogy ténylegesen együtt legyenek, addigra úgy felhúztam magam Olivia nyomulásán és nimfomániáján, hogy már a fülemen is gőz jött ki. Brrr!
A mellékszálak viszont nagyon tetszettek. Úgy érzem, hogy Gideon és Scarlet párosa tartogat még bőven meglepetéseket, ahogy Strider esetében is elkezdődött valami, ugyanakkor azzal egyelőre nem tudok mit kezdeni, hogy spoiler, első olvasásra inkább bosszantott a dolog, mint boldogított volna.
Jöhet a folytatás!

>!
B_Vivien_Kitti P
Gena Showalter: Éjsötét szenvedély

Rég nem olvastam Showalter könyveket, igazság szerint az írónő és munkássága nem tartozik a kedvenceim közé
Ez a húgom kedvenc sorozata volt, aki nem mellesleg meg is tiltotta, hogy én is olvassam, nem tudom, hogy miért, de amíg élt, tartottam magam hozzá.
A halála után olvastam csak el a sorozat korábbi részeit. Nem mondom, Lucient én is hasonló mód imádtam, mint Niki.
Aaront ő nagyon szerette, már régen is mondogatta, emlékszem erre.
Most ismét eljutottunk arra a pontra, hogy új Showalter könyv jelent meg.
Ezt mondhatni azért olvastam el, hogy rajtam keresztül Niki is megismerhesse ezt a történetet. Végig fogom olvasni neki az Alvilág Urait, még akkor is, ha számomra nem hibátlan ez a sorozat.
Ami nem tetszik, nagyon nem, az a pillangó a borítón. Az NEM Gena pillangója!!!
Nem a démonok jelei!
Én csak tudom, hisz ezt varrattam magamra emlékül Nikinek. Nagy hiba volt. Csúnya is :( jó-jó, az elfogultság beszél belőlem
A másik, hogy Aaron nem igazán kedveltette meg magát velem, mint ahogy Olivia sem.
Légió egyenesen irritált, mégis az írónőnek sikerült egy élvezhető, kellemes, pörgős könyvet létrehoznia.
Paris miatt nagyon izgulok, de én mégis Gideon könyvét akarom olvasni.
Nagyon izginek hangzik *-*
És persze Torin. --> Ő is húgom egy kedvence volt. Nagyon messze van még az ő könyve :(
Szóval igen… bár sok hibát érzékeltem benne és a szereplők sem voltak most a kedvenceim, mégis várom a következő részt. Önző mdon magam miatt is, nem csak hogy Húgomnak olvassam. Egyre izgalmasabbak a történések, új szereplők és gonoszak jelennek meg.
Fincsi pasik, a maguk kis démonaival :)

>!
Ashley_Redwood
Gena Showalter: Éjsötét szenvedély

Vannak olyan helyzetek, amikor egy könyv végénél megáll veled a világ.
Csak ülsz, némán bámulsz, és reménykedsz, hogy a lelked nem hagyja el a tested.
Basszus, szerintem ez volt az egyik legkeményebbre megírt folytatás.
Aeron és Olivia tökéletes pár ,tökösek és bármit megtennének a másikért.
Voltak fejezetek ,ahol csak pislogtam, mert elég valószínűtlen a dolog, de nevettem, bekönnyeztem. Hát kedves mindenki ez bizony k.vára jó volt.
A befejezéssel nem igen tudok mit kezdeni, mert az előzmény rendesen megrendített, de így kellett lennie.
spoiler
A szívem még mindíg nagyon szimpatizál Torinnal és Parisszal, ez valahogy örökké így lesz.
Viszont ez minden tekintetben istentelenül verte a mércém. :)

2 hozzászólás
>!
Trice29 P
Gena Showalter: Éjsötét szenvedély

Aeron egyértelműen kedvenc pasi. Minden szempontból megmozgatta a fantáziámat. Olíviát is nagyon megszerettem. Ő sem az a szende angyalka, akire ránézésre gondolnánk. Kedves lénye mögött, egy erős szerető csaj nyugszik, aki, ha kell a sarkára áll. Nagyon élveztem a történetet, bár a végére kissé felvontam a szemöldökömet. Ide a következőt ♥

>!
Viktória_Erdei 
Gena Showalter: Éjsötét szenvedély

Annyira jó még mindig visszacsöppenni az Alvilág Urai világába. Légió itt most nagyon idegesítő volt. Olivia nagyon jellemfejlődésen ment keresztül. Naiv kislányból erős nő lett. Aeron reméltem, hogy jó döntést fog hozni. Paris történetére már nagyon kíváncsi vagyok.

>!
catilde
Gena Showalter: Éjsötét szenvedély

Jó volt ebbe a világba visszacsöppenni.
Aeron története nagyon jól sikerült.
Vége kicsit meglepet nem erre számítottam ó, de így is tetszett.


Népszerű idézetek

>!
Alessana

Erős vagyok. Gyönyörű vagyok.

128. oldal, HATODIK FEJEZET

>!
barbikaunatkozik

Most végre megértette az embereket. Azért nem könyörögtek hosszabb életért, mert azt akarják kiélvezni egymással, amijük van. Nem arra vágyakoznak, ami lehetne.

480. oldal 28. fejezet

>!
barbikaunatkozik

– Te miért nem félsz a haláltól?
– Semmi és senki sem tart örökké.

180. oldal 9. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Aeron (Harag)
>!
Alessana

Gilly fala jobban festene pár lyukkal, gondolta akkor. Szívességet tesz a lánynak, segít dekorálni.

119. oldal, HATODIK FEJEZET

Kapcsolódó szócikkek: Aeron (Harag)
>!
Alessana

Tetszeni fogsz neki. Hogyne tetszenél?

128. oldal, HATODIK FEJEZET

>!
barbikaunatkozik

– Mindenki duguljon el! Kihagytam egy négypályás cicaharcot! És most arra jövök be, hogy valaki harap. – William a padlón elterült Oliviára nézett. – Könyörgök, mondjátok, hogy a mi édes angyalkánk harapott. Ettől még sokkal jobban kívánom.

165. oldal 8. fejezet

>!
EditVagyok P

Mert kellesz nekem. Mert akarlak. Mert nem bírom a gondolatot, hogy el kell válnom tőled. Mert ha csak rólad és rólam lenne szó, és a döntésem nem befolyásolna senki mást, boldogan meghalnék csak még egyetlen percért a karodban.

412. oldal

>!
Evika82 P

Boldoggá teszlek. Mindazon dolgok közül, amikre esküt tettem, ez a legfontosabb nekem.

523. oldal

>!
Viktória_Erdei 

Szerelem, visszhangzott a tudatában a szó. Szerette Aeront. Mérhetetlenül, kimondhatatlanul, szívből, igazán. Ő dobogtatta meg a szívét, belőle fakadt minden öröm. Meghalt volna érte, mert Aeron erős vot, bátor, szilaj és szerető szívű. Önzetlen és adakozó. Hát nem ez a szerelem?

384. oldal, 21. fejezet


A sorozat következő kötete

Az alvilág urai sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Laurell K. Hamilton: Ezüstgolyó
Laurell K. Hamilton: Borzongató fény
Nalini Singh: Vonzódás
Laini Taylor: Vér és csillagfény napjai
Richelle Mead: A szukkubusz dala
Rachel Vincent: Lélekőrzők
Darynda Jones: Második sírhant
Richelle Mead: Dermesztő ölelés
Jeaniene Frost: Síri csendben