Éjsötét ​lelkek (Az alvilág urai 6.) 70 csillagozás

Gena Showalter: Éjsötét lelkek

Jéghideg fém és forró bőr, ínycsiklandó páros Gideon a tökéletes rossz fiú. Makacs, vad és kemény de még neki is akad egy gyenge pontja. Ha csak egyszer is igazat mond, a kínok kínját éli át. Felismer minden hazugságot, egészen addig, amíg rabul nem ejti Scarletet, a megszállott halhatatlant, aki az ő rég elvesztett feleségének mondja magát. A parázslóan fekete szemű, vérvörös ajkú nő nem idéz fel emlékeket benne, de felkorbácsolja a szenvedélyét.
Csakhogy Scarlet, aki a Lidércnyomás őrzője, túl veszedelmes ahhoz, hogy szabadon engedjék. Különösen miután Gideon esküdt ellenségei egyre közelednek Vajon képes legyőzni a fájdalmat, és megtalálni az igazságot, vagy elveszti a nőt, és mindent, amit szeretett?
Gena Showalter a paranormális-romantikus irodalom csillaga. Világszerte népszerű sorozataiban démoni vágyakkal és emberfeletti hatalommal rendelkező férfiak, és az őket csábító nők szerelmét írja meg, szenzációs sikerrel.

Eredeti mű: Gena Showalter: The Darkest Lie

Eredeti megjelenés éve: 2010

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Libri Insomnia

>!
Libri, Budapest, 2018
492 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634330035 · Fordította: Sóvágó Katalin
>!
Libri, Budapest, 2018
492 oldal · ISBN: 9789634333708 · Fordította: Sóvágó Katalin

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Gideon (Hazugság) · Scarlet (Rémálom)


Kedvencelte 8

Most olvassa 6

Várólistára tette 46

Kívánságlistára tette 87


Kiemelt értékelések

>!
Evika82 P
Gena Showalter: Éjsötét lelkek

Jaj mamikám, hogy én mennyire vártam ezt a könyvet.
Annyira imádtam!!!
Mondhatnám, hogy utáltam, de akkor hazudnék, azt pedig inkább meghagyom Gideonnak. ;)
Gideon, az én drága hazug Gideonom. Tényleg egy tökéletes rossz fiú, aki nem is rossz fiú. Ez bebizonyosodik, amikor végre találkoznak Scarlettel.
Scarlet rengeteget szenvedett… mindezt azért, mert egy kicsinyes, hideg szívű rib@nc az anyja, aki féltékeny a saját lányára, sőt még fél is tőle.
Ezek ketten olyan tökéletes párost alkottak együtt. Imádtam a szópárbajaik. Mikor Scarlet tudta, hogy Gideion, csak hazugságokat mondhat neki, ő meg direkt szó szerint vette, bármit mond a férfi.
Nagyon izgultam értük. Annyit szenvedtek már mindketten.
A cselekmény főszála is egyre izgalmasabb, Strider és Amun is egyre jobban felkeltette a kíváncsiságom. Nagyon kíváncsi leszek ennek a két lordnak a könyvére is.
De hé, hát Amun könyvét mindjárt el is kezdhetem. ;) Szerencsére. :D

1 hozzászólás
>!
Trice29 P
Gena Showalter: Éjsötét lelkek

Gideon és Sacrlet annyira nem az én esetem, de a történések magukkal ragadtak. A mennyei játszóház néha kicsapta a biztosítékomat, de unatkozni egy percre sem engedett. Itt is ért meglepetés a végén a rosszalkodó démonok által. Továbbra is Alvilág Urai függő vagyok, élvezem a találkozásokat :o)

>!
B_Vivien_Kitti P
Gena Showalter: Éjsötét lelkek

Gideon hatalmas meglepetés volt számomra, valamint nehezen érthető is. Szegény a hazudozásaival nehezen érthető volt és le a kalappal Gena előtt, hogy megírta az ő történetét is. Igazán nehéz lehetett!
Imádtam ezt a könyvet, nagyon. Gideon szintén a szívemhez nőtt.
Scarlettal nagyon összeillenek!
Annyira forró ez a könyv is, közben itt sem untam a lapokat. Pörög a cselekmény, és az egyik legkellemesebb csalódásom, hogy ebben a könyvben voltak igazán mosolyogni való pillanatok is.
A két démon egyesülése… egek :))) nagyon bírtam őket!!!! És Gideon meglepődése!
Olvassátok! *-*

>!
perpetua P
Gena Showalter: Éjsötét lelkek

Ez a sorozat részről részre egyre jobb. :)
Idegőrlőek a függővéges könyvek, talán emiatt jobban szeretem az ilyen jellegűeket is, mint az Alvilág urai, mert itt az adott pár megkapja mindig a happy end-et. :) De Showalter is képes ennek ellenére úgy alakítani a történéseket, hogy ugyanolyan függőként várjam a folytatást. Mindig kapunk elég morzsát a következő főszereplőkről, hogy kíváncsiak legyünk rájuk.
De hogy a történetről is beszéljek: átvette a vezetést a sorozat kedvencei közül. Nagyon fordulatos és csavaros volt. Rengetegszer meglepődtem, hogy uhhhhhh most mi van?! Eddig is izgalmas részek voltak, de ez…. :) Egyre több a mellékszál, amik érdekesebbé teszik a dolgokat, Amun, Strider, Galen, Torin és Kane miatt már fúrja az oldalam a kíváncsiság.
Scarlet lett a kedvenc hősnőm. Nagyon nehéz múltja volt, és mégse tört össze, hanem kitartó, erős nő vált belőle. Gideon is már régi kedvenc, a vadóc stílusa és a kék szín mániája már korábban megfogott, és érdekelt, hogy hogy értenek szót Scarlet-el, így, hogy folyton hazudnia kell. A párosításnak azért is örülök, mert egy korábbi könyvben, volt szó arról, hogy Gideon jobban örült volna más démonnak, pl Rémálomnak, és így olyan jó, hogy pont ő lett a társa. :) Egyik kedvenc és legmeghatóbb pillanatom az volt, amikor spoiler
De az abszolút kedvencem az volt, amikor Torin Carrow (igen a Kresley Cole sorozatból) YouTube-os vetkőzős videóját nézi, amiről a Sötétség démonában is szó volt. :D Nagyon nagyon tetszik, hogy néha találunk egy-egy utalást a másik sorozatra, itt is ott is. :)
Összegezve, mindenki olvassa el ezt a könyvet is, mert fantasztikus!!! :)

>!
Angyalkaa P
Gena Showalter: Éjsötét lelkek

Imádom,Imádom,Imádom!!!!! Folytatást akarok!!! :) Minden egyes Urat imádok..de kíváncsi voltam Gideon történetére milyen lehet…:D Hát nevettem nagyokat rajta :D Meg hát értelmeznem is kellett elég rendesen :D De hát Gideon már csak ilyen :D Akkor lassan jöhet Amun is *.*

>!
Ashley_Redwood
Gena Showalter: Éjsötét lelkek

Én is szeretni foglak egy napig. Meg az összes többi napon, ami utána jön.
Ó, édes istenem.
Ez megint telibetalált.
spoiler
Értelmesen kifejtve, blogos bejegyzéssel; hamarosan.

>!
Kathreen
Gena Showalter: Éjsötét lelkek

Ebben a könyvben tényleg minden keveredik, a hazugság igazság és fordítva. Néha kétszer el kellett olvasnom egy mondatot, hogy lefordítsam Gideon beszédét, hogy akkor mit is akar mondani. :)

>!
EditVagyok P
Gena Showalter: Éjsötét lelkek

Jajistenem, jajistenem, jaistenem…!!!

Ez rettenetes volt! Borzasztó, unalmas, kicsit sem élvezetes, hideg és prűd. Egyáltalán nem nevettem közben, egyáltalán nem izgatott, hogy mi fog történni, és picit sem volt szimpatikus Gideon és Scarlet sem! Nem lepődtem meg néha az eseményeken, és nem kötötte le minden figyelmemet és szabad percemet az olvasás. Ja! És Egyáltalán NEM VAGYOK SZERELMES GIDEONBA!! *-* Persze ez hazugság ^^ Szemenszedett hazugság…

Hát megérte várni majd egy évet erre a könyvre!!! *-*
És talán annyira nem is meglepő, hogy Hazugság volt az első megjelenési időpont…
De ez a Pasi…
Gideon egyszerűen elrabolt! Szuperül volt minden kitalálva ebben a könyvben is! Olyan fordulatokkal, hogy komolyan meg tudott lepni némelyik! És ezt imádom Gena-ban, hogy a hatodik részben is tud olyat csinálni, hogy teljesen kifordítja a történetet olyan dolgokkal, amire az ember nem is számít!!!
És a mellékszálakon is egyre több minden történik, egyre közelebb vagyunk a csúnya, vagy nem is annyira csúnya végső küzdelemhez! Nem is tudom, hogy alig várjam, vagy azt akarjam inkább, hogy minél több Lordot ismerjek meg, mielőtt elékezik!
Nem is tudom, mihez kezdenék, ha most nem csücsülne a polcomon a következő rész! XD Imádom a sorozatot!! Örök szerelem!! ♥♥♥
Egy szó, mint száz, Ne szeressétek, Ne olvassátok, Ne vegyétek meg azonnal!! …ahogy Gideon mondaná ;P

>!
Dixy05 P
Gena Showalter: Éjsötét lelkek

Kicsit sokat kellett várni erre a kötetre, de egyértelműen megérte. Gena hozta a tőle megszokott színvonalat. Ismét újabb szegletét és titkait tárta fel annak a különleges világnak, amit megteremtett. A könyv ismét tartalmas volt és nem hiányoztak a váratlan fordulatok, megdöbbentő események sem. Gideon végérvényesen belopta magát a szívembe. Scarlet már kicsit nehezebb eset volt, de végül vele is megbékéltem és rájöttem, hogy ők ketten tökéletes párost alkotnak.

>!
Gombolyag
Gena Showalter: Éjsötét lelkek

Valamiért az előző rész nekem nagy csalódás volt. Nem tudom, miért. Lehet, hogy csak rossz hangulatban olvastam. Ezt viszont megint imádtam! Gideon imádnivalóóó! :))


Népszerű idézetek

>!
Ashley_Redwood

Gideon vette az üzenetet: bekaphatja.
És nem a jó értelemben.

98. oldal

>!
Ashley_Redwood

A valóság ritkán rémít úgy, mint a képzelt borzadály.

106. oldal

>!
Angyalkaa P

– Te vagy a mindenem – suttogta Scarlett, és remegett az álla. – A múltam, a jelenem és a jövőm. A szívem. Az életem. Elválni annyi, mint meghalni.

>!
krisztin1 P

– A tudás megváltoztat, és nem a jó értelemben.

128. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Scarlet (Rémálom)
>!
Ashley_Redwood

Mindegy, ha adnak, fogadd el, ha ütnek, szaladj el.

89. oldal

>!
EditVagyok P

Óriási! Kezd visszaesni fafejű üzemmódba. Bár Gideon nem bánta ezt. Tegyen és mondjon bármit Scarlet, amit akar, ő mostantól úgy ragad rá, mint a flitteres öntapadó a sztriptíztáncosnőre.

201. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Gideon (Hazugság) · Scarlet (Rémálom)
>!
Ashley_Redwood

Állj ellen neki! El kell utasítanod!
Ám azon kapta magát, hogy bólint, és azt súgja:
– Jó.
Te hülye.
Sóhajtva odabújt a harcoshoz.
Holnap majd gatyába rázom magam.

220. oldal

>!
krisztin1 P

Vigye el az ördög Scarletet meg az imádatát a szőkék iránt!

245. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Gideon (Hazugság)
>!
Titike91

Gideon összerázkódott. Felfordult a gyomra, amikor elképzelte, ahogy rohangálnak rajta a szőrös kis rondaságok.
Ne vinnyogj már, te beszari! Szemrebbenés nélkül állt ki számtalanszor a kardok – és a kardokat suhogtató szörnyek – ellen. Mi azokhoz pár pók? Ismét megrázkódott. Maga az iszonyat. Nagyon jól tudta, mit gondolnak, miközben gusztálják a kis gombszemükkel: Fincsi!

16. oldal


A sorozat következő kötete

Az alvilág urai sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Houck: A tigris utazása
Kevin Hearne: Hounded – Üldöztetve
J. R. Ward: Halhatatlanság
Cassandra Clare: Üvegváros
Susan Ee: Angelfall – Angyalok bukása
Rachel Vincent: Lélekőrzők
Kresley Cole: Elfojtott üvöltés
Jeaniene Frost: A sír innenső oldalán
Richelle Mead: A szukkubusz dala