Éjsötét ​játszmák (Az alvilág urai 8.) 67 csillagozás

Gena Showalter: Éjsötét játszmák

Strider, a Vereség démonának őrzője, sohasem veszíthet, hacsak nem akar pokoli kínokat szenvedni. Számára az élet győzelem vagy halál – amíg Kaia, a csábos hárpia, sarokba nem szorítja a megadás kísértésével.
Kaiának, akit népe Csalódásnak csúfol, az élete árán is el kell hoznia az első díjat a hárpiák világbajnokságáról, így nem tűrheti, hogy Strider összezavarja. Ám Stridernek is megvannak a maga tervei az első díjjal: el akarja lopni az isteni gyártmányú, ősi varázseszközt, mielőtt eldőlne, ki lesz a világbajnok. Ám ahogy egyre durvábbá válik a versengés, kiderül, hogy itt egyetlen díj számít: a szerelem, amelyben egyikük sem hitt…
Gena Showalter a paranormális-romantikus irodalom csillaga. Világszerte népszerű sorozataiban démoni vágyakkal és emberfeletti hatalommal megáldott férfiak, és az őket csábító nők szerelmét írja meg, szenzációs sikerrel.

Eredeti mű: Gena Showalter: The Darkest Surrender

Eredeti megjelenés éve: 2011

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Libri Insomnia

>!
Libri, Budapest, 2018
516 oldal · ISBN: 9789634333722 · Fordította: Sóvágó Katalin
>!
Libri, Budapest, 2018
516 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634330059 · Fordította: Sóvágó Katalin

Enciklopédia 6

Szereplők népszerűség szerint

Paris (Promiszkuitas) · Sabin (Kétség) · Strider · Kaia · Bianka · William


Kedvencelte 10

Most olvassa 3

Várólistára tette 34

Kívánságlistára tette 53


Kiemelt értékelések

>!
Evika82 P
Gena Showalter: Éjsötét játszmák

Ez a sorozat még mindig zseniális.
Gena írásmódja, és a világ, amit megteremtett ebben a sorozatban egyszerűen zseniális.
Örök kedvenc.
❤❤❤
Alig várom a következő részt, ahol Végre Paris lesz a főszereplő!!!!

>!
Trice29 P
Gena Showalter: Éjsötét játszmák

Kicsit féltem ettől a résztől, mert korábban sem Kaia, sem Strider nem volt a kedvencem. Azt kell mondjam hatalmasat tévedtem. Nagyon megszerettem Őket, a történet pedig nagyon ütős volt. Annyira pörögtek az események, hogy alig bírtam kapkodni a fejem. A hárpiák nem kispályásak. Nem lettek a kedvenceim, de talán egy kicsit jobban elfogadom Őket. Két mellékszál is elindult, egyik sem ígérkezik könnyűnek. Nagyon várom a folytatást.

>!
B_Vivien_Kitti P
Gena Showalter: Éjsötét játszmák

Jó volt, izgalmas, poénos.
Stridert jobban megkedveltem, mint azt gondoltam volna. Kaia talán egy kicsit naívabb, gyerekesebb csak volt, mint én azt szeretem egy főszereplő nőben, ugyanakkor igazán kemény, aranyos, harcias kis fúria.
Mind Strider, mind Kaia sok dologban tökéletlenek, de egymással, egymás mellett a legjobbat hozzák ki egymásból.
Az alap sztori számomra egy kicsit Kresley Cole történeteihez hasonlított, főleg a játékok miatt :)
Az előző történtek jobban tetszettek, de ez is jó volt.
A Kane szál az valami hihetetlen. Jesszusom :O
És William…. imádom már most azt a kis pszichopatát :))

>!
EditVagyok P
Gena Showalter: Éjsötét játszmák

Ááááááááh……
…ez annyira…..áááhh…..

Én elképzelni sem tudtam, hogy hogy lehet majd megszelídíteni a Vereség démonát! Elképzelni sem tudtam, csak abban voltam biztos, hogy Gena megint képes lesz valami fantasztikusat, valami váratlant, valami szenzációsat alkotni! Hát igen, azt hiszem volt elvárás… De b@sszus megint sikerült neki!! :))
Döbbenetesen jól ír! Én megint szerelmes vagyok!! *-*
Egyszerűen imádom minden sorát! Legszívesebben idéznék minden oldalról… minden sort!!
Strider és Kaia tökéletes volt! Izzott a levegő, nem tudom eldönteni, hogy izgalmasabb, vagy szórakoztatóbb volt. Ez a könyv csupa felkiáltó jel! És NAGYBETŰ! Nevettem, izgultam, szórakoztam, lángra kaptam (néha szó szerint ;P) és egyszerűen megint ott vagyok, hogy nem tudom eldönteni, hogy azt szerettem volna jobban, ha van időm egy levegővel felfalni a könyvet, vagy azt, hogy ilyen sokáig kicsiket harapva belőle velem lehettek minden nap egy keveset….
Áááááh…. szerelem van a levegőben! Izgalom van a levegőben! Tűz van a levegőben! Démonok, Hárpiák, Angyalok, Istenek és még ki tudja mennyi minden van a levegőben…. és küzdenek, harcolnak, egymással, egymásért, a túlélésért, a győzelemért… és közben elolvad tőlük a szívem és a lelkem! *-*
Ha el akarnám mondani, hogy mi volt ebben a részben a legjobb, akkor vagy fel kellene olvasnom, vagy….. nem, akkor fel kellene olvasnom! Úgy, ahogy van, az egész. Minden oldal összefügg a többivel, egymás nélkül nem az igazi, valami fontos, ámde apró rész hiányozna! Itt már csak azt tudom mondani, hogy vegyétek, vigyétek, olvassátok!!! Aki idáig jutott a sorozatban, az imádni fogja Vereséget, sőt Kaia hárpiáját is imádni fogja! Sőt mindent és mindenkit imádni fog ebből a könyvből!!!
…ó Vereség, fogadjunk, hogy nem tudsz meglátogatni és bebizonyítani nekem, hogy amit rólad olvastam, az mindössze erős túlzás…. az a sok minden, amire képes vagy… na muti meg, hogy mennyire vagy tűzálló?! ;P
♥♥♥♥ +1

11 hozzászólás
>!
Gombolyag
Gena Showalter: Éjsötét játszmák

Az előző kissé lelombozóan (hogy úgy mondjam: lankasztóan) hatott a kis lelkivilágomra. Ez viszont megint nagyon tetszett! Több mint tetszett, imádtam! :))

>!
schalby P
Gena Showalter: Éjsötét játszmák

Kíváncsi voltam Striderre de meg kell mondanom én többet vártam tőle, ettől független nagyon jó volt a könyv. Pörgős akció dús, a mellék szálak pedig izgalom fokozók. A hárpiák eddig is belevaló csajoknak tűntek hát most kiderült tényleg azok. Kaia és Strider pont össze illenek. Kicsit többet is olvastam volna a többekről akiknek már van párja. Várom nagyon Paris könyvét remélem nem fogják elhúzni sokáig a magyar megjelenést, viszont most ez után a rész után Kane könyve kicsit jobban izgat.

>!
Angyalkaa P
Gena Showalter: Éjsötét játszmák

Ezt a részt is IMÁDTAM *.* Mind1 melyik Úrról van szó..mind imádom *.* Strider egy igazi nagyszájú pasi..*.* Kaia néhol egy kicsit túlzottan nyavajgott…de ő is egy igazi HŐSNŐ…*.* várom a következő ÚR történetét :) ;)

>!
Lovas_Lajosné_Maráz_Margit 
Gena Showalter: Éjsötét játszmák

Az alvilág urai 8

Jó volt ez a rész is, tetszett. Elég izgalmas volt, de igazából Striderrel nem annyira szimpatizálok, mint a többi Úrral. A könyv első felében eléggé bunkó volt, meg kicsit nyafogós, rengeteget problémázott Kaia-val való kapcsolatával és érzéseivel kapcsolatban. Eleinte Kaia sem tetszett nekem, de aztán ahogy megismertem múltjának titkait, egyre inkább együtt-éreztem vele. Tele volt kisebbségi érzéssel, köszönhetően az anyjának, aki teljesen földbe döngölte egy gyermekkori ballépés miatt. Hát igen, ha valakinek ilyen anyja van, akkor nincs szüksége ellenségekre. De azért a végén csak kiderült, hogy semmi sem fehér vagy fekete és az anyai ridegség is a lány érdekeit szolgálta.
Tulajdonképpen számomra sokkal izgalmasabbak voltak a mellékszálak, amik gondolom a következő részekbe vezetik be az olvasót. Paris küzdelme elhunyt szerelme felkutatására és William cselekedetei, meg a Kane-nel, a Katasztrófák őrzőjével történtek egy igazi függő véget adtak ennek a résznek. Ezért remélem nem kell sokat várni a következő részre.

>!
sztrapacska1213 P
Gena Showalter: Éjsötét játszmák

Szerintem a sorozat legsikerültebb része, ezt nem gondoltam volna. A korábbi kötetekben sem Vereségért sem a hárpiákért nem voltam oda, de most megvettek maguknak. Kaia és Strider szuper jó párost alkottak, bírtam a beszólásokat, poénokat, vicces utalásokat. A párhuzamos szálak izgalmas folytatásokat ígérnek, remélem mielőbb olvashatom őket :)

>!
Veress_Éva
Gena Showalter: Éjsötét játszmák

Fényévekkel jobb volt mint az első kötet. Nem kerül fel ugyan kedvencek közzé, mert annyira nem lopta magát a szívembe, de az sorozat eddig megjelent darabjai közül teljes mértékben az élmezőnyben van.
Mihelyt megoldódik egy probléma, máris ott terem egy másik. Úgy érzem ebből a sorozatból, sohasem lesz igazi kerek boldog befejezés.


Népszerű idézetek

>!
EditVagyok P

– Helyes, akkor később folytatjuk.
– Csakugyan? – kérdezte a lány kirobbanó örömmel, amely azonnal átcsapott riadalomba. – El kellene hinnem, hogy ilyen könnyen (csettintett az ujjával) meggondoltad magad? Mire játszol?
– Semmire. Betonkemény érvet dobtál be.

197. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kaia · Strider
>!
krisztin1 P

Az embereknek van egy mondásuk: aki tűzzel játszik, megégeti a kezét. Nos, a hárpiáknak is van egy mondásuk: aki hárpiával játszik, az meghal.

>!
AnkerAdri

– Továbbá tudod, mit mond mindig anya – tette hozzá.
– Ó, igen. Mézzel több legyet fogsz, mint ecettel, de ki a fenének kell a légy?
– Nem azt.
Bianka csücsörített.
– Pénz olvasva, ember pofozva jó?

11-12. oldal

>!
Evika82 P

Kaia itt van neki. Ő az, akit Strider akar, kíván, aki kell neki. Ő a kezdet és a vég. Az övé. Minden értelemben. A másik része, a jobbik része.

368. oldal

>!
EditVagyok P

Maga volt a két lábon járó veszély, habár a pólójára azt írták: NEM VAGYOK NŐGYÓGYÁSZ, DE AZÉRT MEGNÉZEM.

Kapcsolódó szócikkek: Sabin (Kétség)
>!
EditVagyok P

Neki minden kell vagy semmi! A megalkuvás a gyengéknek való.

142. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kaia
>!
EditVagyok P

„Én a tiéd, te az enyém. Ettől a perctől az idők végezetéig.”

447. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kaia · Strider
>!
Empress_of_shadows

-Kik ezek… kik voltak ezek az emberek?
-A név olyan fölösleges nem gondolod? Annyit kell tudnod, hogy megsértettek engem.
-Megsértettek – visszhangozta Kane, továbbra is mozdulatlanul.
-Ja
Kane ránézett.
-Ugye nem Gilly szüleinek hívják őket véletlenül? Mert mint hallottam nagyon berágtál rájuk.- Nem ítélkezett csak megállapított egy tényt.
Williamet nem érdekelte a harcos pártatlansága. Sose ismerd el és sose tagadd, amit csináltál, de mindig fenyegesd meg meg azokat, akik kérdőre vonnak. Mindig ez volt a jelszava.
-Ha egy szót is mersz szólni róla, személyesen szavatolom, hogy a te hasnyálmirigyed is erre a sorsra jut!

238. oldal

>!
Empress_of_shadows

Williamet nem érdekelte a harcos pártatlansága. Sose ismerd el és sose tagadd, amit csináltál, de mindig fenyegesd meg meg azokat, akik kérdőre vonnak. Mindig ez volt a jelszava.

>!
EditVagyok P

Fantázia… túladagolás…

55. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Strider

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Houck: A tigris utazása
Kevin Hearne: Hounded – Üldöztetve
J. R. Ward: Halhatatlanság
Cassandra Clare: Üvegváros
Susan Ee: Angelfall – Angyalok bukása
Rachel Vincent: Lélekőrzők
Kresley Cole: Elfojtott üvöltés
Jeaniene Frost: A sír innenső oldalán
Richelle Mead: A szukkubusz dala