Éjsötét ​játszmák (Az alvilág urai 8.) 98 csillagozás

Gena Showalter: Éjsötét játszmák

Strider, a Vereség démonának őrzője, sohasem veszíthet, hacsak nem akar pokoli kínokat szenvedni. Számára az élet győzelem vagy halál – amíg Kaia, a csábos hárpia, sarokba nem szorítja a megadás kísértésével.
Kaiának, akit népe Csalódásnak csúfol, az élete árán is el kell hoznia az első díjat a hárpiák világbajnokságáról, így nem tűrheti, hogy Strider összezavarja. Ám Stridernek is megvannak a maga tervei az első díjjal: el akarja lopni az isteni gyártmányú, ősi varázseszközt, mielőtt eldőlne, ki lesz a világbajnok. Ám ahogy egyre durvábbá válik a versengés, kiderül, hogy itt egyetlen díj számít: a szerelem, amelyben egyikük sem hitt…
Gena Showalter a paranormális-romantikus irodalom csillaga. Világszerte népszerű sorozataiban démoni vágyakkal és emberfeletti hatalommal megáldott férfiak, és az őket csábító nők szerelmét írja meg, szenzációs sikerrel.

Eredeti megjelenés éve: 2011

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Libri Insomnia

>!
Libri, Budapest, 2018
516 oldal · ISBN: 9789634333722 · Fordította: Sóvágó Katalin
>!
Libri, Budapest, 2018
516 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634330059 · Fordította: Sóvágó Katalin

Enciklopédia 6

Szereplők népszerűség szerint

Paris (Promiszkuitas) · Sabin (Kétség) · Strider · Kaia · Bianka · William


Kedvencelte 15

Most olvassa 3

Várólistára tette 48

Kívánságlistára tette 46


Kiemelt értékelések

>!
Evika82 P
Gena Showalter: Éjsötét játszmák

Ez a sorozat még mindig zseniális.
Gena írásmódja, és a világ, amit megteremtett ebben a sorozatban egyszerűen zseniális.
Örök kedvenc.
❤❤❤
Alig várom a következő részt, ahol Végre Paris lesz a főszereplő!!!!

>!
Viktória_Erdei 
Gena Showalter: Éjsötét játszmák

Sajnos ezen a héten nem volt kedvem olvasni, így nehezen haladtam vele. Általában többet olvastam munka előtt, mint utána. Amikor elkezdődtek a játékok, akkor vált izgalmassá. Kaia és Strider szócsatáit élveztem. Kaia édesanyja hihetetlen hogy viselkedek Kaia-val. Strider nem volt semmi.

>!
Nikyy18
Gena Showalter: Éjsötét játszmák

Imádtam ezt a részt is. Kaia és Strider remek és szórakoztató páros voltak.Jó volt jobban megismerni a hárpiákat és a szokásaikat. Végig pörgős volt és sikerült fenntartania a figyelmemet. Már nagyon várom a következő részt. Bátran merem ajánlani mindenkinek aki még nem kezdte el a sorozatot.

>!
Trice29 P
Gena Showalter: Éjsötét játszmák

Kicsit féltem ettől a résztől, mert korábban sem Kaia, sem Strider nem volt a kedvencem. Azt kell mondjam hatalmasat tévedtem. Nagyon megszerettem Őket, a történet pedig nagyon ütős volt. Annyira pörögtek az események, hogy alig bírtam kapkodni a fejem. A hárpiák nem kispályásak. Nem lettek a kedvenceim, de talán egy kicsit jobban elfogadom Őket. Két mellékszál is elindult, egyik sem ígérkezik könnyűnek. Nagyon várom a folytatást.

>!
perpetua P
Gena Showalter: Éjsötét játszmák

Annyira vártam már ezt a párost, két ilyen tüzes, állandóan győzni, bizonyítani akaró ember, ha összekerül, abból csak jó sülhet ki. Mégis kicsit csalódottnak érzem magam, mert több volt ebben a történetben, mint amennyit kihozott az Írónő. Bár máris leszögezem, hogy ami volt, az jó volt, de kiaknázatlan lehetőségnek érzem a hárpijátékokat. Kresley Cole sorozatában imádtam a Talizmán Kupás részeket, plusz izgalmat adtak a történethez. Itt is akadtak érdekes feladatok, de nagyon a háttérbe szorultak.
Élveztem, hogy sokáig inkább Kaia a csábító, aki meg akarja magának szerezni a férfit, de persze hamar felbukkan Strider birtokló énje is, nem marad le a hárpia mögött. Izzott körülöttük a levegő, és most ez igazán szó szerint értendő, imádtam őket. :D És azt is imádom, hogy minden esemény mögött, ami az aktuális párossal történik, nem szabad elfeledkezni a globális történésekről. Mindenki szövögeti titkos terveit, saját küldetésekre indul és sose lehet tudni, mi lesz a következő lépés. Csupán annyi biztos, hogy vannak még szereplők, akik párt érdemelnek és nem is tudom kit várok/várnék legjobban. Báááár, na jó, Lazarus kellően felkeltette a kíváncsiságomat. :D

>!
B_Vivien_Kitti P
Gena Showalter: Éjsötét játszmák

Jó volt, izgalmas, poénos.
Stridert jobban megkedveltem, mint azt gondoltam volna. Kaia talán egy kicsit naívabb, gyerekesebb csak volt, mint én azt szeretem egy főszereplő nőben, ugyanakkor igazán kemény, aranyos, harcias kis fúria.
Mind Strider, mind Kaia sok dologban tökéletlenek, de egymással, egymás mellett a legjobbat hozzák ki egymásból.
Az alap sztori számomra egy kicsit Kresley Cole történeteihez hasonlított, főleg a játékok miatt :)
Az előző történtek jobban tetszettek, de ez is jó volt.
A Kane szál az valami hihetetlen. Jesszusom :O
És William…. imádom már most azt a kis pszichopatát :))

>!
EditVagyok P
Gena Showalter: Éjsötét játszmák

Ááááááááh……
…ez annyira…..áááhh…..

Én elképzelni sem tudtam, hogy hogy lehet majd megszelídíteni a Vereség démonát! Elképzelni sem tudtam, csak abban voltam biztos, hogy Gena megint képes lesz valami fantasztikusat, valami váratlant, valami szenzációsat alkotni! Hát igen, azt hiszem volt elvárás… De b@sszus megint sikerült neki!! :))
Döbbenetesen jól ír! Én megint szerelmes vagyok!! *-*
Egyszerűen imádom minden sorát! Legszívesebben idéznék minden oldalról… minden sort!!
Strider és Kaia tökéletes volt! Izzott a levegő, nem tudom eldönteni, hogy izgalmasabb, vagy szórakoztatóbb volt. Ez a könyv csupa felkiáltó jel! És NAGYBETŰ! Nevettem, izgultam, szórakoztam, lángra kaptam (néha szó szerint ;P) és egyszerűen megint ott vagyok, hogy nem tudom eldönteni, hogy azt szerettem volna jobban, ha van időm egy levegővel felfalni a könyvet, vagy azt, hogy ilyen sokáig kicsiket harapva belőle velem lehettek minden nap egy keveset….
Áááááh…. szerelem van a levegőben! Izgalom van a levegőben! Tűz van a levegőben! Démonok, Hárpiák, Angyalok, Istenek és még ki tudja mennyi minden van a levegőben…. és küzdenek, harcolnak, egymással, egymásért, a túlélésért, a győzelemért… és közben elolvad tőlük a szívem és a lelkem! *-*
Ha el akarnám mondani, hogy mi volt ebben a részben a legjobb, akkor vagy fel kellene olvasnom, vagy….. nem, akkor fel kellene olvasnom! Úgy, ahogy van, az egész. Minden oldal összefügg a többivel, egymás nélkül nem az igazi, valami fontos, ámde apró rész hiányozna! Itt már csak azt tudom mondani, hogy vegyétek, vigyétek, olvassátok!!! Aki idáig jutott a sorozatban, az imádni fogja Vereséget, sőt Kaia hárpiáját is imádni fogja! Sőt mindent és mindenkit imádni fog ebből a könyvből!!!
…ó Vereség, fogadjunk, hogy nem tudsz meglátogatni és bebizonyítani nekem, hogy amit rólad olvastam, az mindössze erős túlzás…. az a sok minden, amire képes vagy… na muti meg, hogy mennyire vagy tűzálló?! ;P
♥♥♥♥ +1

11 hozzászólás
>!
Zsuzana P
Gena Showalter: Éjsötét játszmák

Kár volt tartanom ettől a résztől. Sokkal jobb és izgalmasabb lett mint gondoltam volna. Azért azt meg kell jegyeznem, hogy Kaia nem a korának megfelelő szerepet kapott. Nem tudom elképzelni, hogy egy 1514 éves nő ennyire tinis legyen. Lazarust nagyon megkedveltem és spoiler És a többi szál annyira izgalmas, hogy kérem most azonnal ide a folytatást! :)

>!
Silverlight
Gena Showalter: Éjsötét játszmák

Ha ez lehetséges, még jobban tetszett, mint az előző, vagy az ezt megelőző kötetek. Erőteljes és izgalmas az egész történet. Két csodálatos sötét harcos, akik egymás oldalán találják meg a nyugalmat. Kis ízelítőt már kaphattam belőlük az előző kötetben, de nem gondoltam volna, hogy ilyen sok mindent ki lehet még hozni a kapcsolatukból. Szerintem nagyon jó az egész, szinte magába szippantott, csak úgy, mint az előző rész. Úgy érezte egyre többet és többet akarok belőle, s sosem akarom abbahagyni az olvasását. Valahol sajnálom, hogy véget ért, de nagyon remélem, hogy a sorozat többi része is megérkezik magyar nyelven. Főleg, mert itt is kaptam olyan felvillanó eseményeket, amikből érdekelne, hogy mi lesz.

>!
Libri, Budapest, 2018
516 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634330059 · Fordította: Sóvágó Katalin
>!
Angyalkaa P
Gena Showalter: Éjsötét játszmák

Ezt a részt is IMÁDTAM *.* Mind1 melyik Úrról van szó..mind imádom *.* Strider egy igazi nagyszájú pasi..*.* Kaia néhol egy kicsit túlzottan nyavajgott…de ő is egy igazi HŐSNŐ…*.* várom a következő ÚR történetét :) ;)


Népszerű idézetek

>!
EditVagyok P

– Helyes, akkor később folytatjuk.
– Csakugyan? – kérdezte a lány kirobbanó örömmel, amely azonnal átcsapott riadalomba. – El kellene hinnem, hogy ilyen könnyen (csettintett az ujjával) meggondoltad magad? Mire játszol?
– Semmire. Betonkemény érvet dobtál be.

197. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kaia · Strider
1 hozzászólás
>!
krisztin1 

Az embereknek van egy mondásuk: aki tűzzel játszik, megégeti a kezét. Nos, a hárpiáknak is van egy mondásuk: aki hárpiával játszik, az meghal.

>!
Evika82 P

Kaia itt van neki. Ő az, akit Strider akar, kíván, aki kell neki. Ő a kezdet és a vég. Az övé. Minden értelemben. A másik része, a jobbik része.

368. oldal

>!
EditVagyok P

Maga volt a két lábon járó veszély, habár a pólójára azt írták: NEM VAGYOK NŐGYÓGYÁSZ, DE AZÉRT MEGNÉZEM.

Kapcsolódó szócikkek: Sabin (Kétség)
>!
EditVagyok P

„Én a tiéd, te az enyém. Ettől a perctől az idők végezetéig.”

447. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Kaia · Strider
>!
AnkerAdri

– Továbbá tudod, mit mond mindig anya – tette hozzá.
– Ó, igen. Mézzel több legyet fogsz, mint ecettel, de ki a fenének kell a légy?
– Nem azt.
Bianka csücsörített.
– Pénz olvasva, ember pofozva jó?

11-12. oldal

>!
Viktória_Erdei 

– Van a Pálcának szexi vörös haja, és olyan teste, amelyik pontosan a megfelelő módon csavarodik rám?
Kaia csücsörített szexi szájával.
– Nincs.
Azt a csókra álló száját…
– Akkor bízvást kijelenthetem, hogy azért tetszel, mert az vagy, aki. Végül is mi az benned, ami nem szerethető?
– Igaz – felelte a lány, de még mindig nem borult rá. – Félelmetesen csinos vagyok.
– Több mint csinos.
– Tudom. És senki sem győzhet meg az ellenkezőjéről.
Akárhogy erőlködik is. – Ez a szúrás Stridernek szólt, aki számtalanszor megsértette Kaia büszkeségét, nehogy kívánnia kelljen a lányt.
Nem mintha egyszer is bejött volna.

273. oldal, 16. fejezet

>!
Viktória_Erdei 

Talán így is történt. Paris huszonhárom órája nem etette meg a démonát. Majd csak egy óra múlva kezd el gyöngülni, ám Paráznaság feromonjai – vagy mi a fenét présel ki a pórusain az a féreg – addig erősödnek, amíg be nem kerülhetnek valakibe.

299. oldal, 18. fejezet

>!
Viktória_Erdei 

– Próbáld ki rajtam. Tégy úgy, mintha én lennék gusztustalanul imádó angyal szeretőd, és gyónjál.
– Oké. – Bianka sóhajtott, kihúzta magát, majd a pilláit rezegtetve nézett szép borostyán szemével Kaiára. – Jól van. Kezdem. – Szünet. Bianka nyelt egyet. – Drágám, izé, el kell mondanom neked valamit.
– Mit? – kérdezte Kaia a legmélyebb hangján.
Felkönyökölt a rúdra, azt sem bánta, hogy a vállfák kampói a húsába vájnak. – Gyorsan mondjad, mert szét kell terítenem az örömhozó tündérport, és meg kell suhogtatnom a varázspálcámat, amikor…
– Semmi köze a tündérporhoz! Lysander ördögöket gyilkol, a fene essen beléd! – A felháborodás éppolyan hirtelen lohadt le, ahogy fellángolt. – Bár ami a varázspálcát illeti… – Bianka megborzongott, és elégedetten elvigyorodott. – Az tényleg nagy. Valószínűleg nagyobb a Striderénél.
Kaia csak pislogott, és várt.

33. oldal, 1. fejezet

>!
Viktória_Erdei 

Ha vigyázott volna a nyelvére, most is úgy gondolhatna Kaiára, mint haverra, és csakis haverra. Ehelyett arról szeretné meggyőzni, hogy a furulyázás kötelező része az egyezségüknek.

168. oldal, 9. fejezet


Hasonló könyvek címkék alapján

Nalini Singh: Vonzódás
Karen Chance: Holdvadász
Wendy Higgins: Angyali gonosz
Rachel Vincent: Lélekőrzők
Darynda Jones: Második sírhant
Laurell K. Hamilton: Borzongató fény
Böszörményi Gyula: 3… 2… 1…
Lara Adrian: A vámpír vére
Richelle Mead: A végső áldozat
Jeaniene Frost: A sír innenső oldalán