Éjsötét ​hangok (Az alvilág urai 4.) 228 csillagozás

Gena Showalter: Éjsötét hangok

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

EMBERFELETTI HATALOM
HALHATATLAN SZENVEDÉLY

Az Alvilág Urai mostanra visszanyerték az irányítást cselekedeteik fölött, és a jó oldalon küzdenek az ősi kincsekért, melyek elvezetnek Pandóra szelencéjéhez. Vezérük, Sabin továbbra is a Vadászok elleni harcnak szenteli minden erejét, a diadal igézetében hálószobák helyett a csatamezőkön vitézkedik. A benne élő Kétség mindezidáig sikerrel mesterkedett, hogy eltántorítsa őt szerelmeitől, ám a sors ezúttal a gyönyörű, vörös hajú Gwendolint sodorja útjába. Az ugyancsak halhatatlan, félénk lány korábban azt remélte, egy szelíd halandó képes lesz majd arra, hogy féken tartsa a benne szunnyadó fenevad hárpiát. Sabin most kiszabadítja Gwent piramisbeli börtönéből, és fölébred bennük a Vágy. Az Alvilág Urai és a Vadászok közötti kegyetlen harc semmi ahhoz képest, ami Sabinban dúl a gonosz fölötti győzelem iránti elkötelezettség és a szerelem között…

Eredeti mű: Gena Showalter: The Darkest Whisper

Eredeti megjelenés éve: 2009

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2011
510 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632543208 · Fordította: Marczali Ferenc, Horváth Éva

Kapcsolódó zóna

!

Az Alvilág Urai

114 tag · 67 karc · Utolsó karc: 2018. december 11., 16:11 · Bővebben


Enciklopédia 7

Szereplők népszerűség szerint

Nix · Torin (Betegség) · Sabin (Kétség) · Strider · Gwen


Kedvencelte 46

Most olvassa 3

Várólistára tette 57

Kívánságlistára tette 87


Kiemelt értékelések

>!
Szilvi00 P
Gena Showalter: Éjsötét hangok

Ádáz egy démon a Kétség, képes volt ugyanis még engem is elbizonytalanítani a történet elején. Nem túl hisztis Gwen? Nem lesz túl sablonos ez a rész? Biztosan szeretem én még a paranormális könyveket? Duruzsolta fülembe. Nem. Nem és igen.
Sabin és Gwen története a kezdeti nyüglődés után, végül elnyerte a tetszésemet. A szexi és romantikus részek mellett, izgalomban sem volt hiány.
Bírtam a három hárpia nővért is, üde színfoltjai voltak a történetnek. Külön öröm, hogy pár fejezet erejéig a többiek (Gideon, Torin) is szót kaptak, így még jobban várom az Ő könyvüket is.

>!
Viktória_Erdei 
Gena Showalter: Éjsötét hangok

Annyira jó, hogy minden könyvben feltűnnek a régi szereplők. Most jobban érdekeltek a többiek, mint Gwen és Sabin szerelme. Bár jó volt olvasni, hogy szelidítette meg Sabin Gwent. Már nagyon kíváncsi vagyok Paris, Torin könyvére.

>!
Marcsi P
Gena Showalter: Éjsötét hangok

Egy milliméterrel még mindig Lucien könyve a kedvenc a sorozatból, de tényleg csak egy milliméterrel!
Volt egy pici Déjà vu érzésem Gwen-nel kapcsolatban, kicsit olyan volt, mint Kresley Cole Emmaline-ja (Vámpíréhség). Félénk visszahúzódó, gyenge, fiatal és a nővérei árnyékában kellett felnőnie. De végül is szuper karakter, így ellehetett lőni még egyszer! :)
Sabin pedig… hát csak Sabin! <3 :D
Ellenállhatatlan védelmező, mint az összes Lord, Lucien-hez hasonlóan remek vezető, akinek mégis elgyengül a térde, amikor meglátja Gwent. Ki ne szeretne egy ilyet pasit? XD azt hinné az ember, hogy ennyi paranormális-romantikus után már unalmas ez a séma, de NEM!!! :D

Ez a rész arra is jó volt, hogy megkedveljem Aeron-t, ami ugye mivel eddig szinte csak őrjöngött, nem nagyon sikerült, így most az Ő könyvét is izgatottan kezdem majd el. :) Kaphattunk végre egy kicsit több betekintést Gideon fejébe is, bár az őszintét megvallva, nem nagyon hat meg a srác… :S Eleve idegesít, hogy az írónő minden hazugsága után elmagyarázza a jelentését, amit természetesen felfognék én magamtól is, de nem úgy összességében sem szimpi…
Paris pedig… Ohh Drága Parisom, fáj érted a szívem, és még mennyire messze a könyved! Ez sok szenvedést ígér! :(
Anja még mindig hatalmas kedvenc, kb. Nix-hez tudnám hasonlítani a Halhatatlanok alkonyat után sorozatból. :)

nah ez borító kérem szépen… nem sok, nem kevés, pont elég!

11 hozzászólás
>!
Lovas_Lajosné_Maráz_Margit 
Gena Showalter: Éjsötét hangok

Az alvilág urai 4

Ezt részt is nagyon imádtam, mint a többit. Megunhatatlan ez a sorozat. Szeretem, hogy minden részben van valami újdonság, itt a hárpiák megjelenése, akik nagyon szórakoztató tulajdonságokkal bírnak. Például mindent még a kaját is lopniuk kell, különben a kínok kínját kell kiállniuk, ha csak úgy kapnak vagy megvesznek valamit. Sabin a Kétség démonát kapta, elég kellemetlen őrizni való, ami azt illeti.
Most már minden megjelent részt olvastam és remélem hamar meg fognak jelenni a még kiadatlan részek.

>!
Trice29 P
Gena Showalter: Éjsötét hangok

Ez aztán izgalom volt a javából. Csípem, amikor ennyire pörögnek az események. Gwent nagyon megszerettem, vagány egy csaj. Mi jöhet még? Folytatom!

>!
brigitta244
Gena Showalter: Éjsötét hangok

Nem gondoltam volna, hogy ez a regény ennyire jó lesz, pár értékelés után. Elbizonytalanítottak a főszereplő párral kapcsolatban, pedig semmi kivetni valót nem találtam az ő történetükben. Gwen egy szerethető karakter, szerintem egyáltalán nem egy hisztis csaj. Meg vannak az ő saját démonjai amit le kellett küzdenie amiben Sabin segített. Sabint szintén nagyon megkedveltem, egy kiváló harcos aki megtanulta Gwen mellett, hogy mi is az igaz szerelem.
Jobban megismerhettük Galent is a remény őrzőjét aki a Vadászok feje. Jó volt vele találkozni.
Torin és Camo szál is érdekesnek ígérkezik. Kíváncsi vagyok, hogy hogy fogja megoldani az írónő Torin démonának átkát.
Jó volt olvasni az eddigi párokról. Bepillantást nyerhettünk mindegyikük kapcsolatába egy kicsit.
Paris és Aeron barátsága is sokat megjelent a regényben. Érdekes, hogy ki hogyan viszonyul egymáshoz csapaton belül. Többen szorosabban kapcsolódnak egymáshoz. Hamarosan folytatni fogom a sorozatot és nem szeretnék sok időt kihagyni mire a következő kötet a kezembe fogom.

>!
Ashley_Redwood
Gena Showalter: Éjsötét hangok

"… Tetszett, hogy ismét nem csak a porondos szereplőkre terelődik a reflektorfény, és a cselekmény, történés is szuperül haladt.
spoiler
Érdemes olvasni, mert élményt ad. Ritka az ilyen könyv, ami elnyeri az olvasó tetszését, emellett kikapcsol.
Számomra nem kérdéses, hogy már angolul is olvastam néhány részt, de aki eddig nem ismerte a sorozatot annak bátran ajánlom! Főleg azoknak, akik nem vetik meg az erotikát, de azon kívül kíváncsiak a mitológiára, képesek a több szálon futó történetre figyelmet és időt szánni. Kibővíteni a háremes listát, mert az garantált. Vevők a humorra, de arra is, ha esetleg kirántják a szívüket a mellkasukból. Az Alvilág Urai nem okoznak csalódást, ebben biztosak lehettek! "
Bővebben itt: spoiler
http://fleurdelivre.blogspot.hu/2017/12/gena-showalter-…

1 hozzászólás
>!
Dombi_Petra
Gena Showalter: Éjsötét hangok

Az eddig magyarul megjelent kötetek közül, határozottan ez volt a legjobb, legkiteljesedettebb. Az előző kötetek során Sabint nem sikerült annyira megkedvelnem, ám azt kell mondjam, eléggé szimpatikus karakter. Gwendolyn már az elejétől nagyon szerethető karakter volt számomra, ami a történet előrehaladtával még jobban felerősödött. Tetszett benne az eleinte érződött félénkség, a hárpia egész lénye, a szabályaik, és persze a végére megjövő bátorság, harciasság, és kiteljesedett, mindent elárasztó szerelem (Gwen és Sabin között).
Ebben a kötetben teljesedett ki legjobban a Vadászok és az Alvilág Urai közötti háború, ami nagyon jót tett a kötetnek. A mellék szálak is tökéletesek voltak, ennyi. Eddigi kedvenc kötet. :)
Csak adnák ki a többi részt is. I<3 Paris és Gideon :)

6 hozzászólás
>!
Toffy_Sentellion
Gena Showalter: Éjsötét hangok

Nem rossz, nem rossz. :D A történetről minden egyes alkalommal áradozok, így ez nem olyan meglepő: története még mindig nagyon tetszik. Néhol meginogtam olvasás közben, volt egy-két rész ami kevésbé tetszett. Azért lett csak 4 csillag.
Gwen karaktere gyorsan szívembe lopta / harapta magát. Noha jellemzői nem átlagos kedvenc karaktercsoportomra illik, de ennek ellenére imádtam.
Sabint már a könyv előtt is szerettem, így ezt a könyvet már faltam.
Oh Gideon… Egyre nagyobb kedvencemmé válik. :)
Nah itt vége is a magyar részeknek, úgyhogy övet becsatolom és repülök az angolra. :P

10 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
Shanara

– Anja, muszáj mindenkinek elmondanod a titkaimat? – csattant fel ingerülten, és tenyerével a szék karfájára csapott. – Rendben van! Ha te árulkodsz, én is! Anja süllyesztette el a Titanicot, csak mert jéghegyekkel támadt kedve játszadozni.
Anja összeráncolta a homlokát és csípőre tette a kezét. – William kandallóját a saját péniszéről mintázott bronzszobor díszíti.
A férfi egyáltalán nem szégyellte el magát. sőt inkább újabb ihletett kapott: – Anja pár éve ellátogatott a Szűz- szigetekre, melyet ezután a helyiek simán Szigeteknek kezdtek hívni.
– William a saját arcképét tetováltatta a hátára. Azt mondja ezért, mert a háta mögött állókat sem akarja megfosztani a saját szépségének látványától.

168. oldal (Ulpius-ház Könyvkiadó, 2011.)

Kapcsolódó szócikkek: A Titanic elsüllyedése · Anja
>!
Catronia

" – Sabin haver!- mondta ez a semmirekellő, talpra ugrott és szégyentelenül elvigyorodott. – Éppen rólad beszélgettünk! De azt nem mondhatnám, hogy nagyon örülök neked!
– Nem, és hamarosan semmit sem mondhatsz majd. Gwen, menj vissza a szobámba!
Anja védelmezően William elé ugrott. – Idefigyelj, Sabin. Nem csinált semmit, teljesen veszélytelen. Félhülye szegény, ezt te is tudod jól. William ahelyett, hogy bátram Sabin elé állt volna, az istennő mögé bújva integetett pimaszul a harcosnak, mintha szándékosan cukkolni akarná: – Igenis veszélyes vagyok! Gwen gyönyörű, és én már rég nem voltam nővel. Lássuk csak mikor is? Úgy pár órája is megvan!

174-175. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Anja · Sabin (Kétség)
>!
lindsey

Gwen arca még mindig rózsaszínben pompázott.
– Nem egy vagyok a férfiak közül, akiknek csak úgy parancsolgathatsz.
– Ha egy volnál a férfiak közül, most rettentően szégyellném magam a gondolataim miatt – mondta Sabin, (…)

13. fejezet, 210. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Sabin (Kétség)
>!
lindsey

– (…) Biztosan arról is olvastál történeteket, amikor az istenek embereket termékenyítettek meg.
– Igen, de ti nem a hagyományos módon jöttetek a világra – vitatkozott Gwen –, hanem Zeusz teremtett titeket. Szóval azt gondolnám, hogy… nincs bennetek…tudod… baba-szérum.

406. oldal

2 hozzászólás
>!
Sunshine

– Valaki gyorsan kösse le a figyelmemet – kérte Anja. – Unatkozom!
A harcosok kórusban mordultak fel. Az unatkozó Anja rendszerint bajt csinált.

Kapcsolódó szócikkek: Anja
>!
lindsey

.– Miért olyan… miért ennyire távolságtartó? – Gwen most is őt nézte (Sabint), tekintete tűzforró dárdaként mélyedt mellkasába. – Mindenkivel ilyen, vagy csak én vagyok ennyire szerencsés?
– Ne aggódj, nem miattad van. Minden nővel ezt csinálja. Nem tud más lenni. Tudod, a démonja…
– Démonja? – akadt a szó Gwen torkán. Mint egy elpattant órarugó egyenesedett ki a székben. Arcát elfutotta a vér. – Azt mondtad, a démonja?
– Izé, azt mondtam volna? – Strider újra azon kapta magát, hogy segélykérőn pislog körbe a repülőn. – Nem hiszem, hogy azt mondtam.

87-88. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Sabin (Kétség)
1 hozzászólás
>!
Xoxoribizli P

Felsóhajtott, majd Bianka számát tárcsázta. Hármuk közül ő volt a legkedvesebb. Legkedvesebb, olyan értelemben, hogy ő hajlandó lett volna egy pohár vizet is loccsantani arra, akit épp felgyújtott.

>!
Xoxoribizli P

Egy démoni harcos, amint a mosnivalót válogatja – ilyet sem lát mindennap az ember.

>!
Maria_pillowbook P

A menny- és pokolbeli tájképek között természetesen helyet kaptak a falon Anja „különleges szerzeményei” is, melyek történetesen mezítelen férfiakat ábrázoltak. Senki nem értette, hogyan, de az istennőnek sikerült megmentenie a képeket a Vadászok bombatámadásaitól is. Sabin egyetlen alkalommal merészelt levenni egyet, de másnap a saját meztelen képét találta a helyén.

>!
lindsey

– Ha sikoltozni kezd, az azt jelenti, hogy hamarosan csodálatos dolgok történnek majd – lépett oda Gideon Strider mellé. – Ne próbáld meg leütni, és ne számíts arra, hogy segítek, rendben?
– Várjál. Még mielőtt keménykedni kezdenénk, és emiatt néhányunknak esetleg meg kellene válnia a torkától, próbáljunk meg valami mást.

89. oldal


A sorozat következő kötete

Az alvilág urai sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Nalini Singh: Vonzódás
J. R. Ward: Életre keltett szerető
Rick Riordan: Az utolsó olimposzi
Colleen Houck: A tigris küldetése
Andrea Cremer: Bloodrose – A döntés
Richelle Mead: A végső áldozat
J. R. Ward: Halhatatlanság
Cassandra Clare: Üvegváros
Susan Ee: Angelfall – Angyalok bukása