Éjsötét ​bosszú (Az alvilág urai 3.) 321 csillagozás

Gena Showalter: Éjsötét bosszú

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

EMBERFELETTI hatalom
HALHATATLAN szenvedély

Aeront, a Harag őrzőjét arra kárhoztatták az istenek, hogy ne legyen nyugodalma addig, amíg Danika és a lány családja életben van. Reyes, annak ellenére, hogy csupán néhányszor találkozott Danikával, beleszeret, és hogy megmentse a lányt, a vérszomjas, dühöngő harcost leláncolja egy föld alatti üregben. Ám így sem tudja kivédeni a bajt. A lányt egy éjjel elrabolják a Vadászok – vagyis azok az emberek, akik életüket tették fel arra, hogy a harcosokat eltöröljék a föld színéről. A Vadászok vezetője elhiteti Danikával, hogy a harcosok kiirtották a családját, és ez bosszút kíván. A lánynak döntenie kell, kinek az oldalára áll, és ez a döntés akár az életébe is kerülhet…

Gena Showalter a paranormális-romantikus irodalom új csillaga. Világszerte népszerű sorozataiban démoni vágyakkal és emberfeletti hatalommal rendelkező férfiak, és az őket csábító nők szerelmét írja meg, szenzációs sikerrel.

Eredeti megjelenés éve: 2008

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2010
526 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632543192 · Fordította: Marczali Ferenc

Kapcsolódó zóna

!

Az Alvilág Urai

125 tag · 76 karc · Utolsó karc: 2020. október 4., 00:03 · Bővebben


Enciklopédia 9

Szereplők népszerűség szerint

Lucien (Halál) · Maddox (Erőszak) · Paris (Promiszkuitas) · Gideon (Hazugság) · Reyes (Fájdalom) · Sabin (Kétség) · Aeron (Harag) · Danika Ford


Kedvencelte 48

Most olvassa 7

Várólistára tette 60

Kívánságlistára tette 83

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Xoxoribizli>!
Gena Showalter: Éjsötét bosszú

:/ Nem örülök!
Nálam ez most nem talált be annyira, sajnos.
Nem volt olyan eseménydús vagy csak engem nem villanyoztak fel az események, de nagyon lassan csámpáztunk előre a sztoriban, és én végig csak egyetlen dologra tudtam gondolni, és szívem szerint beleüvöltöttem volna az összes démon arcába.
MIÉRT? MIÉRT NEM JUT ESZÉBE SENKINEK AERONON HASZNÁLNI A KÉNYSZER KETRECÉT?
Most komolyan? Csak betették volna és megparancsolják neki, hogy ne legyen ilyen idióta zombi, aki meg akarja ölni Danikát meg az egész familiáját.
Lehet hogy ezért nem tetszett annyira, mert túl volt az egész bonyolítva.
Nem tudom.
Csak az a biztos, hogy nekem ez a könyv zuhanórepülés volt. :/

7 hozzászólás
Szilvi00 P>!
Gena Showalter: Éjsötét bosszú

Kíváncsian vártam a Fájdalom démonát őrző Reyes és Danika szerelmi történetét. Vegyesek az érzéseim, mert nem volt vele különösebb bajom, de nem is hengerelt le. Főleg a közepe nem, ahol kicsit leült a sztori. Picit már mindkét főszereplőt ismerhettem korábbról. Danika szerencsére sokat változott az első részhez képest, már sokkal határozottabb, céltudatosabb. És azt hiszem elég jól kezelte Reyes „problémáját", akinek a többi Lordhoz hasonlóan, szintén egy nem túl kellemes démon jutott osztályrészül.
Szerencsére a vége izgalmasra és fordulatosra sikerült. Kifejezetten tetszett a megoldás, ahogy az írónő Danikát és családja női tagjai a történethez kapcsolta. Paris döntése előtt pedig megemelem a kalapom!

1 hozzászólás
abipter>!
Gena Showalter: Éjsötét bosszú

Eléggé izgalmasra sikeredett, nem mondom!
Talán új kedvenc párt avattam. :D
Persze, nagyon nem kedveltem az írónőt, amikor éppen egy érdekes részhez értünk, és ÚJ FEJEZET! De azért csak olvastam és olvastam tovább. :))
spoiler

Niki P>!
Gena Showalter: Éjsötét bosszú

Az előző két kötethez képest, ezt éreztem a legkevésbé magaménak. Az első jó volt, a második fantörpikus, ez a harmadik nem volt rossz. Valahogy Danika annyira nem nyerte el a tetszésem, mint az első kötet után vártam. Aeront néha sajnáltam, néha viszont már sok volt belőle. Reyes a hős szerelmes…

Viktória_Erdei >!
Gena Showalter: Éjsötét bosszú

Imádom ezt a sorozatot. Mindig tud újat mutatni. Most a Szem-en volt a hangsúly. Kicsit a végét összecsapottnak érzem. Némelyik jelenet kicsit durvára sikeredett, főleg Reyes önsebzésére gondolok. Olyan jó, hogy Budapesten játszódik. Paris döntésén meglepődtem. Már nagyon várom Paris történetét.

Marcsi P>!
Gena Showalter: Éjsötét bosszú

Reyes-ék könyve sem rossz, csak nekem valahogy kevés. A háttértörténet itt sokkal jobb, mint a főszereplők közös története.
Sem Reyes, sem Danika nem volt igazán szimpi az eddigi könyvekben, és most sem lettek nagyobb kedvenceim. A történet viszont még mindig lebilincselő és nagyon izgalmas. Nagyon tetszik a sok szál ahol fut a történet és hogy ennyit szerepelnek a régi karakterek.
Hajrá Sabin! ^^

Trice29>!
Gena Showalter: Éjsötét bosszú

Jobban tetszett, mint az előző rész, de továbbra is az első a kedvencem. Nagyon élveztem az olvasást, elsodorta a képzeletem. Mindkét főszereplőt szerettem, de őfőistensége továbbra sem lett a kedvencem. Parisért megszakadt a szívem, nem volt könnyű a döntés. Remélem egyszer Ő is elnyeri jutalmát! Folytatós :o)

Gaby33>!
Gena Showalter: Éjsötét bosszú

Erre a részre is jobban emlékeztem már, mint az első részre. Viszont Reyes és Danika párosa nekem annyira nem jött be, nem ők a kedvenceim egyelőre. A történet érdekes volt és kellően izgalmas is.

catilde>!
Gena Showalter: Éjsötét bosszú

Sokkal jobban tetszett, mint a második rész. Reyes története jobban megfogott, mint az eddigi két kötet. Végén elnyújtottnak éreztem, de ezen felül tetszett. Paris történetét meg nagyon várom! Nagyon a szívemhez nőt és nagyon elkeseredtem, amikor láttam, hogy az ő könyve a kilencedik. Így még elég sokat kell várni rá. Sajnáltam, hogy mennyi mindenen kell keresztül mennie. Nagyon jó sorozat.

Lovas_Lajosné_Maráz_Margit P>!
Gena Showalter: Éjsötét bosszú

Az alvilág urai 3

Ez a rész is nagyon tetszett, igazi csemege volt. Nem is tudok kedvencet választani a szereplők közül. A lányok szimpatikusak, kedvesek, de harciasak, a démon-szállta harcosok dögösek. Nagy érzelmek dúlnak a történetekben, fülledt erotikával fűszerezve.
Sok kaland, megpróbáltatás, de végére mindig kiigazodnak a dolgok.
Gyorsan ki lehet olvasni, mert beszippantja az embert a történet és végig olvastatja magát, egész egyszerűen letehetetlen.


Népszerű idézetek

Timi>!

– Pár perc, és lent leszek én is.
– Na, ja. Lent. Nagyon vicces – rándult meg Paris szája. – Találkozhatnánk mindnyájan odalent, és játszhatnánk megint „itt a hasnyálmirigy, hol a hasnyálmirigy"-et, mint a múltkor. Nincs szórakoztatóbb annál, mint mikor egyszerű gyógyulás helyett a nulláról kell megkeresgélned és összeraknod magad.
Erre még Lucien is elmosolyodott.
– Igen, igen, én is akarok játszani! Eldughatom most én a máját?

1. fejezet

Quiconque>!

Reyes majdnem felhorkant.
– Pontosan tudom, hogy nem vagy könnyűvérű – nyugtatta meg. – Valaki könnyűvérűnek nevezett? Ha igen, én…
– Reyes, állj le – szólt közbe a lány, és képtelen volt visszafojtani a nevetését. Roppantul tetszett neki a gondolat, hogy a harcos bárkit elpusztítana, aki ilyesmit mond. – Senki nem nevezett könnyűvérűnek. Csak biztos akartam lenni benne, hogy te sem gondolsz annak. Csak néhány fickóval volt komolyabb kapcsolatom – tette hozzá.
– Megölhetem őket?
– Reyes, azt hiszem, ez a legszebb dolog, amit valaha is mondtál nekem.

390-391. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Reyes (Fájdalom)
3 hozzászólás
K_Maria P>!

– Hol a könyvem, asszony?
– Hol az ölelésem, papamaci?
– Ez az a William, aki őrületbe kergette Lucient, amíg Anja a kulcs elvesztését próbálta kiheverni? – kérdezte Ashyln, miközben Maddox mögé lépett, és átkarolta. – És miféle könyvről van szó?
– Az a William-mondta Maddox, és orrával megcirógatta Ashyln arcát. – A könyvet viszont én sem értem. Ránézésre nem tűnik valami nagy könyvmolynak a fickó. És mi az az LLB?
– Legeslegjobb barátok.

Kapcsolódó szócikkek: Anja · Lucien (Halál) · Maddox (Erőszak)
Szilvi00 P>!

Harcolnunk kell azért, amit akarunk, különben elveszik tőlünk.

Sunshine>!

– Nem emlékszem, hogy tetőbulit szerveztem volna – szólalt meg Reyes.
– Hát igen, a te korodban már kihagy az ember memóriája – felelte Paris.

Kapcsolódó szócikkek: Paris (Promiszkuitas) · Reyes (Fájdalom)
Dombi_Petra>!

– Engedj el – mondta Danika, és arcát elöntötte a szégyen pírja, mikor meghallotta saját hangjában a szenvedélyt.
– Attól félek, soha többé nem tudlak elengedni.

141-142. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Reyes (Fájdalom)
Szilvi00 P>!

Az emberi vágyat úgy lehet a legtisztábban ábrázolni, ha minden felesleges sallangtól megfosztjuk.

Quiconque>!

– Hogy utálom? Dehogyis: imádom. Azért is tartottam magamnál a kedvenc könyvét, hogy biztosan eljöjjön érte. És tájékoztatásodul mondom, hogy Lucien csak viccelt, amikor halálosan megfenyegette. Azóta LLB-k lettek, esküszöm – mondta, és boldogan tapsikolva az ajtóhoz szaladt.
– William! – hallották néhány másodperc múlva a konyhában maradt harcosok és Ashlyn.
– Hol a könyvem, asszony?
– Hol az ölelésem, papamaci?

112. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Anja · Lucien (Halál)
Szilvi00 P>!

Nem kétséges: a lágyszívű nők hozzák a pusztulást a világra.

2 hozzászólás
Sunshine>!

– Ahogy az előbb is mondtam, elmehettél volna a házból, kisétálhattál volna a szobából, de nem tetted.
– Egy pillanatra elveszítettem a józan ítélőképességemet – felelte Danika, és tekintetével végigpásztázta a harcos arcát.
– Elég sok pillanatra veszítetted el – mondta Reyes, aki nem tudta, miért fürkészi a lány olyan áthatóan. – Órákig aludtam.

Kapcsolódó szócikkek: Reyes (Fájdalom)

A sorozat következő kötete

Az alvilág urai sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Jennifer L. Armentrout: The Return – Visszatérés
Rick Riordan: Neptunus fia
Kresley Cole: Vámpírszerető
J. R. Ward: Éjsötét szerető
J. R. Ward: Halhatatlanság
Karen Chance: Holdvadász
S. A. Chakraborty: Bronzváros
Richelle Mead: A szukkubusz éjszakája