Élelmiszer-kémia ​2. 1 csillagozás

Gasztonyi Kálmán – Lásztity Radomir (szerk.): Élelmiszer-kémia 2.

A két kötetes mű első kötete az élelmiszerek alkotórészeivel (szénhidrátokkal, fehérjékkel, lipidekkel, vitaminokkal stb.) foglalkozik a kémiai rendszertan alapján. A második kötet az egyes élelmiszer-ipari ágazatok nyersanyagainak és termékeinek összetételéről ad tájékoztatást. Mindkét kötet ismerteti a feldolgozás és a terméktárolás alatt lejátszódó folyamatokat, a kémiai, fiziko-kémiai szerkezet és az érzékszervi tulajdonságok közötti kapcsolatokat, valamint a technológiai paraméterek hatását.

>!
Mezőgazda, Budapest, 1993
544 oldal · keménytáblás · ISBN: 9638160799

Most olvassa 1

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 2


Hasonló könyvek címkék alapján

Gasztonyi Kálmán – Lásztity Radomir (szerk.): Élelmiszer-kémia 1.
Csapó jános – Csapóné Kiss Zsuzsanna: Élelmiszer-kémia
Földiné Polyák Klára (szerk.): Analitikai laboratóriumi gyakorlatok 1.
Bot György: Általános és szervetlen kémia
Veszprémi Tamás – Fehér Miklós: A kvantumkémia alapjai és alkalmazása
Lempert Károly: Szerves kémia
Verhás József: Termodinamika és reológia
Nógrádi Mihály: Bevezetés a sztereokémiába
Gillemot László: Anyagszerkezettan és anyagvizsgálat
Pungor Ernő: A lángfotometria elméleti alapjai