33 ​Palacsinta lépésről lépésre 1 csillagozás

Gáspár Katalin: 33 Palacsinta lépésről lépésre

„Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos információval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.”

>!
Totem Plusz, 2009
64 oldal · ISBN: 9635903634

Hasonló könyvek címkék alapján

Borbás Marcsi: Édes békeidők
Horváth Ilona: Szakácskönyv
Péter Jánosné: Süteményeskönyv
Rupáner-Gallé Margó: Rupáner-konyha
Lajos Mari – Hemző Károly: 66 karácsonyi édesség
Gabula András – Halmos Monika – Korpádi Péter – Patyi Árpád: Nagy Süteménykönyv
Kárai Dávid: 50 édesség, amit el kell készítened
Ötvös Zsuzsanna: Régi receptek, mai desszertek
Tóthné Libor Mária: Limara vendégvárói
Lénárt Gitta: Élő édességek könyve