Harmadik ​félidő 4 csillagozás

Gálvölgyi János: Harmadik félidő

Gálvölgyi János színművész 1948-ban született Budapesten. Jelenleg három színházban hét prózai, illetve zenés darab főszerepét játssza. Főfoglalkozása mellett azonban hosszú évek óta jelentkezik közéleti töltésű publicisztikáival különböző lapok hasábjain. Hogy ez a műfaj sem áll távol tőle, bizonyítja a 2002-ben kapott Szabad Sajtó Díj is. Krenner István karikaturista 1948-ban született Budapesten. 1976 óta számos napi-, heti- és havilapban jelennek meg rajzai. 1980-tól megszűnéséig a nagy sikerű Ludas Matyi humoros hetilap belső munkatársa volt, majd alapító tagja lett a Kurír című népszerű napilap Elefánt című humoros mellékletének. Rajzai több nemzetközi versenyen arattak elismerést.

>!
Kossuth, Budapest, 2008
120 oldal · ISBN: 9789630958141

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Sceurpien I>!
Gálvölgyi János: Harmadik félidő

Tipikus nyári olvasmány a hasonszőrűek számára. Kicsit elgondolkodtató, bármikor félbehagyható, és kellően humoros. Aki kedveli a humorát, annak kedvelt olvasmánya lehet, aki nem, egy könyvesboltban az is megpróbálkozhat vele, mert a tévében egy kicsit más stílust képvisel a szerző, mint itt.


Népszerű idézetek

moszat>!

nem elegendő ocsmányságokat írni, nem ártana közben néha a magyar helyesírás szabályait is alkalmazni, hiszen ha valaki nagyon magyar, akkor legalább írjon kicsit magyarul.

99. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Király Jenő: Karády mítosza és mágiája
Kelecsényi László: Aki az életével játszott
Gábor Júlia – Szigethy Gábor: Álomszínészpár
Szigligeti Ede: Egressy Gábor, Lendvay Márton, Megyeri Károly, Kántorné és más régi magyar szinészek
Szigligeti Ede: Magyar szinészek életrajzai
Nánay István: Ruszt
Huszti Péter: Emlék-próba
Orosz Ildikó: Marton László – Összpróba
Halász Judit – Orosz Ildikó: Nem születtem varázslónak
Koltai Tamás: Major Tamás