Fagypont 5 csillagozás

Gál Virág: Fagypont

Az angol Michaela tökéletesen meg van elégedve az életével, köszöni szépen. Írói karrier, remek barátok, egy gavallér vőlegény, és az esküvő, ami meghatározza az életét.

Michaela Fernsby éppen élete legfontosabb napján tette fel magának azt a kérdést, amit nem kellett volna, és ez az egyetlen egy kérdés elég volt ahhoz, hogy néhány órával később egy Dél-spanyolországi városban találja magát egy Rafael nevű fiúval.

Idegen emberekkel és egy különös kultúrával körbevéve fel kell tennie magának a kérdést: Mit akar az élettől, hol lehet önmaga és ki az, akit maga mellett akar látni élete végéig?

>!
PublishDrive, Budapest, 2021
82 oldal · ISBN: 6610000321469

Most olvassa 1

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

Tímea_Szabó_4>!
Gál Virág: Fagypont

A novella egy olyan eseménnyel indul, ami később jó/rossz döntésnek is bizonyulhat. Michaela érzései teljes mértékben átérezhetőek. Egy olyan döntést hozott meg, ami nem csak rá volt hatással. A két fiú, Rafa és Manu, a kirándulás, az ételek, a szokások mind – mind átadták számomra a spanyol életérzést. Legszívesebben én is velük lettem volna. Amúgy is vonz valami a spanyol kultúrában és az országhoz. Ez novella pedig még egy lapáttal rátett.
https://www.instagram.com/szabotimi_books/p/CX53_b0rs05/…

Kérdőjel I>!
Gál Virág: Fagypont

Azt hittem, hogy más irányba fog elmenni a történet, és kellemeset csalódtam, hogy nem. Aranyos volt, de nem lett a kedvencem. Csak azt sajnáltam, hogy Michaela nem kérte el Rafael és/vagy Manuel elérhetőségét.

Lionlady98>!
Gál Virág: Fagypont

Ez a novella, elsősorban cím alapján tetszett meg, majd megrendeltem, elolvastam…
Annyira magával ragadott Michaela bátorsága, hogy szerintem sokan tanulhatnánk tole, en teljesen magam elott lattam, beleeltem magam a tortenetben.
Es szívből remelem hogy ez a novella csak egy kis szösszenet volt nekünk, mint olvasóknak, es lesz folytatása, vagy ha tudna, átalakul majd regénnyé

Seniorgirl_️>!
Gál Virág: Fagypont

Nagyon tetszett, teljesen átéltem, mintha én is ott lettem volna Kiváncsi lennék mi a folytatása a kapcsolatuknak.


Népszerű idézetek

Kérdőjel I>!

Tervezéskor az ember izgatott, a fantáziája szárnyal, és úgy érzi, a legvadabb álmait is képes megvalósítani. De amikor már ott van, hogy valósággá válik az, amit eddig tervezett, akkor nagyon durván földhöz vágja a valóság, mintha az csak kigúnyolná őt.


Hasonló könyvek címkék alapján

Megyeri Judit: Rózsakő – Liza & Alex
Kosztolányi Dezső: Csodát nekem
Lelkünkből, szeretettel
Ellyne: Lydia & Gabe
Elyn Vee N.: Santa Night
Róbert Katalin (szerk.): Meghitt pillanatok
Leisa Rayven: Szívtiprók karácsonya
Mary Jo Putney – Madeline Hunter – Sabrina Jeffries: Téli csábítás
Cathy Arrow: Boszorkányok extra
Anne L. Green: Titkok előszele