Ütközés 148 csillagozás

Gail McHugh: Ütközés Gail McHugh: Ütközés

Egy ​elmulasztott első találkozás…

Majd egy második esély…

Emily Coopernek nemrég halt meg az édesanyja. Próbálja feldolgozni gyászát, s mivel befejezte főiskolai tanulmányait, úgy dönt, New Yorkba költözik, hogy új életet kezdjen.

Dillon Parkernek megvannak a maga titkai, ám mindent elkövet, hogy enyhítse Emily bánatát. Tisztában van vele, hogy képtelen a lány nélkül élni. Kedves, figyelmes és gondoskodó vele, megvan benne mindaz, amire Emily egy férfiban vágyik.

Ám a lány megismeri Gavin Blake-et, a gazdag és hírhedt, veszélyesen elbűvölő playboyt. Emily önmaga előtt is próbálja tagadni fellobbanó vonzalmát, de Mr. Magas Sötét Jóképűt nem olyan fából faragták, hogy könnyedén elengedje a lányt. Saját múltbéli fájdalmán túllépve semmi nem állíthatja meg Gavint, hogy elnyerje Emily szívét.

Ez a váratlan találkozás arra készteti Emilyt, hogy átértékelje korábbi döntéseit, és új választásokkal… (tovább)

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Tizennyolcas karika Ulpius-ház

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
380 oldal · ISBN: 9789632548500 · Fordította: Berki Judit
>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
348 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632548500 · Fordította: Berki Judit

Enciklopédia 5

Szereplők népszerűség szerint

Gavin Blake · Emily Cooper · Colton Blake · Dillon Parker · Olivia Martin


Kedvencelte 20

Most olvassa 7

Várólistára tette 86

Kívánságlistára tette 70

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

Cicu>!
Gail McHugh: Ütközés

Nem, nem és nem! Ennek meg, hogy lehetett így vége?
„Vett egy nagy levegőt, kinyitotta az ajtót, és bár rettegett, hogy a nyikorgás felébreszti Dillont, attól még jobban, hogy elveszíti Gavint. Aztán kifutott a hideg, téli éjszakába.”
Mérges vagyok! Miért? Azért mert ez egy Ulpius-os könyv így a folytatása is kétséges, pedig azonnal olvasnám tovább.

OMG! IMÁDTAM! ♥
Szerelem első olvasásra :) Imádtam az első sorától az utolsóig!
Ennyi vágy, érzelem és szenvedély. Ez a könyv szabályosan perzsel.
Ritkán van, hogy egy könyvben szinte az összes karakter szimpatikus, itt viszont Dillont leszámítva mindenki az volt.
Gavint imádtam, egy olyan barátnőt pedig, mint Olivia bármikor elfogadnék :)

Nagyon várom a folytatást, remélem kiadja majd valamelyik kiadó.

24 hozzászólás
Zsuzsanna_Makai>!
Gail McHugh: Ütközés

Másodszorra is tökre tetszett, nem is értem, miért ilyen alacsony a százaléka, bár a fordítás elég gyenge volt, és a végét is kissé hiányosnak érzem.
Ami nagyon tetszett benne, h amikor összejöttek nem volt semmi tapogatózva-ismerkedés, hanem mindketten beledobták magukat a közepébe.

7 hozzászólás
Felixa P>!
Gail McHugh: Ütközés

A francabaaa!!! Már a második olyan könyvbe futok bele itt az új évben, aminek megőrülök a végétől!… Hogyan lehet így könyvet befejezni??? Ráadásul nem nagyon látok esélyt arra, hogy a történet folytatását a kezembe vehetem… :((
Ez a könyv is belepréselt a fotelba, és ott tartott… A szereplők pedig annyira erős és különböző egyéniségek, hogy szinte mindegyiket imádtam… Kivétel természetesen Dillon, aki tényleg egy hatalmas spoiler. A mellékszereplők közül Oliviát imádtam a legjobban; szerintem mindenki örülne, ha egy ilyen barátnőt tudna maga mellett. :)
Azonnal akarom a folytatást!!!!!!!!!
Az írónő remekül vezeti a történet szálait. A stílusa egyszerűen lenyűgöző. Sajnálom, hogy nem tarthatom a kezemben a következő részt…

turanett P>!
Gail McHugh: Ütközés

Hát ez nehéz szülés volt. Néha tényleg szenvedtem. Ez az Emily kicsinált. Még egy ilyen hiszékeny, tehetetlen libát. Dillont akarom, Gavint akarom. Hol ez, hol azt. Pedig Dillon egy vadbarom. Mindenki tudja, még Emily is tudja, de folyton bedöl neki. Én már tényleg sajnáltam Davint. Mennyit epekedik a lányért, az meg csak szivatja. Emily megérdemelné, hogy a két szék közül a pad alá essen.

Lina23>!
Gail McHugh: Ütközés

Ez….ez…ez…nem megy, egyszerűen megőrülök, szó szerint fáj az olvasása. Még egy ilyen hülye, vinnyogós, hisztis libát, mint Emily, nem hordott magán a föld. Hogy lehet valaki, ennyire, de ennyire vak? És ez a beletörődése mindenbe? Meg hogy a barátja szexre kényszeríti és ő nem egyezik bele, ezért van lelkiismeret furdalása??????? Komolyan…..meghalok. Ilyen rossz könyvet nem is tudom mikor olvastam utoljára, be se tudtam fejezni. Legszívesebben falhoz vágnám, aztán meg ugrálnék rajta *haját tépi*
Gavin….az elején még szimpatikus volt, de aztán eltitkolta a hülye csaj előtt, hogy csaljál, idióta.
Na, nem is írok több semmit, mert egy évig is tudnám folytatni a könyv szidalmazását.
u.i.: azoknak ajánlom akiknek jó sok türelmük van hozzá.
u.i.2: ha valakinek tetszik nem akartam megbántani, ez egyéni vélemény….

budvigszandi P>!
Gail McHugh: Ütközés

MI A FELSZENTELT MÁLNABOKOR EZ!??!?! HÁT HOGY LEHET ENNEK ÍGY VÉGE?! El nem tudja senki képzelni, milyen mértékben ideges vagyok… Egyáltalán nem érdekel, hogy a folytatás angol, finn, török, vagy tudom is én, MOST ADJÁTOK A KEZEMBE!

Értékelésem kevésbé csapongó részébe azt írnám bele, hogy nem igazán értem, miért húzták le ennyire ezt a könyvet. Szerintem többet érdemel ez a 67%-nál. Persze, a szerelmi háromszög egy fél csillagot, Emily utolsó fejezetekben folytatott baromsága meg még egy felet kívánt, legalábbis számomra. Ezen kívül viszont letehetetlen, izgalmas és perzselően forró volt. Habár nem mindenkinek műfaja az ilyen könyv, de hát az minek olvassa?

spoiler

Edi>!
Gail McHugh: Ütközés

Semmi extra nincs a könyvben, de mégis megfogott. Alig tudtam letenni, rekordidő alatt végeztem vele.
Adott a szerencsétlenkedő csaj (szerencsére annyira nem hisztis), a jó fej barátnő, a tökéletes, kedves pasija, akire igazán nem lehet panaszunk (vagy legalábbis azt hittük) és a szupergazdag, überszexi félisten.
De a könyv vége? Aki nem bírja kivárni a folytatást vagy nincs lehetősége angolul tovább folytatni az még ne kezdjen bele. A guta ütött meg a végén, vicces volt, ahogy próbáltam tovább lapozni, keresve a következő fejezetet és sehol semmi, kész ennyi volt …Áááh :(
Kérem a következőt!

3 hozzászólás
dzsiudzsicu>!
Gail McHugh: Ütközés

Mit is írjak?! Először talán, ami nagyon zavart a könyvben, de úgy igazán. Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy az eredeti szöveg, vagy a fordítás sikerült-e ennyire trágárra, ócskára? Nem tudom elképzelni azt a szituációt, ahogy egy fiú(!) kikotorja egy lány arcából a haját. Számomra a kotrásnak más jelentése van. Ha szebbek közül kell választanom, akkor a havat kotorjuk…. És persze, össze se tudom számolni, hányszor írja ezt a szót egy-egy „meghittebb” jelenetnél (sikítófrászt kaptam már a vége felé).
De, ha ez még nem is lenne elég, minden 2. mondatban a b-vel és k-val kezdődő szavak. Nem azt mondom, nekem is sűrűn „kicsúszik” nem épp nőies mondat a számon, de egy „irodalmi alkotásban” azért ezt lehetne minimumra, vagy inkább nullára csökkenteni. Hisz valahol a könyvek által fejlődnünk kéne, nem? Még akkor is, ha nagy tartalmi mondanivalója nincs is…legalább fogalmazni. Ettől a könyvtől maximum a sarki kocsmában fogom megállni a helyem, de még ott is kiröhögnének.
A történet semmi extra, szokásos szerelmi háromszög, kicsi szenvedés, stb. A főhősnő esetlen, naiv és kicsit hibbant. Persze megértem azt a részét, hogy a biztoshoz igyekszik ragaszkodni (na de kérem, ennyire ne lenne önbecsülése?). Gavin-t szerettem, mert szerintem még egész korrekt volt a karaktere….bár….na jó…. nem lesz a kedvenc szereplőm és hát..na…
Amúgy számomra a könyv vége jelentette az igazi sorscsapást. Most ez komoly?!?!?! És ezután a vég után van merszük betenni az író Köszönetnyilvánítását a másik oldalra? Na nekem ott tényleg elszakadt a cérna.
A legdühítőbb az egészben pedig az, hogy persze érdekel mi lesz a folytatása……és ekkor becsukom a könyvet és mit látok a borítón? „Christian Grey leléphetsz! Új playboy a láthatáron, Gavin Blake” . A szürke 50-je, ennél 1000x jobb volt!!!! Van merszük ezt írni…..

8 hozzászólás
mcborzaska>!
Gail McHugh: Ütközés

Hű, hát… Először is nagyon sok benne a szóismétlés, illetve előfordul, hogy szerintem nem odaillő az adott szó. Ez nyilván a fordítás hibája. A történetnek nagyon nincs vége, nem tudom, hogy lehetett így abbahagyni. Emily a legidegesítőbb főszereplő, akivel eddig találkoztam najó, vetekedik az SZJG-s Renivel. Nem értem Emilyt, hogy lehet ennyire döntésképtelen…Nagyon nem értek egyet a legvégén tett döntésével, hogy lehet valaki ilyen??

6 hozzászólás

Népszerű idézetek

Cicu>!

Néha helyre kell tenni a pasikat, ha nagyon elkanászodnak.

238. oldal

Cicu>!

– Mindannyian próbáljuk betölteni valamivel az űrt az életünkben, nem?

92. oldal

Cicu>!

– Szeretek kockáztatni. Úgy sokkal izgalmasabb az élet, nem?

140. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Gavin Blake
Cicu>!

A végzet meg az utak, amiken elindulhatunk. Az egész olyan, mint egy hatalmas puzzle.
A végén minden darab a helyére kerül.

15. oldal

Cicu>!

Az élet néha tök furcsa dolgokat produkál, nem?

15. oldal

Cicu>!

Hirtelen eszébe jutott apja régi története a „meglátni és megszeretni”-ről.
Hidd el, hogy az igazi téged is vár valahol, fiam, és ahogy meglátod, tudni fogod, hogy ő az, mert minden érzékedre hatni fog. Egyszer csak ott lesz, megjelenik, függetlenül attól, amit a józan ész diktálna…

59. oldal

Cicu>!

– Te vagy az én gyenge pontom – zihálta Gavin, és századszor, ezredszer is belecsókolt Emily nyakába. – Az én édes végzetem.

261. oldal

Cicu>!

Teljesen egyértelmű, hogy tetszel neki, meg az is, hogy ő is tetszik neked.
Emily nem tudta mire vélni a barátnője hanyagul odavetett szavait.
– Ezt mégis hogy érted?
– Úgy, hogy az arcod teljesen megváltozik, ha róla beszélsz. Látszik, hogy csak arra gondolsz, milyen lehet az ágyban.
– Most viccelsz, ugye?
Olivia felállt, és elindult a szobája felé.
– Mármint mivel kapcsolatban? Azzal, hogy megváltozik az arcod, vagy hogy ágyba akarsz vele bújni?

61-62. oldal

Cicu>!

Vonásai ellágyultak, amikor a lány szemébe nézett.

47. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: A beosztott
Alexa Riley: Mindent bele
Kim Karr: Kötődés
Maya Banks: Lángolás
J. R. Ward: Éjsötét szerető
Jennifer Probst: Elhibázott házasság
Meghan March: Vágy és szerelem