Karcok 2

>!
Blogturné_Klub U
Blogturné Klub

A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelenik Gail Carriger nagysikerű sorozatának, a Napernyő Protektorátusnak a befejező része – Időtlen címmel. Ennek örömére a Blogturné Klub három bloggere bemutatja a megfélemlíthetetlen Alexia utolsó kalandját, mely ezúttal a titkokkal teli Egyiptomba, és megannyi megoldásra váró rejtélyhez vezet.
Tartsatok velünk, kövessétek a turné állomásait, és vigyétek haza a kiadó által felajánlott regény egy példányát.

http://www.blogturneklub.com/2020/03/gail-carriger-idot…

Kapcsolódó könyvek: Gail Carriger: Időtlen

Gail Carriger: Időtlen
1 hozzászólás
>!
kismosoly_olvas P

Érdeklődni szeretnék a @Könyvmolyképző Kiadótól, bár valószínűleg már nagyon sok hasonló kérdést kaptak.
Szóval én még nem olvastam Gail Carriger Napernyő Protektorátus sorozatát, csak sok jót hallottam róla, ezért nézegettem.
Ennél a sorozatnál is feltűnt, hogy most fog megjelenni az 5. és egyben utolsó része, de csak puha kiadásban. Ez tényleg így van, vagy csak még nem került ki a másik kiadás adatlapja a webshopba?
Értem én, hogy egyre kevésbé éri meg kiadni kemény kötésben is a könyveket, nincs rá akkora kereslet stb. De igaz ez azokra is, amikor egy hosszú sorozat eddigi részeit mind kiadták 2 féle kötésben? Tényleg nem fér már bele az az 1 rész?
Ebben az esetben én pont mondhatom azt is, hogy oké, még nincs meg egy rész se, majd megveszem mindet puhában. De egyébként tegyük hozzá, hogy még ha az az utolsó rész is kijönne keményben, akkor az összes részét abban venném meg inkább, tehát akkor az előző részek kemény kiadásaiból is még több fogyna… És gondolom nem csak én vagyok az egyedüli, aki így van ezzel.
Szerintem legalább a már elkezdett sorozatokat illene befejezni olyan kötésben, ahogy el lettek kezdve, az ilyen sokrészes sorozatokat pláne. (Nem lehetne, ha korlátozott darabszámban is, de kiadni őket? Esetleg külön fel lehetne rá hívni a figyelmet, hogy limitált kiadás, aki akarja, gyorsan vegye meg, legalább néhány szerencsés hozzájutna…)
Így vagy az előző részek kemény kötése se fog úgy fogyni, vagy szimplán, akinek már megvoltak az előző részek, megszívja, nem fog látni egy egységes kiadást a könyvespolcán, holott addig elég sok plusz pénzt kiadott a magasabb minőségű kiadásért. Ezt nem tartom teljesen igazságosnak. Nem akarom most ezzel leszólni a kiadót meg semmi, és biztos sok dilemma folyt már ez ügyben, és sok visszajelzés, csak annyiszor felbosszantom magam ezeken… Ezért most nem bírtam magamban tartani a véleményemet. Remélem egy kicsit is számít majd a Kiadó elkövetkezendő döntéseiben!

Kapcsolódó könyvek: Gail Carriger: Időtlen

Gail Carriger: Időtlen
2 hozzászólás
Hirdetés