Myth ​and Mischief (Midnight Matings 5.) 2 csillagozás

Gabrielle Evans: Myth and Mischief

The Gathering is called. The spell is cast. There is no escaping the Midnight Matings.

Colton isn't happy with the elders' trickery, but he's not opposed to choosing a mate. Sly may not be exactly what he had in mind, but if he can get past his instinct to eat the little ferret, they might just be able to make it work. Sly has wanted a mate for as long as he can remember. When he crawls up Colton's leg while trying to escape his ex-lover, he quickly realizes that the big hippogriff shifter is just what he's been looking for. Sly possesses something very special, though-something anyone would kill to have. Unfortunately, it's also his only hope of achieving immortality if he wishes to stay with Colton forever. But how long can he keep his treasure hidden from those who seek to take it as their own?

>!
Siren Publishing, Austin, 2011
136 oldal · ISBN: 9781610348911

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

Mes>!
Gabrielle Evans: Myth and Mischief

Azért is imádom ezeket a könyveket olvasni, mert imádom elmesélni @shadowhunter1975-nek milyen az aktuális páros. :) Ez a könyv is hatalmas kedvenc lett, Sly a vadászgörény és Colton a hippogriff nagyon furcsa páros, de mégis passzolnak. Sly imádja a csilló dolgokat, és nagyon birtokló a kincsei kapcsán. Többször is elvettek tőle dolgokat a múltban, így mindig kihangsúlyozza, hogy ezek a dolgok az övéi. Colton nagyon megértő társ, és amíg másokat idegesít, hogy Sly könnyen izgatott lesz bizonyos dolgok kapcsán. őt egyáltalán nem zavarja inkább aranyosnak találja. Engem nagyon megérintett ez a páros, és az ahogy szerelemre találtak egymás mellet. Jó volt olvasni, aki nem megszokott alakváltó párosokra vágyik, és egy szívet melengető történetre annak bátran ajánlom.

1 hozzászólás
Fairymysz >!
Gabrielle Evans: Myth and Mischief

Nagyon vidám és forró kis történet volt. Igen, így, ahogy írom. Ha nem kuncogott az ember, akkor pirulhatott a tüzes jelenetektől.
Sly és Colton – a vadászgörény és a hipogriff – fantasztikus párost alkottak. A szeleburdi, izgága és a csillogó tárgyakért rajongó Sly, valamit a magányos és már kissé morcossá vált Colton egymást formálják és tanítják, míg végül a szerelem is megjelenik.
Persze itt is kellett egy ellenség és egy megoldandó probléma. Sly múltja szomorú, de a jövője annál jobbnak ígérkezik Colton miatt.
(És örülök, hogy újra lehetett hallani Ash-ről. :D )


A sorozat következő kötete

Midnight Matings sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

T. J. Klune: Wolfsong
Kelley Armstrong: The Calling
Joel Abernathy: Bleed
Stormy Glenn: Poppy's Pleasure
Anne Cain: Pawprints
Lynn Hagen: Nutter Nero
Joyee Flynn: Officer and a Gardener
Stormy Glenn: Cat's Pride