Odalent (Odalent 1-3.) 4 csillagozás

Gabriel Wolf: Odalent

Thomas ​egy titkos föld alatti bázison él az anyjával, aki kutatóként dolgozik ott. Tom nem tudja, hogy pontosan miből is áll anyja munkája, mert az „titkos”. A Scarabeus bázison minden titkos, és a kamaszfiú utálja az egész helyet. Alig várja, hogy végre elhúzhassanak innen. Egy hete vannak itt, de már most unja a rengeteg hülye szabályt és figyelmeztetést. Az ember levegőt sem vehet anélkül, hogy egy katonának emiatt meg ne remegne az ujja a ravaszon.
Tom egyetlen barátja a bázison Katherine, aki szintén nem igazán találja a helyét. Ő édesapjával van itt, aki a főnöke a létesítménynek. Tom és Kat sokat lógnak együtt, szüleik szerint túl sokat is. A fiatalok nem egyszer bajba kerülnek, amikor „véletlenül” tiltott területre tévednek.
Sem a dolgozók, sem velük élő családtagjaik nem hagyhatják el a föld alatti bázist, amíg a munka tart. A bezártság miatt sok ember klausztrofóbiás tüneteket mutatott, ezért a kormány minden helyiségbe ablakot szereltetett. „Odakintre”, azaz… (tovább)

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
460 oldal · ISBN: 9780463205754
>!
300 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780464914822

Kedvencelte 1

Várólistára tette 10

Kívánságlistára tette 16

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Gyurmaki
Gabriel Wolf: Odalent

Sokkal jobb volt, mint vártam. A Gépisten után attól tartottam, hogy kevesebb lesz, mivel ez „csak” YA. De nem volt kevesebb! :) Nagyon izgalmas, fordulatos könyv. Más sci-fi regényekhez képest is jó. YA műfajban pedig meglepően jól sikerült véleményem szerint.

1 hozzászólás
>!
Chicago
Gabriel Wolf: Odalent

Szuper volt, nagyon tetszett! Sok vicces szöveg is van benne, de a fordulatossága vitte el számomra a könyvet. Kifejezetten izgalmas ahhoz képest, hogy Young Adult cucc.

>!
vincze2
Gabriel Wolf: Odalent

Nagyon tetszett! Fordulatos, izgalmas, olvasmányos.
Gyakorlatilag egyetlen perc unalom nincs benne. A szereplők vagy menekülnek, vagy kétségbeesetten megoldani próbálnak valamit. Mindig van mire figyelni, van min izgulni.

1 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

Dan Wells: Fragments – Töredékek
Rick Yancey: Az ötödik hullám
J. L. Armentrout: Opál
Kemese Fanni: A napszemű Pippa Kenn
Pittacus Lore: Ötödik csapdája
Melissa Landers: Elidegenítve
J. Goldenlane: Napnak fénye
Ernest Cline: Armada
James Dashner: Lázkód
Suzanne Collins: Futótűz