Túl ​a valóságon (A halhatatlanság hullámhosszán 2.) 1 csillagozás

Gabriel Wolf – David Adamovsky: Túl a valóságon

Érezted ​már, hogy figyelnek? Tartottál-e attól, hogy semmit sem csinálsz jól, és ezt mások mindig észreveszik? Hitted-e már emiatt, hogy paranoiás vagy?
De mi van akkor, ha valójában te vagy az egyetlen normális ember a világon, és ezért figyelnek? Mert kilógsz a sorból. Milyen sorból? Hát a manipuláltak sorából.
Az amerikai kormány már régóta rádióhullámokkal befolyásolja a lakosság tudatalattiját. Az emberek közel egy évszázada agymosásnak vannak kitéve, és emiatt teljesen másnak látják a világot: szebbnek, gazdagabbnak, ahol van értelme élni, dolgozni, és akár még hinni is.
Kár, hogy a Bibliát is csak az amerikai állam találta ki a hatvanas években. A több ezer éves ezzel kapcsolatos történelem is csak az agymosás része. Az emberek pedig már nem látják a fától az erdőt, na meg a születésükkor arcüregükbe csavarozott kivetítőtől sem, ami folyamatosan fals képet vetít eléjük.
Mindössze csak egy maroknyi ember van a Földön, akik… (tovább)

>!
174 oldal · ISBN: 9780463694794

Most olvassa 2

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

>!
boszii IP
Gabriel Wolf – David Adamovsky: Túl a valóságon

Hű meg ha! Első értékelője lehetek ennek a könyvnek, ha jól látom, és ez mindig fontos momentum egy történet életében.
Hadd mondjam el: nem azért olvastam el ilyen gyorsan, mert túl akartam lenni rajta. Éppen ellenkezőleg. Imádtam, és csak úgy fogytak az oldalak! S, ha jól tudom, a befejező rész, mint ahogy a könyvben is fel lett tüntetve, egy az egyben Gabriel Wolf munkája lesz. Ezúton is üzenem neki, hogy nem ártana sietnie vele, mert amilyen váratlan fordulattal indult a 2. az első után, én máris olvasni szeretném.
Mindenkinek szívből ajánlom ezt a történetet, az alkotók csodát hoztak létre, egy fordulatokban gazdag, izgalmas, olvasmányos scifi kisregényt, valamint a borító is lenyűgöző <3

4 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

Bakti Viktor: Integrálva
Csepregi Tamás: Szintetikus álom
Brandon Hackett: Isten gépei
Ernest Cline: Ready Player One
Marissa Meyer: Scarlet
Robert N. Charrette: Keresd a magad igazát
William Gibson: Mona Lisa Overdrive
Robert J. Sawyer: WWW 1 – Világtalan
Paolo Bacigalupi: A felhúzhatós lány
Ramez Naam: Nexus