A ​hazugok tévedése (A halhatatlanság hullámhosszán 3.) 1 csillagozás

Gabriel Wolf: A hazugok tévedése

Mit ​tennél, ha megtudnád, hogy a világban valójában semmi sem úgy működik, ahogy eddig hitted? Például bármikor nyerhetsz pénzt egy kaszinóban, ha arra van szükséged. Lehetsz akár milliomos is. Vagy leugorhatsz egy hétemeletes épület tetejéről, és semmi bajod nem esik. Ha tűzbe tartod a kezed, nem égeted meg magad.
Mi van akkor, ha minden, amit eddig hittünk, csak egy globális, kormány által sugárzott tudatalatti manipuláció része? Mi van akkor, ha még a Bibliát is csak a hatvanas években találták ki, hogy nemcsak állami rendeletekkel, de a tízparancsolattal is kordában tartsák a lakosságot? Mi lenne hát akkor a valóság?
Tony és Julie tudják a választ erre a kérdésre.
És állandó menekülésben vannak emiatt.
Veszélyesek, mert „rezisztensként” ők képesek átlátni a kormány manipulációján: Túl a hazugságokon. Túl az állítólagos „valóságon”.
Vajon meddig juthat két ember, ha semmilyen szabály nem vonatkozik rájuk? Határtalan előny ez, ami isteni… (tovább)

>!
ISBN: 9781370074518

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

>!
boszii I
Gabriel Wolf: A hazugok tévedése

Mondtam már, hogy szerencsés ember vagyok? :)
Szerkesztés közben azért olvasó szemmel is végigkövettem a kedvenc kisregénysorozatomnak ezt a (sajnálatosan) utolsó, befejező részét. Azért mondom, hogy sajnálatosan, mert leszakadt az állam, amikor az utolsó pár sort olvastam. Remélem, hogy kiderül majd, hogy ez csak valami előzményregény lett egy jó kis újvilágteremtős újabb regénynek. Hiszen annak ellenére, hogy tudom, így önmagában is ütős, és az írónak szerintem az eddigi legelsöprőbb regénye, mégiscsak a női olvasó szívem azt mondja, hogy szeretne tovább kalandozgatni Kendra, Rob, Tony és Julie életének dimenziójában.
Nagyon örülök, hogy olvashattam ezt a regényt! Már az első kettő rész is mindent vitt, de ez a harmadik annyira összetett volt, s mégis annyira szépen elvarrt minden szálat, megmagyarázott mindent, kiderültek a dolgok, voltak benne számomra kedves „Heuréka” pillanatok (amikor rájössz pl. hogy miért A halhatatlanság hullámhosszán a főcím), amiket nagyon szeretek, s ki ne kedvelné azt, ha olvasóként ráébredhet dolgokra? Szerintem egyébként ez az, amiért sokan könyvet vesznek a kezükbe… az olvasásélmény katarzisa…
biztos vagyok benne, hogy ennek az élménynek ti is a részesei akartok lenni! olvassátok <3


A sorozat következő kötete

A halhatatlanság hullámhosszán sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Gabriel Wolf: A halhatatlanság hullámhosszán
Bakti Viktor: Integrálva
Brandon Hackett: Isten gépei
Ernest Cline: Ready Player One
Marissa Meyer: Cinder
Robert N. Charrette: Keresd a magad igazát
John Scalzi: Fejvesztve
William Gibson: Mona Lisa Overdrive
Robert J. Sawyer: WWW 1 – Világtalan
James Swallow: Deus Ex: Ikarosz-hatás