Nekem ​nem elég egy élet 2 csillagozás

Gábor Zsa Zsa: Nekem nem elég egy élet

Férjek, ​szeretők, gyémántok, sikerek, botrányok… Egy nő mozgalmas, nem mindennapi életének kellékei. A Nőé, aki a konvenciókkal nem törődve irányította életét. S ki ő? ZsaZsa Gábor, az egykoron Magyarországról elszármazó Gábor Sári.
S mi mindent ért el? Önéletrajzában mindenről beszámol. Vallomásai alapján egy életművész alakja körvonalazódik, hiszen boszorkányos ügyességgel lopja be magát a gazdagok és sztárok világába, miközben ő is azzá vált.
Barátai, számos férje, és számtalan szeretője a leghíresebbek közül valók. Kendőzetlenül feltárja hálószobatitkait, viszonyát a nemzetközi hősnek tekintett Kemal Atatürkkel, John Kennedyvel, s a nők bálványával, Frank Sinatrával.
Persze nem feledkezik meg nagy riválisairól, Liz Taylorról és Marilyn Monroe-ról sem. S mi a titka? Talán az, hogy mindig hű maradt magához.
„Az egyedüllét nem az én életformám. Imádok tanulni a férjeimtől. Aztán újra elkövetek mindent, hogy megőrizzem önállóságomat, mert a nőnek sosem… (tovább)

>!
Lilliput, Budapest, 1992
192 oldal · ISBN: 9637839070

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

>!
sephora
Gábor Zsa Zsa: Nekem nem elég egy élet

Bevallom, hogy egy filmjét sem láttam – de ami késik, nem múlik. Semmi kétségem afelől, hogy ő egy ünnepelt sztár volt Hollywoodban. Nagyon szép nő volt fiatalon és a jólét minden elemét kihasználta. Egy pillanatig nem tudom ezért elitélni, mert ehhez is kell érzék, hogy valaki ilyen karriert tudjon csinálni.
Ezt a könyvet szerettem olvasni, de senki se számítson nagy horderejű értékes irodalomra. Inkább egy agykikapcs jellegű, olvasmányos bulvár. Egyáltalán nem taglalja mélyrehatóan a művészi teljesítményét, a színészetét. Én azért kíváncsi lettem volna erre is…
A könyv eléggé csapong, nem nagyon van struktúra szempontjából megfelelően felépítve. Ez valami olyasmi feljegyzés lehetett, hogy Zsa Zsát leületteék egy diktafon elé és elkezdett beszélni, aztán mindezt lejegyezték. Ezt képzelje el az olvasó és akkor nem fog csalódni.


Hasonló könyvek címkék alapján

Paris Hilton: Egy örökösnő vallomásai
Amy Rickman: Mindent a Glee-ről!
Kenyeres Ilona: Férfiak tükörben
Moncz Attila (szerk.): Cristiano Ronaldo és az aranylabda csillagai
Zámbó Krisztián: Ide lőjetek!
Obersovszky Péter: Öljétek meg Tévémacit!
Turcsik Norbert: Kabát Péter
Peter Noel – Simor Olivér: Élni ingyen, avagy hogyan hazudoztam körbe a világot
Vecsernyés Gábor: No Para!
Látó Judit: Évi BaBa