The ​Sumage Solution (San Andreas Shifters 1.) 4 csillagozás

G. L. Carriger: The Sumage Solution G. L. Carriger: The Sumage Solution

Can a gentle werewolf heal the heart of a smart-mouthed mage?

New York Times best-seller Gail Carriger, writing as GL Carriger, presents an offbeat gay romance in which a sexy werewolf with a white knight complex meets a bad-boy mage with an attitude problem. Sparks (and other things) fly.

Max fails everything – magic, relationships, life. So he works for DURPS (the DMV for supernatural creatures) as a sumage, cleaning up other mages' messes. The job sucks and he is in no mood to cope with redneck biker werewolves. Unfortunately, there is something oddly appealing about the huge, muscled Beta visiting his office for processing.

Bryan AKA Biff (yeah, he knows) is gay but he is not out. There is a good chance Max might be reason enough to leave the closet, if he can only get the man to go on a date. Everyone knows werewolves hate mages, but Bryan is determined to prove everyone wrong, even the mage in question.

Eredeti megjelenés éve: 2017

>!
312 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781944751098
>!
ASIN: B0742FSGN6 · Felolvasta: Kirt Graves
>!
316 oldal · ASIN: B071VMPF5B

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

CsepAdri >!
G. L. Carriger: The Sumage Solution

Olyan jól indult és ment majdnem a végéig, annyira a nem megszokott Gail Carriger hangulat, közben pedig nagyon magával ragadó, letehetetlen. Kétszer is rá kellett pislogjak Biff nevére, mert majdnem odaképzeltem egy y-t ;) Mindkét karater meglepetés volt, de főleg Bryan, nem hittem volna, h ilyen türelmes, odaadó és megértő. Max és a nagy szája, csak az a baj, h a vége felé csalódtam benne, azért is a csillag-, felesleges hiszti volt. Nagyon tetszik ez a világ, kíváncsian várom mit hoz még ki belőle az írónő.

FSzK P>!
G. L. Carriger: The Sumage Solution

Ha egy szóval kellene jellemeznem ezt a könyvet, azt mondanám rá, hogy bájos.
Az előző kötet alapján nem gondoltam, hogy Biff/Bryan ilyen remek főszereplő lesz, de iszonyatosan édes volt. Max már más tészta, engem néhol nagyon bosszantott a viselkedése, ezért a fél csillag levonás.
Nekem legjobban az első 150 oldal tetszett, ahol lassan alakult ki a főszereplők közötti kapcsolat. Egyszerűen nem lehetett letenni! Olyan volt, mint egy meleg tündérmese vicces adok-kapokkal. Utána Max alaposan megcsavarta a dolgokat, amit egyrészt értek, de megérteni nem tudom. Nem árulok el nagy titkot, hogy a vége HEA és a következő kötetekben a falka többi tagja fog sorra kerülni.
Összességében Gail Carriger-nek ismét sikerült egy remek világot alkotnia igazán szerethető karakterekkel. Még mindig remek a humor és a stílus. Aki szerette a Napernyő Protektorátust és bírja az M/M regényeket, annak ez a sorozat is tetszeni fog.


Népszerű idézetek

CsepAdri >!

“My love, I do believe your Beta is whining. Six foot four, two hundred and twenty pounds of badass werewolf, and he’s whining.”
“I hate lines.” Biff tried to convert his whine into a manly grumble.

CsepAdri >!

Tank glared from his corner. “I can totally hear you, and you know that. We all can. Except maybe Marvin.”
“Hey, I’m part aquatic, not handicapped.”

CsepAdri >!

Bryan looked at him, clearly worried. “Oh, for goodness’ sake, you big baby. It’ll be fine.”
“I hate you.”
“Just stare at my ass as we go up the stairs.”
“Okay, I don’t hate you.”

CsepAdri >!

Muscles: I get it. You only want me for my tail.
MaxTooSexyForThisPhone: We gotta talk about this bestiality thing. It’s too weird. I demand boundaries.
Muscles: You? Boundaries?
MaxTooSexyForThisPhone: I might have typed that sentence before I thought about it.

CsepAdri >!

Biff spent the rest of the day smiling to himself at odd moments and totally freaking out his new coworkers. Happy werewolves were unnerving.

FSzK P>!

Power doesn't corrupt, you know. You have to start out rotten.

CsepAdri >!

I’m stuck in the middle of some interspecies soap opera. Wait. Why doesn’t such a thing exist? Hollywood is totally falling down on the job. This is some golden crap.

FSzK P>!

Then again, if a gay Alpha werewolf could mate a merman, anything was flipping possible.

CsepAdri >!

… You just stand in line, fill out the forms, sit tight, all big and menacing, and glower. Yes, honey, exactly like you are now. Good boy. Good with the practicing of the glower. Good little werewolf.”

CsepAdri >!

“You want something, boss?”
“A better life?”
“You’re not fooling anyone – you adore it here. You relish the small amount of tyrannical power that you can lord over us minions. You like having mages to boss around and kitsunes to torture.”
“Too true. There’s a waiting room full of people in line and then more lines after that, each line making them madder and madder at the government and at life. And I did it all! I made them suffer. Mouah-ha-ha!”


A sorozat következő kötete

San Andreas Shifters sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Shawntelle Madison: Compelled
Brandy L. Rivers: In Too Deep
Kresley Cole: Wicked Deeds on a Winter's Night
Kelley Armstrong: Spell Bound
Jenna Wolfhart: Bound by Stone
Kelley Armstrong: The Reckoning
Andrea Cremer: Shadow Days
Laurell K. Hamilton: Crimson Death
Kelley Armstrong: The Rising
Megan Erickson: Daring Fate