G. B. Hellebrandt (szerk.) · Zsila Ágnes (szerk.) · Macskássy Attila (szerk.)

Univerzum ​antológia 2 csillagozás

G. B. Hellebrandt – Zsila Ágnes – Macskássy Attila (szerk.): Univerzum antológia

Kedves barátom, engedd meg, hogy körbevezessünk univerzumunkban! Ismerd meg fiatal íróink fantáziadús történeteit, melyek a világ különböző pontjaira repítenek el térben és időben.

Megtalálhatod kedvencedet széles irodalmi palettán mozgó novelláink közt, legyen szó az űrben szárnyaló sci-firől, lelket megérintő drámáról, vérfagyasztó horrorról vagy a nemek korlátait ledöntő forró romantikáról.

Készen állsz az utazásra?

A művek szerzői: Hűvösvölgyi L. Enna, G. B. Hellebrandt, Macskássy Attila, Szundi Anett, Nádházi Eszter Mónika, Zsila Ágnes, Ohayo Nikki, Léránt Szandra, Illyana Sanara

Tartalomjegyzék

>!
160 oldal · ISBN: 9789631204735

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

Molymacska P>!
G. B. Hellebrandt – Zsila Ágnes – Macskássy Attila (szerk.): Univerzum antológia

A kötet nagyon amatőr volt, minden szempontból… Elsődlegesen a könyv fizikai valójában: kis betűk, túlságosan kihúzott sorok, nem olvasható, sokszor helyesírási (elgépelési) hibákkal, máshol nem egyenletes a sorköz, megint máshol más hibák lépnek fel.
A csillagzatos csoportosítást se értettem, hiszen a csoportoknak nem volt közös nevezője (az előszóval nem értettem egyet, hiszen vannak kivételek, én nem jöttem rá, bár volt elég sok elméletem. Az utolsó, hogy beérkezés sorrendjében jöttek ki :D )
A másik a novellák minősége: néha voltak jók is, a Porcelánbabás, a kislányos irtó cuki volt, mélyre ható, néhány (2-3) közepesen jó volt, míg a maradék amatőr: nagyon! Néha borzalmas volt a rossz fanficek szintjén lévő, írni alig tudó emberek novellái!


Hasonló könyvek címkék alapján

Czinkos Éva – Ripp Gábor (szerk.): 100 mini történet
Szabó István Zoltán – Gaborják Ádám – Takács Gábor – Makai Péter Kristóf – Benkő Marianna (szerk.): Az atomkatasztrófa gyermekei
Ken Liu (szerk.): Láthatatlan bolygók
Pokoli teremtmények, ördögi szerkezetek
Szabó István Zoltán – Takács Gábor (szerk.): Arany 200 – Balladaremix
Kleinheincz Csilla (szerk.): 10
George R. R. Martin – Gardner Dozois (szerk.): Zsiványok
Michaleczky Péter (szerk.): A hipertér vándorai
Izéhordák