Szívhasadás 3 csillagozás

Fülöp Valentina: Szívhasadás

A ​történet napjainkban Szekszárdon és környékén játszódik, mégis könnyű benne felismerni bármelyikünk valóságát. Adél mindennapi nő: egyedül neveli kislányát, Emíliát. Fiatal életét mélytengeri árokként szeli ketté gyermekének édesapja, Péter, amikor egy kapcsolattartás után elzárja tőle Emíliát. Mert ettől a pillanattól kezdve Adél már nem mindennapi nőként kénytelen harcba szállni igazáért. És azt is pontosan tudja ki az, aki segíthet ebben a reménytelen helyzetben, így Fülöp Vali ügyvédet bízza meg képviseletével, aki kezébe veszi az ügyet. Vali biztos kézzel vezeti a jog útvesztőiben Adélt és az olvasót, hogy mélylélektani merüléseiket követően mindannyian értékes kincsekkel érkezzünk meg.

Miközben a két nő együtt keresi az ügy hátterében húzódó, kínzó miértekre a választ, bepillanthatunk az igazságszolgáltatás műhelytitkaiba, és megismerkedhetünk Fülöp Vali családjának humorral átitatott napi eseményeivel, továbbá az is kiderül, vajon Adélra rátalál-e ismét a… (tovább)

>!
Publio, 2020
270 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634437307

Most olvassa 1

Várólistára tette 9

Kívánságlistára tette 6


Kiemelt értékelések

MBetty>!
Fülöp Valentina: Szívhasadás

Egy gyermekelhelyezés mai története. Sajnos a dolgok nem ennyire gördülékenyek. Érezhető, hogy gyakorló jogász írta, tényszerű, sallangmentes, kiszámítható.

teni>!
Fülöp Valentina: Szívhasadás

Számomra nagyon izgalmas volt, nem is bírtam letenni. Sokat nevettem, néha annyira, hogy begörcsölt az arcom. A drámai részeknél meg volt a kellő izgalom, de nem vitt túl mélyre, ahonnan ne lenne visszaút. Csak ajánlani tudom.

RÁgi>!
Fülöp Valentina: Szívhasadás

Számomra szórakoztató, szívszorító volt a könyv. Egy percre sem tudtam letenni. Ajánlom mindenkinek aki szereti megélni mások életét, érzéseit. Sokszor a könyv részének éreztem magam.


Hasonló könyvek címkék alapján

Bauer Barbara: A fekete rózsa
Megyeri Judit: Holttest az Ambróziában
Leiner Laura: Ég veled
Szabó Magda: Mondják meg Zsófikának
Molnár T. Eszter: Stand up!
Gergely Márta: Szöszi
Szilvási Lajos: Egymás szemében
J. K. Smith: Szerelem hirdetésre
Leiner Laura: Mindig karácsony
Dési Péter: Kisdobos becsületszavamra