Gyümölcsborok ​házi készítése 0 csillagozás

František Strelka: Gyümölcsborok házi készítése

A boron általáhan a kiforrott és letisztult szőlőmustból szeszes erjedés útján létrejött szeszes italt értjük. Bort azonban készíthetünk minden olyan gyümölcsből, amely cukrot tartalmaz, tehát almából, körtéből, ribiszkéből és cseresznyéből, továbbá erdei bogyókból: csipkéből, áfonyából, szederből, málnából stb. Ezeket a borokat gyümölcsboroknak nevezzük.

Eredeti cím: Výroba ovocných vín v domácnosti

>!
Szlovák Mezőgazdasági, Pozsony, 1965
160 oldal · puhatáblás · Fordította: Jakab István

Hasonló könyvek címkék alapján

Korpádi Péter – Patyi Árpád: Házi készítésű italok
Patrick Rosenthal: Christmas is a Feeling
Elek Mária: Színes koktélok
Dr. Oetker – Likőrök és alkoholban eltett gyümölcsök
Gabriele Bickel: Likőrök, pálinkák, gyógyitalok
Szabó Béla: Gyümölcslevek házi készítése
Dr. Oetker – Italok
Bártfai László: 155 koktél és kevert ital
Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj
Christian Guth – Burkhard Hickisch: Zöldturmixok