A boron általáhan a kiforrott és letisztult szőlőmustból szeszes erjedés útján létrejött szeszes italt értjük. Bort azonban készíthetünk minden olyan gyümölcsből, amely cukrot tartalmaz, tehát almából, körtéből, ribiszkéből és cseresznyéből, továbbá erdei bogyókból: csipkéből, áfonyából, szederből, málnából stb. Ezeket a borokat gyümölcsboroknak nevezzük.
Gyümölcsborok házi készítése 0 csillagozás
Eredeti cím: Výroba ovocných vín v domácnosti
Hasonló könyvek címkék alapján
- Korpádi Péter – Patyi Árpád: Házi készítésű italok ·
Összehasonlítás - Patrick Rosenthal: Christmas is a Feeling ·
Összehasonlítás - Elek Mária: Színes koktélok ·
Összehasonlítás - Dr. Oetker – Likőrök és alkoholban eltett gyümölcsök ·
Összehasonlítás - Gabriele Bickel: Likőrök, pálinkák, gyógyitalok ·
Összehasonlítás - Szabó Béla: Gyümölcslevek házi készítése ·
Összehasonlítás - Dr. Oetker – Italok ·
Összehasonlítás - Bártfai László: 155 koktél és kevert ital ·
Összehasonlítás - Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj 98% ·
Összehasonlítás - Christian Guth – Burkhard Hickisch: Zöldturmixok ·
Összehasonlítás