Szárnyasparádé ​– 460 étel házi- és vadszárnyasból 0 csillagozás

Frank Júlia: Szárnyasparádé – 460 étel házi- és vadszárnyasból

Megjelent:
Jógakonyha
Reformkonyha
Eleink ​ételei

Előkészületben: Vasi, zalai parasztételek
Római tál
Olasz szakácskönyv

Hazánkban a baromfihúsok nagy része a legolcsóbb húsfajták közé tartozik.
A szárnyashúsoknak jelentős a fehérjetartalma, energiatartalma viszont csekély, könnyen emészthetők, ezért nemcsak az egészséges emberek, hanem a diétások is fogyaszthatják.
Ugyanazon nyersanyagból számtalan különféle étel készíthető. Konyhakész, mélyhűtött állapotban is kapható, így feldolgozása egyszerű, gyorsan elkészül belőle az étel, kevés munkát igényel.
Ne keressék a receptek között a jól ismert rántott csirkét, az apróléklevest és társait.
A szerző olyan finomságokat ismertet meg olvasóival, amelyek eddig ritkán kerültek az asztalra. A legkülönfélébb és sokszor bizarrul összeválogatott fűszerekkel, ötletekkel szinte korlátlan variációs lehetőséget ad.
A parádén a házi- és vadszárnyasok vonulnak föl: a… (tovább)

Tartalomjegyzék

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Szakácskönyv Mezőgazdasági

>!
Mezőgazdasági, Budapest, 1986
180 oldal · ISBN: 9632322711

Kívánságlistára tette 2


Hasonló könyvek címkék alapján

Steiner Kristóf: Kristóf konyhája
Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren
Borbás Marcsi: Édes békeidők
Tóthné Libor Mária: Limara Péksége
Beh Mariann: A kert konyhája
Ambrus Éva: Anya, kérek még!
Váncsa István: Váncsa István szakácskönyve
Janits-Szabó Virág: Örömfőzés
Horváth Ilona: Szakácskönyv
Steiner Kristóf – Nimrod Dagan: Határtalan házikonyha