Magos ​receptek 4 csillagozás

Variációk egészséges olajos magvakra
Frank Júlia: Magos receptek

Az egészséges táplálkozás nem nélkülözheti az olajos magvakat, hiszen nagy mennyiségben tartalmaznak többszörösen telítetlen zsírsavakat, továbbá gazdag vitamin- és ásványianyag-forrásnak számítanak. Rendszeres fogyasztásuk jelentősen csökkenti a 2-es típusú cukorbetegség kialakulását, és gyulladáscsökkentő hatásuk sem elhanyagolható.
Az olajos magok nem csak nassolnivalók! Sokféle étel készíthető olajos magvakkal, a levesektől kezdve egészen a különféle desszertekig. A diós-mákos süteményeket mindenki ismeri, azonban „magos" leveseket, hús- és zöldségételeket, tésztákat már nem biztos. A kötetben szereplő több mint 100 recept mindegyike tartalmaz valamilyen olajos magot, érdemes kipróbálni valamennyit!

Frank Júlia több tucat szakácskönyv szerzője, a magyar gasztronómiai irodalom kiemelkedő képviselője.

>!
Corvina, Budapest, 2015
88 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789631362862

Várólistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Vrábel Krisztina: 160 grammos szénhidrátdiéta – Kedvencek könnyebben
Andrási Nóra: Kóstolj bele a teljes értékű növényi étrendbe!
Farkas-Boross Zita – Rubin Eszter: Gyulladáscsökkentő étrend és életmód
Halmos Monika: Levendula, rózsa, ibolya
Déri Szilvia: Kovászkaland
Csigó Zita: Csomagolj ebédet!
Adorján Éva: Egészséges finomságok
Lakatos Péter – Váczi Péter: Keto természetesen
Lénárt Gitta: Élő aszalványok könyve
Mezei Elmira: Autoimmun szakácskönyv 2.