Ízözön ​szakácskönyv 1 csillagozás

Frank Júlia kedvenc ételei
Frank júlia: Ízözön szakácskönyv Frank júlia: Ízözön szakácskönyv

„Szerintem ​a szakácskönyv általános célja, hogy ötleteket adjon, hogy a már megunásig ismert és megszokott ételeket kissé megújítsa, ugyanakkor ki-ki ízlésének és szokásainak megfelelően süssön-főzzön. (Persze az sem mindegy, hogy a főzni még nem tudót esetleg meg is taníthatja.) A lényeg, hogy a költőinek éppen nem nevezhető kérdésre: mit főzzek már megint? – választ adjon, esetleg a kedvenc ételt másként fűszerezve új ízek birtokába juttathassa a kosztosokat.”

Remélem, örömére szolgál, hogy négy gyönyörű színes kötetben közreadhatom a Népszabadságban- ÍZÖZÖN Frank Júlia konyhája címmel – megjelent gasztronómiai melléklet receptjeit.
A négy kötet első darabja az, amit Ön most a kezében tart. Miután a magazin receptjei általában az éppen szezonjukban lévő nyersanyagokból készültek, a négy ÍZÖZÖN SZAKÁCSKÖNYV tematikájában is ehhez a rendező elvhez igazodik.
A következő három kötet- a mostani ŐSZ után a TÉL, a TAVASZ és a NYÁR címet viseli majd, és a címbeli… (tovább)

>!
144 oldal · ISBN: 9638560029
>!
Népszabadság, Budapest, 1999
144 oldal · puhatáblás · ISBN: 9638560029
>!
96 oldal · keménytáblás · ISBN: 9637540644

Hasonló könyvek címkék alapján

Steiner Kristóf: Kristóf konyhája
Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren
Tóthné Libor Mária: Limara Péksége
Beh Mariann: A kert konyhája
Borbás Marcsi: Édes békeidők
Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj
Váncsa István: Váncsa István szakácskönyve
Ambrus Éva: Anya, kérek még!
Horváth Ilona: Horváth Ilona illusztrált szakácskönyve
Janits-Szabó Virág: Örömfőzés