Nagy képes befőzőkönyv a házilag tartósított gyümölcsök, zöldségek kedvelői számára; ismert és különleges lekvárok, befőttek, gyümölcslevek, gyümölcssajtok, savanyúságok készítésének fortélyaival; hasznos tanácsokkal a konyhai eszközök, tartósítási módok, alapanyagok és fűszerek használatához, tekintettel a diétázók és cukorbetegek igényeire is.
Házi befőzés 3 csillagozás
A következő kiadói sorozatban jelent meg: Nova szakácskönyvek Officina Nova
Kedvencelte 1
Várólistára tette 1
Kiemelt értékelések
Hasonló könyvek címkék alapján
- Eisenstock Ildikó: Befőzés ·
Összehasonlítás - Erdélyi Lajosné: Házi tartósítás és fagyasztás ·
Összehasonlítás - Boruzs Jánosné: Zöldségek házi tartósítása ·
Összehasonlítás - Koronczai Magdolna: Télire finomat ·
Összehasonlítás - Beh Mariann: A kert konyhája 97% ·
Összehasonlítás - Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj 98% ·
Összehasonlítás - Ábrahám Gézáné: Vasi, zalai parasztételek és házi tartósítás ·
Összehasonlítás - Polcz Alaine: Főzzünk örömmel! 92% ·
Összehasonlítás - Faragó Ilona: A főzőkanáltól az estélyi ruháig ·
Összehasonlítás - F. Nagy Angéla – Lénárt Vera – Pákozdi Judit: Befőzés télen-nyáron ·
Összehasonlítás