Házi ​befőzés 3 csillagozás

Frank Júlia: Házi befőzés

Nagy képes befőzőkönyv a házilag tartósított gyümölcsök, zöldségek kedvelői számára; ismert és különleges lekvárok, befőttek, gyümölcslevek, gyümölcssajtok, savanyúságok készítésének fortélyaival; hasznos tanácsokkal a konyhai eszközök, tartósítási módok, alapanyagok és fűszerek használatához, tekintettel a diétázók és cukorbetegek igényeire is.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Nova szakácskönyvek Officina Nova

>!
Officina Nova, Budapest, 1998
64 oldal · ISBN: 9635487606
>!
keménytáblás · ISBN: 9634770487
>!
Officina Nova, Budapest, 1994
64 oldal · ISBN: 9638185899

2 további kiadás


Kedvencelte 1

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

Képopera P>!
Frank Júlia: Házi befőzés

Fázisfotókkal tarkított, ötletes receptek is vannak benne, kezdésnek szerintem jó választás.


Hasonló könyvek címkék alapján

Eisenstock Ildikó: Befőzés
Erdélyi Lajosné: Házi tartósítás és fagyasztás
Boruzs Jánosné: Zöldségek házi tartósítása
Koronczai Magdolna: Télire finomat
Beh Mariann: A kert konyhája
Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj
Ábrahám Gézáné: Vasi, zalai parasztételek és házi tartósítás
Polcz Alaine: Főzzünk örömmel!
Faragó Ilona: A főzőkanáltól az estélyi ruháig
F. Nagy Angéla – Lénárt Vera – Pákozdi Judit: Befőzés télen-nyáron