Európa ​konyhája 1 csillagozás

Válogatás 25 ország receptjeiből
Frank Júlia: Európa konyhája

Frank Júlia új szakácskönyve körbekalauzol az Európai Unióban, és megismertet a régiók és tagállamok konyhájának jellegzetességeivel. A receptekből teljes nemzeti ételsorok állíthatók össze, s a hozzávalók csupa olyan alapanyagot tartalmaznak, amelyek Magyarországon is beszerezhetők.

>!
Corvina, Budapest, 2006
80 oldal · ISBN: 9631355675

Kiemelt értékelések

Gólyanéni>!
Frank Júlia: Európa konyhája

Frank Júlia: Európa konyhája Válogatás 25 ország receptjeiből

Nem csak egy egyszerű szakácskönyvről van itt szó. Az Európai Unió országágainak jellegzetes ételeit ismerhetjük (és főzhetjük) meg, miközben kicsit be is pillanthatunk az egyes országok gasztrokultúrájába is. Az illusztrációt egy kicsit kevésnek találtam, szívesen láttam volna az összes, könyvben szereplő étel fotóját is.


Hasonló könyvek címkék alapján

Radvánszky Béla: Régi magyar szakácskönyvek
R. Szepessy Ilona: Francia konyha
Halmos Monika: Levendula, rózsa, ibolya
Szabó Margit: Gödöllői királyi szakácskönyv
Juhani Nagy János: Világasztal rengeteg recepttel
Pálinkás Norbert – Szabó Gábor: 100% disznó
Vrábel Krisztina: Főzd magad!
Végh Antal: Szatmári parasztételek
Molnár B. Tamás – Bittera Dóra: Konyhauniverzum
Stahl Judit: A világ asztalánál