A ​legfinomabb befőttek és lekvárok (Frank Júlia receptjeiből 15.) 0 csillagozás

Frank Júlia: A legfinomabb befőttek és lekvárok

A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: A legfinomabb... Corvina

>!
Corvina, Budapest, 2011
80 oldal · ISBN: 9789631360080

Kívánságlistára tette 4


A sorozat következő kötete

Frank Júlia receptjeiből sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj
Ábrahám Gézáné: Vasi, zalai parasztételek és házi tartósítás
F. Nagy Angéla – Lénárt Vera – Pákozdi Judit: Befőzés télen-nyáron
Pelle Józsefné: Nyári ízek télire
Lénárt Gitta: Élő aszalványok könyve
Korpádiné Szőlősi Szilvia – Mózes István Miklós: A 100 legjobb befőtt és lekvár
Erdélyi Lajosné: Házi tartósítás és fagyasztás
Eisenstock Ildikó: Befőzés
Toró Elza: A 100 legjobb házi savanyúság
Pelle Józsefné: Házi tartósítás