Üzletkötés ​a gyakorlatban 0 csillagozás

Frank Bettger: Üzletkötés a gyakorlatban Frank Bettger: Üzletkötés a gyakorlatban Frank Bettger: Üzletkötés a gyakorlatban

Frank Bettger, aki huszonkilenc évesen még súlyos anyagi gondokkal küszködő, sikertelen ember volt, néhány év leforgása alatt Amerika egyik legeredményesebb biztosítási üzletkötőjévé vált.

MI A TITKA ENNEK A BÁMULATOS SIKERNEK?

Az a módszeresség, ahogyan nagy példaképének, Benjamin Franklinnek tanácsaiból kiindulva nekilátott, hogy kiszűrje, tökéletesítse és következetesen alkalmazza a gyakorlatában bevált üzletkötési technikákat. Az Üzletkötés a gyakorlatban minden sorából érződik, hogy olyan ember írta, aki a „terepen” próbálta ki mindazt, amit követésre ajánl.

Lépésről lépésre követi az üzletkötés menetét és a sikert eredményező technikákat. Bemutatja az önszervezésnek azt a módszerét, amellyel bárki kialakíthatja magában azokat a szokásokat, amelyek szakmájának kiváló mesterévé teszik – legyen bármi is ez a szakma.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Kulcs Könyvek

>!
Bagolyvár, Budapest, 1994
240 oldal · ISBN: 9637423362

Kiemelt értékelések

>!
Eynregiujkonyvek I
Frank Bettger: Üzletkötés a gyakorlatban

Ez is igazi kincs, mint előzménye az Üzletkötés iskolája. Azok az üzletkötés könyvek a leghatásosabbak, amelyek élő példákon át mutatják be. Frank Bettger könyve nem csupán rendkívül hasznos, de élvezetes és tanulságos. Ld. bővebben: http://regiujkonyvek.blogspot.hu/2016/03/frank-bettger-…


Hasonló könyvek címkék alapján

George Mészáros: Te is lehetsz milliomos
Don Failla – Nancy Failla: Gyakran feltett kérdések és világos válaszok a Network Marketingről
Mark Fisher: A lusta milliomos
Donald J. Trump – Robert T. Kiyosaki: Miért szeretnénk, hogy gazdagodj
Bodo Schafer: Money, a kutya
M. R. Kopmeyer: Hogyan gazdagodjunk meg?
Richard Templar: A meggazdagodás 100 szabálya
Michael Masterson: Automatikus gazdagság
E. A. Jameson: Milliók a semmiből
M. J. De Marco: Gyorsítósáv a milliókhoz