– Összesen mintegy 5000 aktuális szakkifejezés nyelvenként, kb. 6000 fordítással irányonként
– Szakterületek: általános gasztronómia, elkészítési módok és főzési fortélyok, hozzávalók, fűszerek, gyümölcs- és zöldségfajták, ételek és italok stb.
– Függelék: francia és magyar étlapok és receptek fordítással, országismereti információk, hasznos címek a vendéglátóipar és gasztronómia területéről
– A szakszótár különösen ajánlott vendéglátóiparban dolgozók, vendéglátóipari képzésben résztvevő diákok és oktatók, munkavállalók, fordítók, újságírók és turisták részére, illetve mindenkinek, aki munkája során szembesül a gasztronómiai szaknyelv okozta problémákkal.
Francia-magyar / magyar-francia gasztronómiai szótár 0 csillagozás
Kívánságlistára tette 1
Hasonló könyvek címkék alapján
- Helen Davies – Françoise Holmes: Kezdők francia nyelvkönyve ·
Összehasonlítás - Birkás Géza: Magyar-francia szótár ·
Összehasonlítás - Eckhardt Sándor: Francia-magyar kéziszótár ·
Összehasonlítás - Eckhardt Sándor: Francia-magyar szótár ·
Összehasonlítás - Bárdosi Vilmos – Szabó Dávid: Francia-magyar kéziszótár / Dictionnaire français hongrois ·
Összehasonlítás - Eckhardt Sándor – Konrád Miklós: Magyar-francia nagyszótár ·
Összehasonlítás - Újváry Béla: Francia és magyar zsebszótár ·
Összehasonlítás - Bárdosi Vilmos – Trócsányi László: Magyar-francia-magyar jogi szótár ·
Összehasonlítás - Birkás Géza: Francia-magyar szótár ·
Összehasonlítás - Hegedűs Judith: Magyar-francia közgazdasági szótár ·
Összehasonlítás