Francia-magyar ​/ magyar-francia gasztronómiai szótár 0 csillagozás

Françoise Kerndter – Fritz Kerndter – Pálfy Mihály: Francia-magyar / magyar-francia gasztronómiai szótár

– Összesen mintegy 5000 aktuális szakkifejezés nyelvenként, kb. 6000 fordítással irányonként
– Szakterületek: általános gasztronómia, elkészítési módok és főzési fortélyok, hozzávalók, fűszerek, gyümölcs- és zöldségfajták, ételek és italok stb.
– Függelék: francia és magyar étlapok és receptek fordítással, országismereti információk, hasznos címek a vendéglátóipar és gasztronómia területéről
– A szakszótár különösen ajánlott vendéglátóiparban dolgozók, vendéglátóipari képzésben résztvevő diákok és oktatók, munkavállalók, fordítók, újságírók és turisták részére, illetve mindenkinek, aki munkája során szembesül a gasztronómiai szaknyelv okozta problémákkal.

>!
Grimm, Szeged, 2008
182 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789637460562

Kívánságlistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Helen Davies – Françoise Holmes: Kezdők francia nyelvkönyve
Birkás Géza: Magyar-francia szótár
Eckhardt Sándor: Francia-magyar kéziszótár
Eckhardt Sándor: Francia-magyar szótár
Bárdosi Vilmos – Szabó Dávid: Francia-magyar kéziszótár / Dictionnaire français hongrois
Eckhardt Sándor – Konrád Miklós: Magyar-francia nagyszótár
Újváry Béla: Francia és magyar zsebszótár
Bárdosi Vilmos – Trócsányi László: Magyar-francia-magyar jogi szótár
Birkás Géza: Francia-magyar szótár
Hegedűs Judith: Magyar-francia közgazdasági szótár