Cara Walker úgy érzi, hogy a barátja, Steven Wakefield már nem olyan figyelmes hozzá. Az utóbbi időben Steven érthetetlenül tartózkodóan és zárkózottan viselkedik. Cara azt a tanácsot kapja kebelbarátnőjétől, Jessicától, hogy ő is legyen rejtelmesebb, egy kis titokzatosság csak javíthat a kapcsolatukon.
De Cara fondorkodásai rosszul sülnek el. Steven még hűvösebbé válik, ugyanakkor Cara biztosan tudja, hogy Steven titkol előtte valamit. Azelőtt Steven megbízott benne, most viszont, úgy tűnik, Abbie Richardsont, Elizabeth barátnőjét tünteti ki figyelmével. Sikerül-e Carának fényt deríteni a titokra, mielőtt Steven szívében át kellene engednie a helyét valaki másnak?
Rejtelmek (Az Édesvölgyi Suli szerelmes ikrei 43.) 3 csillagozás

Eredeti cím: Pretenses
Eredeti megjelenés éve: 1988

Alexandra_Müller>!

Hú! Hát ez most nagyon izgalmas, érzelmes, és rejtélyes rész lett. Egyrészt izgulhatunk Cara és Steven kapcsolatának alakulása miatt, másrészt megismerkedhetünk az angyali természetű Abbyvel, aki magáért semmit, másokért mindent megtesz, egy kis szeretetre vágyva. Jessica és Elisabeth most is hozták a formájuk. Egyedül azt sajnáltam, hogy nem derült ki számomra, hogy Abby nyerte-e a képregényes posztot az Orákulumnál. Igaz az utolsó 5 percet nem hallgattam. Ezt most hangoskönyvben hallgattam meg. Szeretem ezt a kis ponyva-sorozatot :).
![]() | Az Édesvölgyi Suli szerelmes ikrei sorozat · Összehasonlítás |