Kísérő ​árny 8 csillagozás

Francesca H. Nielk: Kísérő árny

VAN, ​HOGY AZ ELMÉNK TRÜKKÖS JÁTÉKOT JÁTSZIK VELÜNK

Mit tennél, ha az ikertestvéred miattad haldokolna? Ha biztos lennél benne, hogy már csak pár napja van hátra? Hogyan búcsúznál el, ha lenne rá lehetőséged? Egyáltalán el tudnád engedni azt, aki a legfontosabb neked?

A huszonhárom éves Dustin Dorman fél évvel ezelőtt az ikertestvérével, Jake-kel, motorbalesetet szenvedett. Bár senki nem hisz neki, Dustin mégis különös módon látja Jake szellemképét, könnyedén tud vele kommunikálni. Sőt mi több, Jake a baleset óta állandóan követi.

A haldokló fiú utolsó kívánságként egy spanyolországi utazást kér, hogy bátyjával elbúcsúzhassanak egymástól, ám időközben kiderül, hogy ez az utazás csupán a kezdet. A fiúknak fogalmuk sincs, hogy valójában mi is történt. Rá kell jönniük, hogy a Dustin életében felbukkanó személyek és különös egybeesések egyáltalán nem véletlenek…

Francesca H. Nielk negyedikként megjelenő regénye bemutatja, hogy milyen szoros a kötelék az… (tovább)

>!
396 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786150020648

Kedvencelte 1

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

>!
Páfrányka
Francesca H. Nielk: Kísérő árny

Már a negyedik könyvet olvastam az Írónőtől, most sem volt csalódás. Bár kicsit más, mint a többi könyve mégis izgalmas, fordulatokban gazdag, és mély érzelmeket tartalmaz. Sosem tudtam mi fog történni. Az egyik legjobb könyv, amit mostanában olvastam. Remélem, az Írónőnek még sok könyve lesz, én biztos megveszem.

1 hozzászólás
>!
Döncike
Francesca H. Nielk: Kísérő árny

A kísérő árny egy fantasztikusan jól megírt cselekménydús könyv, tele csavarokkal, sosem tudni előre mi lesz a következő „lépés”. Még a végén sem lehetsz biztos benne, hogy jól gondolod. Bátran ajánlom mindenkinek, én ebben a könyvben sem csalódtam. Nagyon olvastatja magát. Van benne izgalom rendesen, de szerelem és misztikum is. Köszönöm hogy megírtad ezt a remekművet Francesca, imádtam minden sorát. Nagyon nagy tehetség vagy.❤

>!
Whitesz
Francesca H. Nielk: Kísérő árny

Már az Írónő oldalán a részletek miatt felfigyeltem erre a könyvre, és amint lehetett beszereztem, aminek nagyon örülök. Fogalmam sincs hogy milyen kategóriába lehetne a könyvet sorolni, de az egészen biztos, hogy egy percig sem lehetett tudni, hogy mi lesz a történet vége. Én személy szerint nagyon meglepődtem. Összességében hatalmas élmény volt számomra a könyv, szerintem még jó párszor újra olvasom. Ezek után már tényleg alig várom az Írónő további könyveit első leszek, aki megveszi.

>!
Németh_Annamária
Francesca H. Nielk: Kísérő árny

Erre csak azt tudom mondani, hogy nagyon meglepett. Gratulálok a könyv írójának. Sikerült végig bizonytalanságba tartania. Újra és újra meglepődtem, hogy másról szól mint olvasás közben gondoltam.


Hasonló könyvek címkék alapján

John Green: Csillagainkban a hiba
Nicholas Sparks: Hosszú utazás
Beth Flynn: Kilenc perc
Gárdos Péter: Hajnali láz
Clélie Avit: Itt vagyok
Larissa Ione: Elszabadult vágyak
Katherine Stone: Ígéretek
Abbi Glines: Álmomban szerettelek
Peter Heim: A klinika 2
Janine Boissard: Nő fehérben