UFOK ​építették a piramisokat? 2 csillagozás

Földes Attila: UFOK építették a piramisokat? Földes Attila: UFOK építették a piramisokat?

Az író előző könyve a Marson elhelyezett üzenetről szól. A hihetetlen bravúrral megfejtett üzenet kulcsával a szerző most felnyitotta és elénk tárja az egyiptomi piramisok elhelyezésének titkait. Megfejtette az UFOnauták beszélt és írott nyelvét, hatalmas szemük szerkezetét. Ír az UFO hajtóművekről, melyek első földi létrehozásában részt vesz. Magyarázatot ad a jelenlegi UFO invázió lehetséges okáról. Bepillantást enged műhelyébe, megmutatja azt az utat, amely a felismerésekhez elvezetett.

>!
Esély, Budapest, 1993
176 oldal · puhatáblás · ISBN: 963770941X
>!
Esély, 1992
152 oldal · puhatáblás · ISBN: 9637709037
>!
Esély, Budapest, 1991
152 oldal · puhatáblás · ISBN: 9637709010

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

fekiyeti79>!
Földes Attila: UFOK építették a piramisokat?

Érdekes könyvecske, DE…
Egyrészt nekem túl matek, sokkal jobban működne számomra egy előadás keretein belül, mert így elég sokat kellett lapozgatnom az ábrák, és a hozzájuk tartozó magyarázatok miatt. Másrészt a rövid terjedelemhez képest túl sok olyan dologgal foglalkozik, ami inkább tartozik a parajelenségek kategóriájába, ennek okán kevesebb jut arra a témára, amit a cím is sugall. Valamint a kötet szorosan kapcsolódik a szerző előző könyvéhez. Szerencsére anélkül is érthető (főleg, hogy ez a kiadvány annak a zanzásított, lényegi részét is tartalmazza, függelék formájában), de Attila elég sokat utal rá, ezért érdemes azt elolvasni előbb. Azonban a felvázolt összefüggések a marsi vulkánok és a földi piramisok között érdekesek, elgondolkodtatóak. Viszont nagyon eljárt felette az idő abból a szempontból, hogy maga az UFO-elmélet ma már nem valami meggyőző, így azt sem lehet kijelenteni, hogy UFO-k építették, vagy sokkal inkább építtették a piramisokat.
A téma iránt érdeklődők tehetnek vele egy próbát /matekosok előnyben/, csak nem kell tőle sokat várni, elvégre egy 30 éves kiadványról van szó. :)

*off


Hasonló könyvek címkék alapján

Kriston Endre (szerk.): A világ leghíresebb UFO-dossziéi 1. – Repülő csészealjak
Madarasi János: Paleo-hipotézisek
Harda Hevesi István: UFÓ-s utód?
Szűcs Róbert – Kriston Endre (szerk.): UFO album
Kriston Endre – Szűcs Róbert (szerk.): Roswell – Lehull a lepel!
Árvai Attila: Paranorma
Köves István (szerk.): Kozmikus civilizációk
Iby Duba: Merkabával a mennyországba
Antal András – Bajor Andor (szerk.): A titokra fény derül
Fodor L. István: Földön kívüli élet