Elhúztam, ​anyátok 15 csillagozás

Fodor Zsana: Elhúztam, anyátok

Clarissa ​néhány napja úgy érzi, valami gond van vele. Méghozzá éppen éjszaka törnek rá viharos vágyak. Így, közel a negyvenhez, tippelgetni kezd: ugyan mi lehet a gondjai hátterében? Ilyen az, amikor a kapuzárási pánik beköszön? Vagy talán máris a menopauza szórakozik vele? Tanácstalan: mi a jó nyavalya fészkelhette be magát az álmaiba, felborítva lelki egyensúlyát, mígnem barátnője, Rose ki nem rángatja otthonról, és el nem viszi egy beachbuliba. Ott aztán minden világossá válik számára… Berlin zártkörű bulijaiba keveredni olyan kalandokat jelent, melyekről eddig álmodni sem mert. Vagyis de. Pont ez a baj…
Peter nem veszi észre az előjeleket, ugyanis felesége, Clarissa nagyon jól titkolja gondjait. Egy nap azonban, az éjszaka közepén, ott találja magát a közepében. Felesége olyat mutat neki, amitől tátva marad szeme-szája. Ettől kezdve fenekestül felfordul addigi nyugodt életük. Peter nem győzi kapkodni a fejét. Támogatja ugyan Clarissa döntéseit, ám olyan lapokat dob elé… (tovább)

>!
Erawan, Budapest, 2020
350 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155652608
>!
Erawan, Budapest, 2020
212 oldal · ISBN: 9786155652615

Várólistára tette 13

Kívánságlistára tette 8

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Detty77 >!
Fodor Zsana: Elhúztam, anyátok

Teljes mértékben kedvenc lett. A témaválasztás és a felmerült probléma egy házasságban, azt gondolom, teljes mértékben mindennapi (lehet). A főszereplő házaspár mindkét tagja, Clarissa és Peter is nagyon szimpatikus volt, a megingásukkal együtt is! Emberiek és emberek tudtak maradni egymással, ami szerintem nagyon fontos: Rose, a barátnő nyitott házassága (nekem) egy picit még új volt, és olvasva sem tudnám elképzelni, hogy így éljek a férjemmel. De ez csak magánvélemény, hiszem, hogy vannak, akiknél ez működik. Sisy… na őt nem tudtam megszeretni! Bejutott Carl (Rose férje) gatyájában, de szerintem Peter-ét is szerette volna.. nem volt igaz barátnő, ahogy mutatta éveken keresztül. A történt, a felmerülő mélypont, a beszélgetések, szóval mindent nagyon-nagyon tetszett. Szívből gratulálok az Írónőnek, hogy első könyvesként ilyen szuper könyvet adott ki.

Kovács_Ági_3 P>!
Fodor Zsana: Elhúztam, anyátok

Hűha! Ez igazán jó kis történet. Egyszerre szórakoztató és szomorú volt számomra.
Szórakoztató, mert nagyokat bénáznak a főszereplőink, szomorú, mert nagyon rávilágít arra, hogy mennyire nem tudnak egymással kommunikálni. Elképesztő, hogy ennyi év után derülnek ki, hogy mit is akar a másik. Viszont jó pont, hogy abszolút nem a válás mellett döntöttek. Annál inkább saját maguk hozzák helyre a dolgaikat, avagy barátokkal, jobbik esetben… Vicces helyzetek, komikus párbeszédek tömkelege… De jó is lett volna azt, arcot látni, ahogy megvilágosodnak.

Bővebben itt olvashatod:
https://www.hungarybooks.hu/2020/04/fodor-zsana-elhuzta…

Judy22>!
Fodor Zsana: Elhúztam, anyátok

.A cím rögtön kíváncsivá tett. A borító pedig az igazi csajos, vidám agymenést ígéri. De végül ennél jóval többről szól a kötet. Azt hittem, egy szórakoztató, nagydumás, mélységekkel nem rendelkező történet lapul a könyvben, amolyan igazi kis limonádé. Ehhez képest kaptam drámát, érdekes életutakat, emberi kapcsolatokat, komoly témákat is.

Az Elhúztam, anyátok szórakoztatva tárja elénk azokat az egyszerű családokban is felmerülő problémákat, melyekről beszélni kell.

Bővebben: https://read-blog.blog.hu/2020/10/13/elhuztam_anyatok

Garajszkiné>!
Fodor Zsana: Elhúztam, anyátok

Nagyon tetszett a stílusa és a probléma megközelítése, és boncolgatása.

Csiguca>!
Fodor Zsana: Elhúztam, anyátok

Annak ellenére, hogy vannak olyan részek, amelyek számomra 'túl sok volt', úgy gondolom, hogy reális képet fest az emberi kapcsolatokról.
Jó lecke volt arra, hogy egy kapcsolatban folyamatosan szükséges a kommunikáció, mert különben félre csúszhatnak a dolgok. És jó példa volt arra is hogyan oldjunk meg problémákat, és ne a válás legyen az első megoldás.

Zsofusz>!
Fodor Zsana: Elhúztam, anyátok

Sajna én nem tudom az egekbe magasztalni. Jó volt, de szerintem nem egy hasraesés. Viszont érdekes lenne egy férfi tollából olvasni a könyvbeli férfiak gondolatait… :)


Népszerű idézetek

Delena>!

Már megint hallom: mocorgás-fészkelődés-paplansurrogás.

(első mondat)


Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: Kingdom of Ash – Felperzselt királyság 1-2.
Anne L. Green: Heather vonzásában
Ella Steel: Az indíték
Marilyn Miller: A rabság gyönyöre
Szaszkó Gabriella: Vigyázz rám
Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury – Köd és harag udvara
R. Kelényi Angelika: Bűnös örömök városa
Marilyn Miller: Keserűen édes
Christelle Dabos: Rejtélyes eltűnések a Holdvilágban
Ella Steel: Sors-Fordító