Zöldségek 0 csillagozás

Florence Cuignet: Zöldségek

A zöldségfélék alapvetően fontosak táplálkozásunkban. Már színeikkel is gyönyörködtetnek. Az évszakok és tájak más és más illatos, jó ízű zöldségeket kínálnak. Ez a könyv több mint 100 receptet tartalmaz, melyek segítségével nem csak változatos köreteket, egytálételeket, salátákat készíthetünk, de ha a vásárlásra, előkészítésre vonatkozó jó tanácsokat is megfogadjuk, akkor a zöldségeknek a lehető legkevesebb részéről kell csak lemondanunk.

>!
Delta 2000, Budapest, 1994
96 oldal · ISBN: 9638308117 · Fordította: Mátrai Ágnes

Hasonló könyvek címkék alapján

Lénárt Gitta: Élő édességek könyve
Elisabeth Döpp – Christian Willrich: Vegetáriánus ételek
Z. Tábori Piroska (szerk.): Húst pótló ételek hústalan napokra
Lénárt Gitta: Élő ételek könyve
F. Horváth Ilona: Vegetáriánus ételek
Carla Bardi: Klasszikus vegetáriánus konyha
Teresa-Maria Sura: Nyersreceptek ínyenceknek
Müller Veronika (szerk.): Teljes tápértékű reformkonyha
Halzer Györgyi: Vegetáriánus ételek a világ minden tájáról
Hémangi Dévi Dászi: Ízek, imák, India