Finom ​falatok kiránduláshoz 1 csillagozás

Túrázók szakácskönyve
Finom falatok kiránduláshoz

Legyen ​szó túrázásról vagy hangulatos piknikezésről a domboldalban, családunk vagy barátaink körében, a szabadban eltöltött idő nagyban hozzájárul testi és lelki egészségünkhöz. Akár csak néhány órára is érdemes kimenni a természetbe – nem mindegy azonban, ilyenkor mit veszünk magunkhoz.

Könyvünk ebben kíván segíteni. A túrázás során elfogyasztott ételeknek nemcsak finomnak kell lenniük, hanem fontos, hogy egészséges, tápanyagban gazdag ennivalók legyenek, amelyeket otthon könnyedén be, majd a helyszínen egyszerűen ki tudunk csomagolni. Különféle szendvicsek és energiasnackek elkészítési módja mellett kötetünk első részében olyan receptek is találhatók, amelyeket például egy erdei tűzrakó helyen szabadtűzön – bográcsban, grillen, tárcsán – készíthetünk el.

Kötetünk második részében klasszikus és modern piknikfogások kerülnek terítékre: a különböző saláták, főételek, rágcsálnivalók és sütemények receptjeiből egy teljes menüsort is könnyedén összeállíthatunk,… (tovább)

>!
I.P.C., Budapest, 2019
176 oldal · ISBN: 9789636356781

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 11


Kiemelt értékelések

Morgiana>!
Finom falatok kiránduláshoz

Finom falatok kiránduláshoz Túrázók szakácskönyve

Nekem nagyon tetszett ez a szakácskönyv, sok hasznos információval szolgál, hogy mit is vihetünk magunkkal kirándulásokra, túrázásokra a sajtos-szalámis szendvics mellé.
Kapunk ötleteket szendvicsekhez, energiaszeletekhez, salátákhoz, muffinokhoz, hogy csak párat soroljak fel, de még a bográcsozók is sok receptet találhatnak a könyvben.
Mi a kókuszos müzliszeletet aszalt gyümölcsökkel-t és a mac and cheese muffint próbáltuk ki a kirándulásokhoz, mind a kettő nagy sikert aratott.
Szerintem többször is elő fogjuk venni még ezt a könyvet.


Hasonló könyvek címkék alapján

Ed Douglas: Túrázók és kempingezők könyve
Székely Regina: Turisták konyhája
Beh Mariann: A kert konyhája
Lévai Judit: Terítéken a gomba
Szabó Péter – Hoitsy György: Halak és halételek
Németh Ibolya (szerk.): A vadon ízei
Radics László: Ételek erdő, mező növényeiből
Bózsó Gyula: Az erdő finom
Bártfai László: Receptvarázs a szabadban hátizsákosoknak
Gáll Tímea: Kölcsönkért kovász