Múló ​idő 5 csillagozás

Ferger Annamária: Múló idő

A tizennyolc darab novellát tartalmazó kötet rövid történeteket mesél el fájdalomról, csalódásról, és a mindent elsöprő szeretetről, szerelemről. Minden sor mély érzelmet, tanulságot hordoz magában, egyszerű, hétköznapi pillanatokat ragad ki az életből. A gyűjtemény színes hangulatú, egyszerű események csokra, olyan veszteségekről, amelyet minden ember átélhet, és ez által rá is találhat önmagára.

Tartalomjegyzék

>!
88 oldal · ISBN: 9786150044873

Kedvencelte 1

Várólistára tette 20

Kívánságlistára tette 13

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
Törpillaa 
Ferger Annamária: Múló idő

Imádom. Csodálatos történteket lehet olvasni ebben a novellában, amik egyre jobbak, és jobbak lettek. Igaz egy kicsit sokáig tartott a végére érnem, de így is nagyon élveztem az olvasást. Mostanában egy kicsit elszoktam az ebook olvasásoktól, és kicsit lassan haladtam vele. Ezek a novellák gyönyörűek, és sok féle érzelem megmutatkozik benne, romantika, érzelem, szomorúság, bánat, harag, düh, és még sorolhatnám, amik szebbé teszik. Én imádom az írónő írási stílusát. :-) A borító is nagyon tetszik, jól el lett találva, illik a novellákhoz. :-) @Ferger_Annamária nagyon szépen köszönöm, hogy elolvashattam, és csak így tovább. :-)

2 hozzászólás
>!
gazibla P
Ferger Annamária: Múló idő

Az elején nem gondoltam volna, hogy ennyire fog tetszeni, mert ez a műfaj elég távol áll tőlem, nagyon ritkán szoktam olvasni romantikus történeteket, novellákat pedig még kevesebbet. De nem bántam meg hogy végül elolvastam. Volt benne legalább 4-5-6 olyan történet ami nagyon tetszett. :) Kinek ajánlom ezt a kötetet? Főleg női olvasóknak, mert a legtöbb kis történet női sorsokról, női elmélkedésről szól és női szemszögből íródott. Ami még igazán tetszett benne, hogy a történeteken át érezhető az írónő személyes kötődése a novellákhoz. :) Köszönöm @Ferger_Annamária, hogy elolvashattam ezt a kötetet. :) A borító is zseniális lett. :) :)

1 hozzászólás
>!
Isabel_Rose I
Ferger Annamária: Múló idő

Nem egyszerű értékelnem a kötetet, mivel barátok vagyunk az írónővel, gondolom, nem baj, ha ezt elárulom. De pont ezért tennék egy pár észrevételt. :)
A borító nagyon mutatós de a fehér betűk számomra nehezen látszódtak. Igen, tudom, nagyítsam ki….Viszont egy könyvnék fontos hogy az író és a cím jól olvasható legyen, kiüssön.
A történetek érzelmekkel teltek ez tény. Mindegyiknél érződött a nő és a szép gondolatok átadására való törekvés.
Nem fogok kertelni mostanában kissé érzéketlenebb lettem személyes okokból és néha már egy kicsit sok volt ez a nagyon gondolkodós vonal. Tudom, hogy az írónő sok személyes érzést vitt bele és jól meg is ragadta ezeket, csak nekem volt egy picit sok most….Ez nem feltétlen az ő hibája, csak én vagyok nagyon rossz passzban.
A novellák darabszáma és a szerkesztettsége viszont nagyon szép. Az sem újdonság számomra, hogy az írónő tud írni. :) Mivel tudom, hogy mikkel készül a jövőben, kíváncsian várom a további könyveit. :)

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
Törpillaa 

A boldogságom kezdete csak egy karnyújtásnyira van tőlem, és balgaság lenne tőlem, ha nem indulnék el felé.

>!
Törpillaa 

Bárcsak olyan láthatatlan lennék, mint amilyennek képzelem magam.

>!
Törpillaa 

Hiszen te olyan vagy, mint egy őrangyal. Csak ahelyett, hogy másokat mentenél meg, most magadat kell megmentened.

>!
Törpillaa 

– Csak bátran ki kell mondani. Nem szabad félni a válaszoktól.

>!
Törpillaa 

Inkább attól, hogy milyen erőt hordoz magában. Mert egy szóval bármire képesek vagyunk. Pusztítani és építeni egyaránt. A kérdés csak az, hogy mi mire használjuk őket.

>!
Törpillaa 

Talán csak a büszkeség szólt belőlem, és nem akartam, hogy mindenki gyengének tituláljon.

>!
Törpillaa 

Lassú változás ment végbe az életemben, néha talán fájdalmas is, de a vége a lényeg, ami gyönyörű – hisz ezért harcoltam. Mert mindenki azért harcol, hogy a végén jó legyen.


Hasonló könyvek címkék alapján

Pulayné Kovách Erzsébet: Gyöngyszemek az elfekvőben
John Green: Csillagainkban a hiba
Scott Stambach: Ivan Iszajenko láthatatlan élete
Polcz Alaine: A halál iskolája
Felszeghy Csaba: Eőke fehér könyve
Irvin D. Yalom: A magyar macska átka
Joanne Harris: Egész évben karácsony
Jodi Picoult: Apró csodák
Kádas Mária: Kurgáni napló
Kőrössi P. József (szerk.): A gyógyító halál