Feketén, ​fehéren 2. (Feketén, fehéren 2.) 33 csillagozás

Fényes Niki: Feketén, fehéren 2.

New Orleans utcáin a Navarro család uralkodik, szavuk maga a törvény. Bárkit eltaposnak, bárkit megtörnek.

Ölnek, ha kell megbánás nélkül, nem hajolnak meg senki előtt. Romeo Navarro egész életében megváltásra vágyott, egy nő személyében. Valaki olyanra, aki mellett elfeledheti az eltörölhetetlennek vélt bűneit.

Amikor megismeri Esta Trefolonit, úgy érzi, megtalálta a lányt, aki feloldozhatja. Elemésztő vággyal ég iránta. Még maga sem sejti, hogy ez a kapcsolat összetöri és megsemmisíti.

– Szerelmes vagyok beléd, de nem maradhatok… nem tudok veled maradni, Esta – súgta hangjában fájdalommal.

Ez a megtört szerelem eltörölhetetlen.

>!
EkönyvBazár, Isaszeg, 2018
276 oldal · ISBN: 9786158110303
>!
266 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786158104272

Kedvencelte 4

Most olvassa 2

Várólistára tette 10

Kívánságlistára tette 8

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
l_moni
Fényes Niki: Feketén, fehéren 2.

Kösz az újabb álmatlan éjszakát, kedves Niki!
Mert, hogy nem aludtam. Este végre csend és nyugalom volt én pedig a kezembe vettem a könyvolvasóm és csak olvastam és olvastam.
Érdekes, mert általában az van, hogy ha az első kötet nagyon ütős, akkor a folytatás már nem annyira jó.De vannak kivételek, amik erősítik a szabályt.
Ez a könyv is egy kivétel.
Nagyon- nagyon jó volt újra a Navarro család „tagja” lenni. Romeo, a nagy maci :) Nem semmi nőt választott magának. Szegény Esta, micsoda múltja volt.
8760
Valóban fekete és fehér. Nincsenek szép színek,nincs csillogás.
A durva és véres valóság van. Ahol nincs páncélos lovag aki megment és segít, csak magadra számíthatsz.
Csak Te tehetsz azért, hogy más legyél.
Esta és Romeo …
Olvasni kell, nem pedig beszélni róla.
Deni és Elza, :) Micsoda egy bolond nő és micsoda egy bolond, szerelmes férfi.
Samuel és Roberto, nem is tudom melyikük történetét várom jobban.
Hajrá kedves Niki, húzz bele az írásba, már olvasnám a következőt.

>!
Evika82 P
Fényes Niki: Feketén, fehéren 2.

Jaj ezek a Navarro férfiak!
Keménykezű maffiózók. Nem hercegek fehér lovon. Mocskos szájúak, kemények, ha kell kegyetlenek, de mikor a sors az utukba sodorja az igazit, akkor egyszerűen imádnivalóak. :)
Kicsit féltem a 2. rész olvasásától, mert az előző rész nagyon bejött. Féltem, hogy ez a kötet majd nem azt adja, amit az előző könyv olvasása után várok… de jaj Istenem Romeo és Esta kötete éppoly szenvedélyes és izgalmas, mint Deni és Elza sztorija.
Na meg persze az írónő rafinált módon csepegtetett egy kis infót Samuel és Roberto történetéből is. ;)
Nem is tudom, hogy melyiket várom jobban? Talán Roberto-ét, a kórházas jelenet után megesz a fene, hogy mihamarabb a kezembe kaparinthassam az ő könyvét. ;)

>!
EditVagyok P
Fényes Niki: Feketén, fehéren 2.

Jaj, Romeo, annyira Romeo voltál! XD
Tökéletes.
Míg a bátyád egy számító és megfontolt szemétláda, addig te a tökéletesen hirtelen és meggondolatlan fajta vagy. Nem véletlenül retteg tőled mindenki az utcán.

„Hagyta a bosszúját lángolni, amikor belépett a kapun. Senkit nem hagy életben! spoiler Hagyta a fekete ködöt magára ereszkedni, amitől ő volt Romeo Navarro… bárkit, bármikor!”

És ez utóbbi kedves tulajdonságod igaz mindenre. Közte persze a nőkre is. Jaj, szegénykém… hát emberedre akadtál, annyi szent! A történet hozta, amit kellett. Bevallom, az első rész magasra tette a lécet, de úgy látom nem okozott problémát megugrani! XD

Romeo Navarronak szívesen nyújtanék vigaszt azt meg kell hagyni! *-*
Hogy tud valaki egyszerre lenni egy fékezhetetlen gyilkos és egy szerető és gondolkodó nagy mackó…? Kit érdekel?? Tud és kész!! ^^♥

„Rohadt egy dolog volt ennyire belezúgva lenni”

És ráadásként most kaptunk a többiekből is egy csomó apró kóstolót! ^^
Roberto…. Belehalok, ha rövidesen nem kaphatlak meg!!! O_O Durván fel lettem csigázva!!! XD

Köszönöm @Evika82! Megint. ^^

>!
K_D_Niki I
Fényes Niki: Feketén, fehéren 2.

Imádtam ezt is, mint minden könyvét a kedves írónőnek. Nagyon szeretem a stílusát, a humorát és az írásmódját.
Köszönöm, hogy olvashattam!
Ajánlom mindenkinek!

>!
zsuzana P
Fényes Niki: Feketén, fehéren 2.

Tetszett az első rész is, de ez vitt mindent. Nagyon jól meg van írva. Nagyon bejött, hogy most több szemszög és cselekményszál is volt. Bár az utolsó pár oldalon összezavart Samuel spoiler Ügyes spoiler kalandján pedig hatalmasat kacagtam. Kezd a szívemhez nőni a Navarro család a maga brutális módján. Akire nagyon kíváncsi leszek, ha ez a sorozat folytatva lesz az Roberto és Roxy. Ők nagyon jó párosnak tűntek. :))

>!
Niki_
Fényes Niki: Feketén, fehéren 2.

Májusban olvastam a Feketén, fehéren első részét és már akkor megjegyeztem, ha ez a könyv akkor jelent volna meg, amikor az Ulpiusnak köszönhetően elárasztották a könyvpiacot az erotikus könyvek, egyszerűen tarolt volna.
Befejezve a második kötet, ugyanígy érzek.
Ezt a részt is ugyanúgy befaltam, mint az elsőt. Niki nagyon jól, nagyon közvetlen stílusban ír. A vulgaritás itt is a plafonon van, de mivel a gettóról van szó, annyira hétköznapi is, hogy teljesen át tudtam siklani felette.
Az első részben a párkapcsolat nehézségét Elza némasága okozta.
Most Esta múltja volt a probléma.
Ebből is láthatjátok, hogy Niki nagyon „durva” párokat hoz össze és azt kell mondanom, hogy nagyon jól. Remek karaktereket alkot, a cselekmény egyáltalán nem csak a szexről szól, a történetének van cselekménye is. Megismerjük a családot, az életüket és nem mellesleg van benne erotika is bőven.
Bővebben: https://azajtom.blogspot.com/2018/12/fenyes-niki-fekete…

>!
Isabel_Rose I
Fényes Niki: Feketén, fehéren 2.

Nagyon tetszett a második rész is, mivel jól hozta az első hangulatát. Most Romeo és Esta történetét ismerhettük meg, mely tele volt szenvedéllyel, erővel és még több vággyal. Niki annyira ért ahhoz, hogyan adja át ezt a világot emészthető formában, hogy le a kalappal előtte. Megéri elolvasni és elgondolkodni rajta. Kíváncsian várom, mivel rukkol elő legközelebb!

>!
Detty77
Fényes Niki: Feketén, fehéren 2.

A Navarro család (Romeo) történetének folytatása is fantasztikus volt! Nagyon tetszett, hogy mindenkiből kaptam jó néhány fejezetet, és megtudtam, mi lett velük! Nagyon tetszett, hogy Esta sem egy tökéletes nő, ahogy Elza és Alison sem! Ahogy Romeo sem egy dögös, gazdag pasi, hanem túlsúlyos♥Végre!! Nagyon tetszett a sorozat! Köszönöm az élményt!

>!
Kovács_Ági_3 P
Fényes Niki: Feketén, fehéren 2.

Újra itt vannak a Navarro fivérek és az ő történetük. Ezúttal Romeo történetét olvashatjuk. Imádtam minden egyes sorát. Elzita és Deni újra itt van, és nem hazudtolja meg a páros. Komolyan bírom őket. Romeot még az első részben olvastam, de örültem, hogy kap külön történetet. Izgultam nagyon, hogy végre elolvashassam. Minden Navarro zord külső mögött érző szívet takar. Szerzőnél látszik, hogy élvezi az írást. Tele van érzelmekkel, gondolatokkal. Nagyon könnyű, olvasmányos és haladós történet. Elég hamar ki is olvastam.

Bővebben itt olvashatod:
https://www.hungarybooks.hu/2018/11/fenyes-niki-feketen…

1 hozzászólás
>!
Veress_Éva
Fényes Niki: Feketén, fehéren 2.

Nagyon sokat gondolkodtam rajta mit is írjak.
Első körben ez egy jó ötlet, sok potenciállal rendelkező karakterekkel. Ennek ellenére nekem ez a kötet jóval gyengének érződik mint az első. Valahogy sem a történet szál, sem a szereplők nem voltak eléggé hitelesek számomra. Kicsit összecsapott a kerek egész, sok helyen homályos, és érthetetlen részekkel, megmagyarázhatatlan emberi döntésekkel, és esztelen dolgokkal.
Gyenge a konfliktus szál, és még mindig nem elég erős a maffia, mint bűnszervezet. Szerettem volna jobban látni a szervezetet, a működését, és szerettem volna ha egy kicsit krimisebb a a veszély.
Esta karaktere elment, bár a története, és a vele történtek túl hihetetlenek számomra, és ezt nem úgy értem, hogy maga a történés túl borzalmas. Nem hanem, hogy túl „gyengéden” lett előadva. Jobban szerettem volna látni a karakter lelkét, mely lehetővé tette, hogy épelméjű és egész maradjon. Zavaros volt a családi viszony. Mi történt a testvérekkel addig ameddig ő „nem volt elérhető” ?
Romeo karaktere kedvelhető, egy nagy mackó.
Számomra nem volt érezhető a kettőjük vonzalma. Hiányoltam a szikrát, a szenvedélyt.
Tetszettek a mellékszálak, főleg a kórházban zajló, mely sokkal több szenvedélyt és tüzet tartalmazott mint a két főhős szinte az egész könyvben.
Még mindig kicsit nyers, kicsit kapkodó a stílus, és a történetvezetés, de hiszem, lesz ez még jobb is. Kellemes olvasmány volt, annak ellenére, hogy nem érte el az első kötet színvonalát számomra.
Várom a folytatást.


Népszerű idézetek

>!
l_moni

Minden embernek szüksége van kikapcsolódásra, lazulásra.

>!
Beusom24 P

– Mondd meg,mit csinálok most, ha arra ébredek… hogy nem vagy itt? –eleredt az orra vére, az anyja felugrott. – Hogy a faszomba éljek nélküled?! Ha innen felállok Elza…! Te nyomorult! –elengedte a kezét, és megtörölte az orrát. –Kussolsz! Megértetted? Magyarázd meg, te istenverte bolond… hogy éljek le nélküled egy életet?! Az Isten nem vesz ki a kezemből, ha innen kikerülök!

>!
Beusom24 P

– Nem azért öcsém, de mit vársz a feleségedtől? Ő egy Navarro feleség, nem ismer félelmet, és ennek megfelelően is viselkedik. A feleséged… király. – Deni úgy nézett Robertora, hogy jó, hogy nem halt meg ott azonnal.

>!
l_moni

Romeo Navarro másnaposan jött ki a vendéghálóból testvére lakásában.

(első mondat)


Hasonló könyvek címkék alapján

Borsa Brown: A maffia szívében
Mira Sabo: Amikor elszabadulnak az indulatok
Sue Dylen: Enzo és Tilda
Anne L. Green: A sötétség fogságában
Karina Halle: Bűnbe született
Ashley Carrigan: Árnyjátékos
Marilyn Miller: A vezér
Baráth Viktória: A főnök
Laurelin Paige: Első érintés
M. Leighton: Up to Me – Rajtam áll