Értékelések 1

pveronika>!
Felony Ever After

„Dominó antológia. 13 író, egyetlen történet.” Nem nagyon tudtam, hogy mire számítsak, amikor a kezembe vettem ezt a könyvet, de őszintén mondhatom, hogy eszméletlenül jó volt! Ennyi badarságot egyetlen könyvben régen olvastam, de annyit nevettem rajta! Az, hogy 13 írónő írta, egyáltalán nem érződött a könyvön, mert azon kívül, hogy a fejeztek elején mindig bemondták, hogy ki írta az adott részt, nem tudtam volna megkülönböztetni a stílust. Nagyon izgalmas, vicces és gördülékeny volt a történet.

A könyv főszereplője Verity Michaels, aki recepciósként dolgozik New Yorkban. Verity álma mindig is a fotózás volt, és sajnos jelenleg kifejezetten utálja a munkáját, amelyen az sem sokat segít, hogy a főnöke egy perverz. Egyik este, amikor sokáig kell dolgoznia, hazafelé menet egy tetovált, nem túl sok jót ígérő kinézetű srác vágja be magát a lány mellé a taxiba, Hudson Fenn. Az este, – és Verity élete – ettől a pillanattó kezdve nem várt fordulatot vesz, és őrült események egész sora veszi kezdetét.

Nagyon szórakoztató és fordulatos volt ez a könyv, és tényleg imádtam olvasni. Rengeteget nevettem, és igazán megkedveltem a szereplőket, de a kedvenceim mindenképpen a tweetek és a hashtagek voltak. Szakadtam rajtuk. :D Továbbá végig nagyon izgatott a kérdés, hogy mi van a dobozban, és Hudson titkai is nagyon fúrták az oldalamat. :)

Nagyon újszerű és különleges volt ez a könyv, amit úgy írtak meg, hogy gyakorlatilag az írónők fejezetről fejezetre azon voltak, hogy minél jobban kiszúrjanak a soron következő szerzővel, és mindig akkora slamasztikába keverték a szereplőket, amiből nem volt egyszerű feladat továbbírni a történetet. :)

Összességében nagyon-nagy meglepetés volt számomra ez a könyv, amely néhány órára feledhetetlen szórakozást tudott nyújtani. Nagyon ajánlom! :)

>!
ASIN: B01MYXXDPN · Felolvasta: Rose Dioro