Felony ​Ever After 2 csillagozás

Felony Ever After Felony Ever After Felony Ever After Felony Ever After

***A ​Domino Anthology: 13 Authors ONE story***

Verity Michaels is new to New York City, but even she knows riding in a stolen a cab is not a normal way to meet someone. Damn it if that tattoo-covered would-be felon isn’t everywhere now, and lighting everything on fire under her skirt.

His name is Hudson Fenn, and he’s frustratingly impossible to pin down. He works as a bike messenger, but has the manners of a prince—along with a strange tendency toward breaking and entering. As much as Verity knows he’s not her type, and likely to land her in jail, she can’t help but find her truest self when they’re together.

Can she be brave enough to give Hudson a real chance? Will he be bold enough to reveal the man beneath the ink, or will his secrecy doom their connection? Also, WTF is the deal with Verity’s boss? No less than thirteen of your favorite romance writers have teamed up to tell this sexy, wacky, snort-inducing tale. With them you’ll visit the world’s most… (tovább)

A művek szerzői: Helena Hunting, Debra Anastasia, Vi Keeland, Penelope Ward, Leisa Rayven, Liv Morris, Tijan, J. M. Darhower, Belle Aurora, K. A. Robinson

>!
ASIN: B01MYXXDPN · Felolvasta: Rose Dioro
>!
266 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781530867493
>!
218 oldal · ASIN: B01CYL2VW2

Várólistára tette 10


Kiemelt értékelések

pveronika>!
Felony Ever After

„Dominó antológia. 13 író, egyetlen történet.” Nem nagyon tudtam, hogy mire számítsak, amikor a kezembe vettem ezt a könyvet, de őszintén mondhatom, hogy eszméletlenül jó volt! Ennyi badarságot egyetlen könyvben régen olvastam, de annyit nevettem rajta! Az, hogy 13 írónő írta, egyáltalán nem érződött a könyvön, mert azon kívül, hogy a fejeztek elején mindig bemondták, hogy ki írta az adott részt, nem tudtam volna megkülönböztetni a stílust. Nagyon izgalmas, vicces és gördülékeny volt a történet.

A könyv főszereplője Verity Michaels, aki recepciósként dolgozik New Yorkban. Verity álma mindig is a fotózás volt, és sajnos jelenleg kifejezetten utálja a munkáját, amelyen az sem sokat segít, hogy a főnöke egy perverz. Egyik este, amikor sokáig kell dolgoznia, hazafelé menet egy tetovált, nem túl sok jót ígérő kinézetű srác vágja be magát a lány mellé a taxiba, Hudson Fenn. Az este, – és Verity élete – ettől a pillanattó kezdve nem várt fordulatot vesz, és őrült események egész sora veszi kezdetét.

Nagyon szórakoztató és fordulatos volt ez a könyv, és tényleg imádtam olvasni. Rengeteget nevettem, és igazán megkedveltem a szereplőket, de a kedvenceim mindenképpen a tweetek és a hashtagek voltak. Szakadtam rajtuk. :D Továbbá végig nagyon izgatott a kérdés, hogy mi van a dobozban, és Hudson titkai is nagyon fúrták az oldalamat. :)

Nagyon újszerű és különleges volt ez a könyv, amit úgy írtak meg, hogy gyakorlatilag az írónők fejezetről fejezetre azon voltak, hogy minél jobban kiszúrjanak a soron következő szerzővel, és mindig akkora slamasztikába keverték a szereplőket, amiből nem volt egyszerű feladat továbbírni a történetet. :)

Összességében nagyon-nagy meglepetés volt számomra ez a könyv, amely néhány órára feledhetetlen szórakozást tudott nyújtani. Nagyon ajánlom! :)

>!
ASIN: B01MYXXDPN · Felolvasta: Rose Dioro

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarina Bowen – Elle Kennedy: Top Secret
Janette Oke – Davis Bunn: The Hidden Flame
Nikki Sloane – Elle Kennedy – K. L. Kreig – Leslie McAdam – Lynda Aicher – Mara White – Marni Mann – Rebecca Shea – Saffron A. Kent – Sierra Simone – Veronica Larsen – Xio Axelrod: Mixtape
Cassandra Clare – Libba Bray – Claudia Gray – Maureen Johnson – Sarah Mlynowski: Vacations from Hell
Trisha Telep (szerk.): The Mammoth Book of Paranormal Romance
P. N. Elrod (szerk.): My Big Fat Supernatural Honeymoon
Trisha Telep (szerk.): The Eternal Kiss
Kevin J. Anderson (szerk.): Blood Lite
John Green – Maureen Johnson – Lauren Myracle: Let it Snow