Claimed ​by a Demon King (Eternal Mates 2.) 5 csillagozás

Felicity Heaton: Claimed by a Demon King

The ​moment the demon King Thorne of the Third Realm set eyes on the mortal huntress Sable, he knew she was his fated one. The fiery, dangerous female awakened hungers he had never experienced before, a dark craving and passion that has consumed him in their time apart. As the lunar cycle wanes, she enters his world again and nothing will stand in the way of him claiming his forever with her—not the relentless assault from the Fifth Realm or the dark elf male determined to seduce her out of his grasp.

Intent on achieving the coveted position of commander at Archangel, Sable leads her small team into the dark underworld and the Third Realm, to a war where her allies are the very creatures she normally hunts—vampires, werewolves, and demons. Her eagerness to lead the deadly mission has everything to do with winning her promotion, and nothing to do with the kingdom’s brash, lethally seductive demon king—a king who stirred fierce desire and wildfire heat in her with just a look… (tovább)

>!
270 oldal · ASIN: B00IJYPH70
>!
356 oldal · ISBN: 9781909306615 · ASIN: B00IJYPH70

Kedvencelte 1


Kiemelt értékelések

repe993 P>!
Felicity Heaton: Claimed by a Demon King

Szaporodnak a szereplők, felvezetésre került a következő rész, sejthető, hogyan keveredik össze Vail és Rosalind, a többi a harmadik részre marad.
Egyre kíváncsibbá lettem Bleu-t illetően, folyton kavar, de közben nem teljesen egyértelmá, hogy miért. Vagyis, sejtéseim vannak, de az előző részben Lorennek tett többé-kevésbé keresztbe, most pedig Thorne orra alá tört folyton borsot, Ki ez a csávó és mit akar? Kíváncsi lennék az ő történetére is.
Egyébként a sztori jó, a felépítés és a stílsu is, kicsit Halhatatlanok alkonyat után utánérzésem volt. Nem feltétlen a sztorit értve, hanem ahogy ez a világ fel lett építve, ahogy a történetk egymásba fonódnak, a sztorik dinamikája. Remélem, Sable még előkerül a következő részekben, mivel az ő eredete még nem került teljes kifejtésre,
2 dologgal azonban nem voltam megelégedve: a címlappal, a csávó elég keta, és semmilyen démoni jellegzetességet nem mutat, másrészt meg a csatajelenetek: egy idő után kissé belekavarodtam, ki éppen kit gyak le.


A sorozat következő kötete

Eternal Mates sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Cassandra Clare: City of Glass
Sarah J. Maas: House of Earth and Blood
Cassandra Clare – Sarah Rees Brennan – Maureen Johnson – Kelly Link – Robin Wasserman: Ghosts of the Shadow Market
Karen Lynch: Warrior
Kresley Cole: Wicked Deeds on a Winter's Night
Larissa Ione: Pleasure Unbound
Ella Summers: Witch's Cauldron
Cassandra Clare – Wesley Chu: The Lost Book of the White
Kendra Leigh Castle: Shadow Rising
Kelly Meding: Another Kind of Dead