Vörös Imre (Budapest, 1944. október 20.) jogtudós, az MTA levelező tagja. Kutatási területe a versenyjog, a nemzetközi magánjog és nemzetközi gazdasági kapcsolatok joga, az európai jog és az alkotmányjog.
A világ mi magunk vagyunk… 1 csillagozás
Liber Amicorum Imre Vörös
A művek szerzői: Fekete Balázs, Ziegler Dezső Tamás, Serák István, Vincze Attila, Vékás Lajos, Várnay Ernő, Varga Csaba, Tamás András, Szmodis Jenő, Szilágyi Emese, Szalai Ákos, Szabó Sarolta, Sulyok Gábor, Schweitzer Gábor, Sajó András, Raffai Katalin, Prugberger Tamás, Péteri Zoltán, Papp Mónika, Pap András László, Nótári Tamás, Nagy Csongor István, Molnár Anikó, Majtényi Balázs, Lamm Vanda, Kukorelli István, Koi Gyula, Kreisz Brigitta, Jakab András, Halász Iván, Gombos Katalin, Gárdos-Orosz Fruzsina, Friedery Réka, Ferenczy Endre, Fazekas Judit, Csaba László, Chronowski Nóra, Burián László, Bragyova András, Balázs István, Ádám Antal
- Concha Győző: Politika I. – Alkotmánytan ·
Összehasonlítás - Kerekné Jakó Nóra – Mikes Lili – Szabó Zsolt: Alkotmányjog
Összehasonlítás - Sári János – Somody Bernadette: Alapjogok ·
Összehasonlítás - Csink Lóránt (szerk.): Alkotmányjog ·
Összehasonlítás - A Közlöny 160 éve ·
Összehasonlítás - Kilényi Géza – Bartus Imre: Mindenki jogi kézikönyve ·
Összehasonlítás - Gálos László: Az Egyház alkotmányának szerkezete és érintkezőpontjai a világi alkotmányokkal ·
Összehasonlítás - Szüts Korinna – Karsai Dániel – Mándi Gábor: Az Alkotmánybíróság egyes határozatainak ismertetése
Összehasonlítás - Tóth Gábor Attila: A jogok törvénye ·
Összehasonlítás - Chronowski Nóra: Alkotmányjog ·