A ​bűn kódja 0 csillagozás

Fedina Lídia: A bűn kódja

Az emberiség eredetmondái egymással összhangban beszélnek a jó és a rossz tudásáról, a bűnről, amit az emberek elkövettek és az istenek büntetéséről, amivel a bűnös emberiséget sújtották. Ezek köztudott tények. A regény, a keresztény kultúrkör keretein belül Ádám és Éva történetét mutatja be úgy, ahogyan eddig még senki sem tette.
Rendkívül izgalmas választ ad azokra a kérdésekre, amelyek ősidők óta foglalkoztatják az emberiséget: vajon mit jelent a bűn történetében a kígyó, a tudás fája és az, hogy az Úr az embernek adta a Földet? Miféle tudástól óvta a Teremtő az embert (ne egyen a jó és gonosz tudásának fájáról), és miért zárta el őt az örök élettől?
Lebilincselő olvasmány szerelemről, ármányról, a jó és a rossz öröktől való harcáról és a genetikáról. Mélyen emberi, filozofikus, elgondolkodtató és mégis szórakoztató – Fedina Lídia könyve az emberről az embernek.

>!
Panoráma, Budapest, 2007
440 oldal · ISBN: 9789632439419

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 2


Népszerű idézetek

arsenal0522>!

„Távozz tőlem, kísértő!”
Lucifer készséggel hátrébb húzódott, és bánatos félmosollyal bólintott.
„Jó mondás. Szinte magam előtt látom azt a jövőt, amelyben sokan takaróznak majd ezzel, külső bűnbakot keresve saját mohóságukra.”

66. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Raana Raas: Hazatérők
Raana Raas: Ellenállók
On Sai: Lucy
Harrison Fawcett: A Katedrális legendája
Orson Scott Card: A Holtak Szószólója
Eve Rigel: Lien
Gabriel Wolf: A halhatatlanság hullámhosszán
Zsivicz Norbert: Zárt Birodalom
Michael Walden: Eshtar – Harmadik könyv
Dyta Kostova: Terra Incognita