Jupiter ​csontjai (Decker & Lazarus 11.) 6 csillagozás

Faye Kellerman: Jupiter csontjai

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Amikor ​Dr. Emil Euler Ganz – a ragyogó csillagászati és asztrofizikai lángelme – fittyet hányva az őt övező elismerésre és tiszteletre, huszonöt évvel ezelőtt köddé vált, munkatársai a szájukra vették, és különboző kósza híresztelések kaptak szárnyra. Tíz évvel később, amikor Ganz Jupiter atyaként, vagyis a hírhedt Isten Gyűrűi Rendjének vezetőjeként újból feltűnt, mindenki azt hitte, elment az esze. És amikor Ganzot holtan találják, a Los Angeles-i rendőrség csupán a pletykákra és a feltételezésekre támaszkodhat a vizsgálat során. A nyomozást vezető Peter Decker hadnagy, miközben élete legmegdöbbentőbb esetével néz szembe, maga is a gyilkos játék részesévé válik.

Faye Kellerman nemzetközi könyvsikerek szerzőjeként régóta óriási népszerűségnek örvend, hiszen összes regénye az eladási listák élén szerepel. A Jupiter csontjaiban az ezredfordulóra kalauzolja el olvasóit, pontosan azt nyújtva nekik, amire vágynak: izgalmat; összetett, érdekfeszítő helyszíneket; realisztikusan… (tovább)

Eredeti cím: Jupiter's Bones

Eredeti megjelenés éve: 1999

>!
GABO, Budapest, 2006
474 oldal · keménytáblás · ISBN: 9639421596 · Fordította: Pethő Dóra

Várólistára tette 7

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

cicus61 P>!
Faye Kellerman: Jupiter csontjai

Majdnem minden könyvet olvastam a sorozatból, és mindet szerettem, de ez most nem jött be. Túl sok volt a tudomány és a vallás, kevés a rejtély és izgalom. Nagyon unalmas volt. A sok tudományos magyarázat és a rend dolgai leamortizálták a regényt. Peter és Rina még mindig a kedvenceim, de most nagyon el lett húzva a könyv a sok ostobasággal.

game>!
Faye Kellerman: Jupiter csontjai

Hát, nahát nahát. a feléig még úgy ahogy elment, a felétől kezdett nagyon unalmas lenni, az utolsó harmada olvashatatlan … vagy száz oldalon keresztül annyira unalmas, hogy föladtam …
És unalmasan hosszú, a felére kellett volna rövidíteni za egész történetet.


A sorozat következő kötete

Decker & Lazarus sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Stephen King: A halálsoron
Dan Wells: Nem akarlak megölni
Isaac Asimov: Asimov teljes Alapítvány – Birodalom – Robot univerzuma I.
J.D. Barker: Az ötödik áldozat
J. D. Robb: Halálos híresség
Ilona Andrews: Magic Burns – Perzselő mágia
Dennis Lehane: Sötétség, fogd meg a kezem
Greg Iles: Csontfa
Janet Evanovich: A négy fejvadász