1000 ​veszély a Marson 1 csillagozás

Fabian Lenk: 1000 veszély a Marson

Az 1000 veszély sorozat kötetei nem olyanok, mint az összes többi! 1000 veszély között te határozod meg, hogyan fordul a kocka, és hogyan végződik a kaland.
Vigyázz: ha rosszul döntesz, komoly veszélybe kerülhetsz! Kaland – játék – kockázat!

Már alig várod, hogy kiszállj az űrhajóból. Ha minden a tervek szerint alakul, te leszel az első srác, aki a Mars száll, erre a hatalmas vulkánokkal tarkított vérvörös bolygóra, ahol dermesztő hideg uralkodik. De a parancsnok hirtelen megváltoztatja az útirányt. Megbízol benne, vagy azt gyanítod, valami összeesküvés áll a háttérben?

A következő kiadói sorozatokban jelent meg: Scolar Kid Scolar · 1000 veszély Scolar

Scolar, Budapest, 2022
120 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635095278 · Fordította: Bán Zoltán András · Illusztrálta: Stefani Kampmann

Dia20646 P>!
Fabian Lenk: 1000 veszély a Marson

Ez a rész nem annyira tetszett. Túl összecsapottnak éreztem. Épphogy belelendültem a történet olvasásában, alig hoztam meg pár döntést, már vége is lett. Igaz az is lehet, hogy pont ilyen rövid szálakat választottam és olvastam el. Hoztam néhány döntést, végigmentem néhány választási lehetőségen, aztán ennyi is. Mély nyomot nem hagyott bennem.

Liselotte Welskopf-Henrich: Tokei-ihto visszatér
Anna Jürgen: Az irokézek fia
Friedrich Gerstäcker: Kaland a Mississippin
Gottfried August Bürger: Münchhausen báró kalandjai
Gottfried August Bürger: Münchhausen báró csodálatos utazásai szárazon és vizen, haditettei és vidám kalandjai, ahogyan kancsó mellett, baráti körében maga mesélte el
Gottfried August Bürger: Münchhausen báró csodálatos kalandjai
Karl May: A szkipetárok földjén