Vegetáriánus ​ételek 2 csillagozás

F. Horváth Ilona: Vegetáriánus ételek

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F.Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák. Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: F. Horváth Ilona 99 receptje

>!
Totem Plusz, 2007
120 oldal · ISBN: 9789635902842

Kívánságlistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Janits-Szabó Virág: Örömfőzés
Vida Kata: Idei, hazai, zöld
Lénárt Gitta: Élő édességek könyve
Bede Anna: Vegabudapest
Bede Anna: Vegasztrománia
Lénárt Gitta: Élő ételek könyve
Csigó Zita: Csomagolj ebédet!
Scur Katalin: Szlávtól a mediterránig
Frank Júlia: A legfinomabb vegetáriánus ételek
Tusor András: Salátástál