Vegetáriánus ​ételek 2 csillagozás

F. Horváth Ilona: Vegetáriánus ételek

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F.Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák. Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: F. Horváth Ilona 99 receptje

>!
Totem Plusz, 2007
120 oldal · ISBN: 9789635902842

Kívánságlistára tette 1


Hasonló könyvek címkék alapján

Lénárt Gitta: Élő édességek könyve
Lénárt Gitta: Élő ételek könyve
Csigó Zita: Csomagolj ebédet!
Csigó Zita – Kocsis Bálint: Vegetáriánus ételek
Scur Katalin: Szlávtól a mediterránig
Scur Katalin: Közös élmények a konyhában
Rosta Erzsébet: Vegetáriánus konyha Indiában
Hargitai György: Vegetáriánus ételek
Korpádi Péter – Patyi Árpád: Vegetáriánus ételek
Böde János: Gluténmentes, vegetáriánus és vegán receptek